Balık Burcu 2019 Kariyer

Balık Burcu 2019 Kariyer

Balık Burcu 2019 Kariyer

İŞ VE PARA

2019 yılında duygulara hitap eden ve gizlilik gerektiren işlerde başarılı olabilir ve de gizli yardımlar alabilirsiniz. Ortak çalışmalarda zorlanabilir ve karşı tarafın baskısını üzerinizde hissedebilirsiniz. Bahar aylarında kişisel kazancınızı arttırabilecek iş olanaklarını değerlendirebilir ve yeni parasal kaynaklardan yararlanabilirsiniz. Geri giden Venüs’ün etkisi ile para durumunuzun değerlendirmesini yapabilir ve daha önce unuttuğunuz ya da kaybettiğiniz bir değeri yeniden elde edebilirsiniz.

3-22 Ocak arası düşüncelerinizdeki karışıklık karar vermenizi ve harekete geçmenizi zorlaştırabilir. 3 Ocak - 3 Şubat arası burcunuzda hareket eden Venüs her konuda şansınızı açıyor. İkili ilişkilerde başarılı olabilir ve kazançlı anlaşmalar yapabilirsiniz. Yalnız düşüncelerinizdeki karışıklığın sizi engellemesine izin vermemelisiniz. Ocak sonunda ortak çalışmalarda iletişim eksikliğinden kaynaklanan sorunlar yaşayabilirsiniz.

1 - 14 Şubat arası arkadaşlarınızdan yapıcı öneriler alabilir ve işiniz ile ilgili yeni projeler üretebilirsiniz. 3 Şubat - 5 Mart arası Venüs size para konusunda bolluk vaat ediyor. 4 Şubat - 15 Mart arası bazı işlerinizde elinizde olmayan nedenler ile engellenebilir ve gizli düşmanlıkla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde atacağınız adımlara dikkat etmeli ve önemli işlerinizden kimseye söz etmemelisiniz. 5 Mart - 17 Nisan arası Venüs’ün ters hareketi para konusunda bazı aksiliklere neden olabilir ve daha önce kaçırmış olduğunuz bir fırsatı yeniden ayağınıza getirebilir. Bu dönemde geciken paralar ve gerçekleşmeyen beklentiler canınızı sıkabilir.

8-25 Mart arası burcunuzda hareket eden Merkür zihinsel aktivitenizi arttırıyor ve yeni başlangıçlar için itici güç oluşturuyor. İsabetli kararlar alarak harekete geçebilir ve konuşmalarınızla etkili olabilirsiniz. 26 Mart - 10 Nisan arası kazancınızı artırmanın yollarını araştırabilir, yeni parasal kaynaklardan yararlanabilir ve alışverişlere ilgi duyabilirsiniz. 15 Mart - 23 Nisan arası kişisel girişimlerinizde başarılı olabilir ve işte yeni adımlar atabilirsiniz. 10-30 Nisan arası iletişim gerektiren işlerde başarılı olabilir, çok sayıda kısa yolculuk ve telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Mayıs ayında Venüs size para konusunda bolluk vaat ederken, Mars’ın konumu giderlerinizde artışa neden olabilir. Bu etki altında harcamalarınızı kontrol altında tutmalı ve her şeyin hesabını iyi yapmalısınız.

1-14 Mayıs arası ev ve yerleşime ait işlere fazla zamanınızı alırken ev ve iş arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. 14-31 Mayıs arası geri giden Merkür’ün etkisiyle iletişim gerektiren 1 işlerde aksilikler ile karşılaşabilir, yakın çevre ilişkilerinde yanlış anlaşılma ve dedikodu nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz.

1 -14 Haziran arası iletişim ve ilişkiler açısından aktif olacağınız bir dönem. Aldığınız kozmik enerji ile etrafınıza düşünce ve fikirlerinizi kolaylıkla kabul ettirebilir, ticari amaçlı kısa yolculuklar yapabilirsiniz. 14 Haziran - 4 Temmuz arası özel yaşamınızdaki işler zamanınızı alırken iş hayatınız bu durumdan olumsuz etkilenebilir. 7 Haziran - 5 Temmuz arası yakın çevrenizin desteğini alarak işte yeni atılımlar başlatabilir ve kazançlı kısa yolculuklar yapabilirsiniz. 4-17 Temmuz arası yaratıcılık ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilir, yatırımlara ilgi duyabilirsiniz.

