Balık Burcu 2019 Sağlık

Balık Burcu 2019 Sağlık

Balık Burcu 2019 Sağlık

SAĞLIK

2019 yılında aldığınız kozmik enerji ile duygusal yönden aşırı hassas olabilirsiniz. Zaman zaman içinize kapanarak ruhsal sıkıntılardan arınmaya çalışabilir ve güçlenen inançlarınızla huzuru bulabilirsiniz. Burcunuzda bulunan Uranüs enerjinizi arttırıyor ve sinirsel gerilim oluşturuyor. Başak burcunda hareket eden Satürn ise motivasyonunuzu azaltıyor ve üzerinizde baskı oluşturuyor. Bu etki altında gerilim sonucu bazı sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Sonbahar aylarında sağlığınıza daha çok dikkat etmeli ve çıkabilecek sorunları ciddiye almalısınız. Bu yıl sizin için zikir, dua, ibadetler, yoga ve meditasyon uygulamaları rahatlatıcı etkenler olacaktır.

4 Şubat - 15 Mart arası Mars içsel sıkıntılara neden olabilir ve uykunuzu kaçırabilir. 15 Mart - 22 Nisan arası Mars’ın burcunuzdaki transiti enerjinizi arttırıyor ve sinirsel gerilim oluşturuyor. Bu etki altında kaza ve enfeksiyonlara karşı açık olacağınızı unutmamalı ve gerekli önlemleri almalısınız. Kesici, yakıcı ve elektrikli aletler ile uğraşırken dikkatli olmalı, başınızdaki organları iyi korumalısınız. 1 Haziran - 12 Temmuz arası ilişkilerdeki hareketlilik ve yapacağınız yolculuklar yorucu olabilir. 12 Temmuz - 25 Ağustos arası eve ait işler ve ailevi sorunlar nedeni ile yorgun düşebilir ve gergin olabilirsiniz.

26 Ağustos - 16 Ekim arası aşırı zevk düşkünlüğü, fazla yapılan her şey bazı sağlık sorunlarını ortaya çıkarabilir. Bu dönemde yerken içerken eğlenirken ölçüyü kaçırmamalı ve spor yaparken dikkatli olmalısınız. Sonbahar aylarında Mars’ın konumu sağlığınız için risk oluşturuyor. Bu dönemde çıkabilecek sorunları dikkate almalı, kendinizi fazla yormamalı, iş kazalarına karşı da dikkatli olmalısınız Sağlığınızı korumak için yıl boyunca dengeli ve yeterli beslenme uygulamalı, yemekleri vaktinde yemeli, uyku düzeninize dikkat etmelisiniz. Sinirsel gerilim oluşturacak ortamlarda bulunmamalı ve motivasyonunuzu yüksek tutmalısınız. Sosyal faaliyetlere katılarak rahatlamalı ve ayaklarınıza iyi bakmalısınız.

Balık Burcu 2019 Sağlık - Balık Burcu 2019 Sağlık Falı