Yay Burcu 2019 Aşk Falı

Yay Burcu 2019 Aşk Falı

Yay Burcu 2019 Aşk Falı

AŞK

2019 yılında Kova burcunda hareket eden Jüpiter’in enerjisi ilişkileri olumlu etkiliyor. Süregelen ilişkinizde mutluluğu yakalayabilir, duygu ve düşüncelerinizi çok iyi ifade edebilirsiniz. Aldığınız kozmik etki ile yakın çevrenizde ya da kısa yollarda tanışacağınız biri ile yeni bir aşka kucak açabilir ve ilerde bu ilişkiyi evliliğe götürebilirsiniz. Uranüs 12, 13,14,15, 16, 17, 18, 19 Aralık doğumlu olanları ev ve aile ile ilgili konularda ortaya çıkan değişiklikler nedeniyle ilişkilerinde zorluyor. Evli olanlar değişen koşullar nedeniyle ev ve ailevi konularda yeni durumlar ile karşılaşıyor olabilirler.

4 Ocak - 3 Şubat arası Venüs evli olanlara mutluluk vaat ediyor. Eşiniz ile iyi anlaşabilir ve aileyi mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevgilinizi ailenizle tanıştırabilir, evlilik aşamasındaysanız mutlu olacağınız bir beraberliğe adım atabilirsiniz. 4 Şubat - 4 Mart arası mutlu olacağınız bir zaman dilimi. Gezecek eğlenecek, güzel duygusal ilişkiler yaşayacaksınız. Kalbiniz boşsa aradığınız aşkı bulma şansınız fazla. Gideceğiniz eğlence yerlerinde ve kalabalık ortamlarda tanışacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz.

5 Mart - 15 Nisan arası Venüs’ün ters hareketi geçmişte kalmış bir aşk ilişkisini yeniden canlandırabilir. Bu etki altında duygularınızı ifade etmekte zorlanabilir ve ilişkinizin değerlendirmesini yeniden yapabilirsiniz. 25 Nisan - 31 Mayıs arası mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilir ve aradığınız aşkı bulabilirsiniz. Mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilir ve pembe bulutlar üzerinde uçabilirsiniz. Haziran ayında iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir. Kalbiniz boşsa bu dönemde iş ortamında tanışacağınız biri ile geleceğe yönelik ciddi anlamda ilişki başlatabilirsiniz.

Temmuz ve Ağustos aylarında Venüs size karşı cins ilişkilerinizde mutluluk vaat ederken Mars’ın konumu risk oluşturuyor. Bu etki altında duygularınızı derinden etkileyen ilişkiler, tartışmalar ve güçlü barışmalara yaşayabilirsiniz. Evlilik aşamasındaysanız her şeyi iki kere düşünmeli ve daha temkinli hareket etmelisiniz. Mutsuz olacağınız bir ilişkiye sürüklenmektense beklemeyi tercih etmelisiniz.

26 Ağustos - 20 Eylül arası eşinizle veya sevgilinizle tatil ve gezi olanaklarından yararlanabilir, evlenerek balayına gidebilirsiniz. Kalbiniz boşsa uzun yolculuklarda, tatil ve gezi yerlerinde, fuar ve seminer gibi yerlerde tanışacağınız üstün ve deneyimli biriyle ilişki başlatabilirsiniz. Eylül ayında fiziksel ilişki arzunuz ve isteklerinizdeki artışın etkisiyle tutkulu beraberlikler yaşayabilir ve macera peşinde koşabilirsiniz. Evliyseniz gizli ilişkiye heves etmemelisiniz. Yaşanan kaçamaklar evliliğinizi olumsuz etkileyebilir. Eylül sonu Ekim başı iş sizin için daha önemli.

15 Ekim - 8 Kasım arası Venüs’ten olumlu etki alıyorsunuz. Eşiniz ya da sevgilinizle katılacağınız kültürel etkinliklerde ve arkadaş toplantılarında hoşça vakit geçirebilir ve ilişkinizde mutluluğu yakalayabilirsiniz. 8 Kasım - 2 Aralık döneminde aşk hayatınızda duygularınızı derinden etkileyen ve gizlilik içeren ilişkiler söz konusu... Evliyseniz gizli ilişkilerden uzak durmalı ve sosyal konumunuzu olumsuz etkileyebilecek olaylara izin vermemelisiniz. Bu dönemde aldığınız kozmik enerjinin etkisiyle hatalara açık olduğunuzu bilmelisiniz.

2-26 Aralık döneminde burcunuzda hareket eden Venüs çekiciliğinizi ve aşk konusunda şansınızı açıyor. Herkesin beğenisini kazanabilir ve yeni teklifler alabilirsiniz. Kalbiniz boşsa bu dönemde sizinle ilgilenenler olacak içlerinden biri ile anlaşarak yeni bir aşka kucak açabilirsiniz.

Yay Burcu 2019 Aşk - Yay Burcu 2019 Aşk Evlilik İlişkiler Falı