Yay Burcu 2019 Sağlık

Yay Burcu 2019 Sağlık

Yay Burcu 2019 Sağlık

SAĞLIK

2019 yılında önemli bir sağlık sorununuz yok. Yalnız artan iş yükü ve gerek iş gerekse özel yaşamınızda ortaya çıkan durumlar bir hayli yorucu ve yıpratıcı olabilir.

Şubat ayında ilişkilerdeki hareketlilik ve yapacağınız yolculuklar yorucu olabilir. 9 Mart - 25 Nisan arası eve ait işler ve ailevi sorunlar nedeni ile yorgun düşebilir ve gergin olabilirsiniz.

25 Nisan - 31 Mayıs arası aşırı zevk düşkünlüğü bazı sağlık sorunlarını ortaya çıkarabilir. 1 Haziran - 12 Temmuz arası Mars’ın konumu sağlığınız için risk oluşturuyor. Bu dönemde çıkabilecek sorunları dikkate almalı, vücudunuzu aşırı yormamalı, iş kazalarına karşı da dikkatli olmalısınız.

12 Temmuz - 26 Ağustos arası Mars’ın karşıt konumu sinirsel gerilim oluşturabilir ve motivasyonunuzu aşağı çekebilir. 15 Ekim’den sonra yapacağınız yolculuklar yorucu olabilir. Bu dönemde dinlenmek için kendinize zaman ayırmalı ve mikrobik durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Yıl boyunca hareketli olmalı, sportif faaliyetler ile eklem ve kaslarınızı güçlendirmeli ve vücudunuzu canlı tutmalısınız.

Yay Burcu 2019 Sağlık - Yay Burcu 2019 Sağlık Falı