Balık Burcu 2019 Aşk Falı

Balık Burcu 2019 Aşk Falı

Balık Burcu 2019 Aşk Falı

AŞK

Burcunuzda hareket eden Uranüs sizi arkadaş çevrenizde popüler yapıyor ve aşk hayatınızı olumlu etkiliyor. Aldığınız kozmik etki ile herkesin dikkatini çekebilir ve değişik heyecanlar peşinde koşabilirsiniz. Jüpiter ise duygu ve İlişlerinizi arttırarak sizi farklı arayışlar içine itiyor. Aldığınız etki ile gizli ilişkilere heves edebilir ve hayallerinizde mutlu olabilirsiniz. Satürn sizi evlilik ilişkinizde zorluyor ve üzerinizde baskı oluşturuyor. Sonbahar aylarında Uranüs ile Satürn’ün oluşturacağı karşıt açı ise evlilikler açısından risk oluşturuyor. Özel doğum haritalarında olumsuz yıldız etkileşimi olanlar bu etki altında yürümeyen ilişkilerini sonlandırabilirler.

3 Ocak - 3 Şubat arası burcunuzda hareket eden Venüs aşk konusunda şansınızı açıyor ve ikili ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Yeni ilişki başlatmanın ve evlenmenin tam zamanı. Kalbiniz boşsa bu dönemde sizinle ilgilenenler olacaktır, içlerinden biri ile anlaşabilir ve yeni bir aşka kucak açabilirsiniz. 5 Şubat -15 Mart arası gizli düşmanlık konusunda dikkatli olmalı ve her söylenene inanmamalısınız. Sizi kıskananlar ilişkinizi bozabilirler. 15 Mart - 23 Nisan arası burcunuzda hareket eden Mars çekiciliğinizi ve cesaretinizi arttırıyor. Dikkatlerin üzerinizde olacağı bu dönemde eşinizin ya da sevgilinizin kıskanmasına neden olacak davranışlarda bulunmamalısınız.

Mart, Nisan ve Mayıs aylarında para konusu ilginizi daha fazla çekerken aşka zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz. 7 Haziran - 5 Temmuz arası aşk hayatınızı olumlu etkileyen kozmik enerjiler var. Sevgilinizle birlikte gezip eğlenebilir ve mutlu olacağınız birliktelikler yaşayabilirsiniz. 5 Temmuz - 2 Ağustos arası Venüs size evinizde mutluluk vaat ediyor. Evliyseniz eşinizle iyi anlaşabilir ve aileyi mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde sevgilinizi ailenizle tanıştırabilir ve süregelen ilişkinizi evliliğe götürebilirsiniz.

Ağustos ayında Venüs size aşkta mutluluk vaat ederken Mars’ın konumu evli olanlar için risk oluşturuyor. Bu etki altında eşleri ile olan ilişkilerinde dikkatli olmalılar. Bekâr olanlar aradıkları aşkı bulabilir ve mutluluk duyacakları ilişkiler yaşayabilirler. Yalnız sevgililerini ailelerinden uzak tutmalılar. Evli olanlar ise eve ait ve ailelerinden kaynaklanan sorunlar nedeni ile eşlerini üzmemeliler.

26 Ağustos - 15 Ekim arası Mars’ın konumu aşk hayatınızı canlandırıyor ve ilişkiler açısından risk oluşturuyor. Mars’ın etkisi altında hatalara açık olduğunuzu unutmamalı, konuşma ve davranışlarınıza dikkat etmeli ve yasal olmayan ilişkilerden uzak durmalısınız. Evliyseniz gizli ilişkiye heves etmemeli ve sosyal konumunuzu olumsuz etkileyebilecek olaylara izin vermemelisiniz. 20 Eylül - 14 Ekim arası Venüs’ün konumu karşı cins ilişkilerinizde mutluluk vaat ediyor. Eşinizle iyi anlaşabilirsiniz. Evlenmeyi düşünüyorsanız mutlu olacağınız bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

15 Ekim - 8 Kasım arası fiziksel ilişki arzusu ve isteklerinizde artış söz konusu... Duygularınızı derinden etkileyen ilişkiler yaşayabilir ve farklı arayışlar içinde olabilirsiniz. Evliyseniz gizli ilişkiye heves etmemelisiniz. Yaşanan yasak duygular ve kaçamaklar evliliğinizi olumsuz etkileyebilir. Kalbiniz boşsa gezip eğlenmeli ciddi ilişki düşünmemelisiniz. Duygularınızın etkisiyle yanılabilir ve sonu olmayan maceralara sürüklenebilirsiniz.

8 Kasım - 2 Aralık döneminde eşinizle veya sevgilinizle tatil ve gezi olanaklarından yararlanabilir, evlenerek balayına gidebilirsiniz. Kalbiniz boşsa uzun yolculuklarda, tatil ve gezilerde, fuar seminer gibi yerlerde tanışacağınız üstün ve deneyimli biriyle ilişki başlatabilirsiniz. Aralık ayında iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir. Yılın son günlerinde Venüs'ten olumlu etki alıyorsunuz. Süregelen ilişkinizde mutluluğu yakalayabilir kalbiniz boşsa arkadaş çevrenizde tanışacağınız biri ile yeni bir aşka kucak açabilirsiniz.

Balık Burcu 2019 Aşk - Balık Burcu 2019 Aşk Evlilik İlişkiler Falı