Yay Burcu 2019 Kariyer

Yay Burcu 2019 Kariyer

Yay Burcu 2019 Kariyer

İŞ VE PARA

2019 yılında kozmik enerjiler işte sorumluluklarınızı artırarak sizi zorluyor. Jüpiter’in konumu ise yakın çevrenizin desteğini almanızı kolaylaştırıyor. Bu etki altında yakın çevreniz ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilir ve iletişim gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. İnternet ya da değişik yayın araçlarını kullanarak işinizi büyütebilir ve amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. Kardeş ve komşu gibi yakınlarınızdan aldığınız destek ile yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. 3. on günlük dönemde doğanlar Mars ile Neptün’ün birleşim oluşturacağı 8 Mart civarında yakın çevre ilişkilerinde ve iletişimde dikkatli olmalılar. Yanıltıcı durumlar ve belirsizlikler söz konusu... 27 Mayıs civarında Jüpiter’in Neptün ile oluşturacağı birleşim ise duygu ve esin gerektiren işlerde size başarı vaat ediyor. Bu etki altında yakın çevrenizde bulunan biri hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilir.

2-10 Ocak arası iletişim ve ilişkiler açısından hareketli bir dönem. Çok sayıda telefon görüşmesi ve kısa yolculuk söz konusu... 4 Ocak - 3 Şubat arası işte güven arttırıcı adımlar atabilir, eviniz ve aileniz için istediklerinizi alabilirsiniz. Her konuda ailenizin desteğini alabilir ve işinizi genişletme olanağı bulabilirsiniz 11 Ocak - 1 Şubat arası Merkür’ün ters hareketi iletişim gerektiren işlerde ve parasal konularda aksamalara neden olabilir.

1-14 Şubat arası gelirinizi artırmanın yollarını araştırabilir ve yeni parasal kaynaklardan yararlanabilirsiniz. 3 Şubat - 4 Mart arası Venüs size değişik alanlarda yeni fırsatlar sunuyor. Bu etki altında şansınızı deneyebilir ve kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. 15 Şubat - 8 Mart arası iletişim gerektiren işlerde başarılı olabilir ve yakın çevreniz ile kuracağınız ilişkilerden çok şey öğrenebilirsiniz. Ticari amaçlı kısa yolculuklar yapabilir ve yakın çevrenizde bulunan biri ile işbirliğine gidebilirsiniz. 9-25 Mart arası ev ve aile ile ilgili işlere fazla zaman ayırabilir ve geleceğe yönelik önemli kararlar alabilir ve verdiğiniz karalarda ailenizin fikrine ihtiyaç duyabilirsiniz.

26 Mart - 10 Nisan arası yaratıcılık isteyen çalışmalarda ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilir ve yatırımlara ilgi duyabilirsiniz. 10 Nisan - 1 Mayıs arası tamamlanması gereken işler zamanınızı alırken, işinizde kendinizi geliştirme olanağı bulabilirsiniz. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapabilir ve detay gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. 25 Nisan - 6 Haziran 1 Mayıs arası loto, toto ve piyango gibi oyunlarda şansınızı deneyebilir ve yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. 1-13 Mayıs Merkür’ün karşıt konumu ve ters hareketi karar vermenizi ve harekete geçmenizi zorlaştırabilir. Bu dönemde başkalarının etkisinde kalabilir, eşinizin veya ortağınızın onayına ihtiyaç duyabilirsiniz.

14-31 Mayıs arası Merkür’ün ters hareketi işte bazı aksamalara neden olabilir. Yeniden ele alınan ve düzeltilmesi gereken işler söz konusu... 1-14 Haziran arası işte hızlı hareket edebilir ve iş yerinizde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. 6 Haziran - 5 Temmuz arası çalışma arkadaşlarınızın desteğini alabilir ve yeni iş olanaklarını değerlendirebilirsiniz. 4 -18 Temmuz arası parasal konularda hareketlilik olurken, yatırımlara ve ortaklaşa kazançlara ilgi duyabilirsiniz. 6 Temmuz - 2 Ağustos arası cazip ortaklık teklifleri alsanız da kabul etmemelisiniz. Mars’ın etkin olduğu bu dönemde yapılan ortak işlerde sorunlar yaşanabilir. 2-27 Ağustos arası para konusunda sevindirici gelişmeler yaşayabilir ve geleceğe yönelik güven verici yatırımlar yapabilirsiniz. İşte hızlı hareket edebilir ve yeni iş bağlantıları kurabilirsiniz. Mars’ın karşıt etkisi ile ortak çalışmalarda zorlanabilir ve gergin olabilirsiniz.

26 Ağustos - 20 Eylül arası ticarette ve uzun yol gerektiren işlerde başarılı olabilir ve yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Uzaklardaki kısmetlerinize ulaşmaya çalışmalısınız. Bu dönemde ödemeler ve ortak kazançlar konusunda dikkatli olmalı ve de birikimlerinizi iyi korumalısınız. 7-28 Eylül arası Merkür’ün ters etkisiyle bazı işlerinizde aksilikler ile karşılaşabilirsiniz. Sorun yaşamamak için her şeyin alternatifini hazırlamalısınız. 15 Eylül civarında açığa çıkan kozmik enerjiler dönüşüm enerjisi oluşturarak işiniz ve yaşadığınız yer ile ilgili önemli değişikliklere neden olabilir.

21 Eylül - 15 Ekim arası kariyeriniz için önemli adımlar atabilir ve yeni iş bağlantıları kurabilirsiniz. İşte başarılı olabilir ve çalışmalarınızın karşılığını alarak işte istediğiniz yere gelebilirsiniz. 15-28 Ekim arası işte ileriye yönelik yeni projeler geliştirebilir ve iletişim gerektiren grup çalışmalarında başarılı olabilirsiniz. Mesleki projelerinizi uygulama alanı bulabilir ve ortak çalışmalara ilgi duyabilirsiniz. Sosyal yönden aktif olacağınız bu dönemde mesleki projelerinize hız verebilir ve sosyal çevrenizden aldığınız destek ile işte istediğiniz yere gelebilirsiniz.

29 Ekim - 17 Kasım arası düşüncelerinizdeki karışıklık başarı grafiğinizi aşağı çekebilir. Bu dönemde hiçbir şey için acele etmemeli ve şartların olgunlaşmasını beklemelisiniz. 10 Kasım - 1 Aralık döneminde hislerinize güvenerek hareket edebilir ve gizlilik gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. İsabetli kararlar vererek yeni başlangıçlar için harekete geçebilirsiniz. 2 - 26 Aralık döneminde burcunuzdaki hareket eden Venüs’ün etkisiyle ikili ilişkilerde başarılı olabilir ve girişimlerinizden olumlu sonuç alabilirsiniz. Aralık ayında gelirinizde belirgin bir artış söz konusu. Yeni yılı bolluk içinde karşılayabilirsiniz.

Yay Burcu 2019 Kariyer - Yay Burcu 2019 Kariyer İş Para Falı