Yay Burcu 2019 Eğitim

Yay Burcu 2019 Eğitim

Yay Burcu 2019 Eğitim

EĞİTİM

2019 yılında Jüpiter’in etkisi ile yeni eğitim olanaklarından yararlanabilir ve istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Yalnız enerjinizi dağıtmadan disiplinli çalışmanız gerekiyor. Bu yıl özellikle orta öğrenim kumrularında okuyan öğrenciler bu etki altında çok başarılı olabilirler. 2019 yılının bahar aylarında sanatsal çalışmalarda başarılı olabilir, değişik kurs ve seminerlere katılarak bilgi ve becerilerinizi artırabilirsiniz. Yılın son aylarında Mars’ın konumu yüksek öğrenim yapan üniversite öğrencilerini zorlayabilir Daha çok çalışmalarını gerektiren durumlar ve beklenmedik anda ortaya çıkan aksilikler söz konusu...

2-10 Ocak arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Düşüncelerinizi daha kolay ifade edebilir, başarılı sunumlar yapabilir ve sınavlardan olumlu sonuç alabilirsiniz. 11 Ocak - 1 Şubat arası Merkür’ün ters hareketi eğitim konusunda bazı aksiliklere neden olabilir. Zihinsel olarak daha çok çaba sarf etmenizi gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Şubat ayının ilk yarısında dinlenmelisiniz. 15 Şubat - 8 Mart arası yine başarılı olacağınız bir dönem. Yeni eğitim olanaklarından yararlanabilir ve atılımda bulunarak istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.

8 - 25 Mart arası zorlanmalar söz konusu... Bu dönemde derslerinize gereken zamanı ayırmalı ve daha düzenli çalışmalısınız. 26 Mart - 9 Nisan arası yaratıcı düşünce gücü gerektiren çakmalarda ve sanatsal faaliyetlerde başarılı olabilirsiniz. Yalnız bu dönem başarılı olmak için sosyal faaliyetlerinizi azaltmanız gerekiyor. 10-30 Nisan arası mesleki alanda kendinizi geliştirme olanağı bulabilir, kurs ve seminerlere katılarak bilginizi artırabilirsiniz. Mayıs ayında Merkür’ün karşıt konumu ve ters hareketi sinirsel gerilim oluşturabilir ve motivasyon eksikliğine neden olabilir. Bu durum başarı grafiğinizi aşağı çekebilir. 1 -15 Haziran arası kurs ve seminerlere katılarak eksiklerinizi tamamlayabilir, beceri ve bilgilerinizi artırabilirsiniz.

15 Haziran - 3 Temmuz arası Merkür’ün karşıt konumu dikkat eksikliği ve isteksizlik oluşturabilir. Bu dönemde en iyisi dinlenmeli ve gelecek dönem için hazırlanmalısınız. 3-17 Temmuz arası ilginiz başka alanlara kayabilir. 18 Temmuz - 2 Ağustos arası yaz okullarından ve yurtdışı eğitim olanaklarından yararlanabilir, ufkunuzu aydınlatacak kişiler ile tanışabilirsiniz. Ağustos ayında zorlanmalar söz konusu... Tüm bu etkenler altında yaz aylarında başarılı olmanız zor görünüyor. En iyisi dinlenmeli ve gelecek dönem için hazırlanmalısınız.

26 Ağustos - 6 Eylül arası sorunlarınızın çözümü için arkadaşlarınızın yardımını alabilir, mesleki planlarınızı uygulamak için harekete geçebilirsiniz. 17 - 28 Eylül arası Merkür’ün ters hareketi mesleki projelerinizi sekteye uğratabilir. Bu dönemde yarım kalmış ödevlerinizi tamamlayabilir ve projelerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. 11 - 28 Ekim arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Atılımda bulunarak istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. 29 Ekim - 16 Kasım arası düşüncelerinizdeki karışıklık başarı grafiğinizi aşağı çekebilir ve sizi hayal dünyasına sürükleyebilir.

16 Kasım - 5 Aralık döneminde burcunuzda hareket eden Merkür zihinsel faaliyetlerinizi arttırıyor ve içinizde heves oluşturuyor. Atılımda bulunarak istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Görünen o ki 2019 yılında her ne kadar Jüpiter sizi desteklese bile Merkür ve Mars’ın konumu zorlayıcı koşullara işaret ediyor. Başarılı olmak için daha çok çalışmalı ve hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

Yay Burcu 2019 Eğitim - Yay Burcu 2019 Eğitim Falı