17 Temmuz - 2 Ağustos arası tamamlanması gereken işlere zaman ayırabilir ve iş yerinize çeki düzen verebilirsiniz. 6 Temmuz - 2 Ağustos arası Venüs size evde bolluk vaat ediyor, işte ise güven arttırıcı gelişmelere dikkat çekiyor. Bu dönemde ailenizden aldığınız destek ile işlerinizi genişletme olanağı bulabilir ve aileyi mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. 12 Temmuz - 26 Ağustos arası Mars’ın etkisiyle ev ve aile ile ilgili sıkıntı verici durumlar ve artan harcamalar söz konusu... Bu dönemde ev ve iş arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilir ve işte bazı pürüzler ile karşılaşabilirsiniz.

2-26 Ağustos arası Merkür’ün karşıt etkisi ile karar vermekte zorlanabilir ve başkalarının onayına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu dönem şansı toplumsal ilişkilerde, sanatsal çalışmalarda ve çocuklara yönelik işlerde aramalısınız. Aldığınız kozmik enerji ile kazançlı yatırımlar yapabilir ve şansınızı deneyebilirsiniz. 26 Ağustos - 20 Eylül arası işten gelen kazancınızı arttırabilir ve cazip iş teklifleri alabilirsiniz. 27 Ağustos - 15 Ekim arası toplumsal ilişkilerde ve organizasyon gerektiren işlerde aktif hareket edebilir ve her konuda risk alma eğiliminde olabilirsiniz. Riskli işlerden ve şans oyunlarından uzak durmalısınız. Kontrol dışı kayıplarınız olabilir.

1-19 Eylül arası para ile ilgili işlere fazla zaman ayırabilir ve geri giden Merkür ün etkisi ile para konusunda aksilikler ile karşılaşabilirsiniz. Geciken ödemeler ve ortak paylaşımlarda yaşanan sorunlar söz konusu... Bu dönemde gözden çıkardığınız bir değeri yeniden elde edebilir ve para konusunda yaşanan belirsizlikler nedeniyle huzursuz olabilirsiniz.

19-29 Eylül arası geri giden Merkür’ün etkisi ile ortak çalışmalarda farkında olmadığınız bir durumu öğrenebilir ve ilişkinizi yeniden değerlendirebilirsiniz. 1-15 Ekim arası yeni ortaklık teklifleri alabilir ve kazançlı ortak projelere imza atabilirsiniz. 9-28 Ekim arası birikimlerinizi değerlendirmenin yollarını araştırabilir, ortak kazançlara ve yatırımlara ilgi duyabilirsiniz.

14 Ekim - 8 Kasım arası Venüs para konusunda sevindirici gelişmelere işaret ediyor. Bu dönemde ortak bir kazançtan pay alabilir ve kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. İşiniz için gerekli finansmanı bulabilir ve ödemelerinizi yaparak rahatlayabilirsiniz. 28 Ekim - 17 Kasım arası yabancılar ile kuracağınız ilişkiler ve işinizin gereği yapacağınız yolculuklar size yeni kapılar açabilir.

9 Kasım - 2 Aralık döneminde yabancılar ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilir, dış bağlantılı ticari işlerde başarılı olabilir ve kariyeriniz ile ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. 17 Kasım - 5 Aralık döneminde işte hızlı hareket edebilir, yeni projeleri uygulamaya koyabilir ve yeni iş bağlantıları kurabilirsiniz. Aralık ayında yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir, artan iş yükü nedeni ile zorlanabilir ve atılımda bulunarak istediğiniz yere gelebilirsiniz. Yani daha çok çalışabilir, daha çok kazanabilir ve işinizde yükselme olanağı bulabilirsiniz.

Balık Burcu 2019 Kariyer - Balık Burcu 2019 Kariyer İş Para Falı