Aslan Burcu 2019 Kariyer

Aslan Burcu 2019 Kariyer

Aslan Burcu 2019 Kariyer

İŞ VE PARA

2019 yılında Jüpiter’in karşıt etkisi ile kazançlı ortak işler yapabilir, eşinizin ve ortağınızın her konuda desteğini alabilirsiniz. Şansı ve çıkış yolunu ortak çalışmalarda aramalısınız. Eşinizin maddi ve manevi desteği, ortaklarınızın olanakları ve danışmanlarınızın doğru yönlendirmesi ile rahat hareket edebilirsiniz. Kazançlı ortak projelere imza atabilir, pazarlama ve halkla ilişkilere dayalı işlerde başarılı olabilirsiniz. 3. on günlük dönemde doğanlar Mars ile Neptün un birleşim oluşturacağı 8 Mart civarında ortak işlerde dikkatli olmalılar. Yanıltıcı durumlar ile karşılaşmaları söz konusu... 27 Mayıs civarında Jüpiter’in Neptün ile oluşturacağı birleşim ise ortak bir işten gelebilecek büyük bir kazancın göstergesi.

3 Ocak - 3 Şubat arası para konusunda sevindirici gelişmeler yaşayabilir, aradığınız finansal desteği bulabilir ve kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Ocak ayının ilk haftasında yeni ortaklık teklifleri alabilir ve kazançlı ortak işler yapabilirsiniz.

11-31 Ocak arası Merkür’ün ters etkisiyle ortak çalışmalarda farkında olmadığınız bir durum ile karşılaşabilir, işte gözden kaçan bir ayrıntı nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz. Yeniden ele alınan işler ve düzeltilmesi gereken durumlar söz konusu... Ocak ayında Mars’ın konumu iş ortamında sizi zorluyor ve daha çok çalışmanızı gerektiren durumlara işaret ediyor. 3 Şubat - 5 Mart arası yapacağınız yolculuklar ve yabancılarla kuracağınız ilişkiler size çok şey kazandırabilir. Uzaklardaki kısmetlerinize ulaşmaya çalışmalısınız. Şubat ayının ilk yarısında iş yerinizde yeni düzenlemeler yapabilir ve işinizde kendinizi geliştirme olanağı bulabilirsiniz.

4 Şubat - 15 Mart arası ortak çalışmalarda dikkatli olmalı ve yeni ortaklık tekliflerini kabul etmemelisiniz. Karşı taraftan kaynaklanan sorunlar ile uğraşabilirsiniz. 15 Şubat - 8 Mart arası karar vermekte ve tek başınıza hareket etmekte zorlanabilir, başkaları tarafından onaylanma ihtiyacı duyabilirsiniz. 8-25 Mart arası para ile ilgili işlere fazla zaman ayırabilir, yatırımlara ve ortak kazançlara ilgi duyabilirsiniz. 6 Mart - 11 Nisan arası Venüs’ün ters etkisiyle ticari işlerde ve yolculuklarda engellere takılabilirsiniz. 16 Mart - 22 Nisan arası ortak kazançlar, paylaşımlar ve ödemeler konusunda dikkatli olmalısınız. Kontrol dışı kayıplarınız olabilir.

10 - 30 Nisan arası iş açısından hareketli bir dönem. Yeni uymamaya konulan projeler ve yeni kurulan iş bağlantıları söz konusu... 23 Nisan - 31 Mayıs arası işinizin gereği yolculuklar 7 ve 31 Mayıs arası Merkür’ün ters hareketi işte bazı aksamalara neden olabilir. Bu etki altında daha önce önemsemediğiniz bir durum ortaya çıkarak sizi uğraştırabilir. Bir dostunuzdan aldığınız destek ile sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Haziran ayı işte çok başarılı olacağınız bir ay. Çalışmalarınızın karşılığını alarak istediğiniz yere gelebilir ve işinizde yeni atılımlar başlatabilirsiniz. İş ve ilişkiler açısından aktif olacağınız bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. Yalnız Mars’ın etkisinde çalışmalarınızla öne çıkabileceğiniz gibi hatalarınızla da göze batabileceğinizi unutmamalısınız. İşte risk almamalı, sorumluluklarınızı aksatmamalı, iş ilişkilerinizde ise dikkatli olmalısınız.

4-17 Temmuz arası geçmiş olaylar zihninizi fazlasıyla meşgul edebilir. Bu dönemde yaşanan belirsizlikler ve engellenmeler sinir bozucu olabilir. Bu durumun geçici olduğunu bilmeli, harekete geçmek için acele etmemelisiniz. Her şey sizin düşündüğünüz gibi olmayabilir. Temmuz ayında sosyal çevrenizden aldığınız destek ile yeni çıkış yolları bulabilir ve mesleki projelerinizi destekleyecek kişiler ile tanışabilirsiniz. Grup çalışmaları ile başarıyı daha kolay yakalayabilir ve ortak bir işten iyi para kazanabilirsiniz. 18 Temmuz - 2 Ağustos arası isabetli kararlar vererek yeni başlangıçlar için harekete geçebilirsiniz. 2-26 Ağustos arası hislerinize güvenerek hareket edebilir ve gizlilik gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz.

26 Ağustos - 7 Eylül arası ilişkiler açısından hareketli bir dönem. Aldığınız kozmik enerji ile iletişim gerektiren işlerde başarılı olabilir ve ticari amaçlı kısa yolculuklar yapabilirsiniz. 28 Ağustos - 22 Eylül arası burcunuzda hareket eden Venüs her konuda şansınızı açıyor. İkili ilişkilerde başarılı olabilir ve kazançlı anlaşmalar yapabilirsiniz.

7-29 Eylül arası Merkür’ün ters hareketi iletişim gerektiren işlerde ve parasal konularda aksamalara neden olabilir. Bu etki altında sorun yaşamamak için her şeyin alternatifini hazırlamalı ve harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. 22 Eylül - 15 Ekim arası gelirinizde belirgin bir artış söz konusu... Parasal bolluktan yararlanarak istediklerinizi alabilir ve kendinizi güven içinde hissedebilirsiniz. 15 Ekim - 8 Kasım arası yakın çevrenizin desteğini alarak yeni atılımlar başlatabilir ve kişisel girişimlerinizde başarılı olabilirsiniz. İletişim gerektiren işlerde başarılı olabilir ve ticari amaçlı kısa yolculuklar yapabilirsiniz.

29 Ekim - 17 Kasım arası bazı şeyleri geride bırakarak geleceğe yönelik yeni kararlar alabilir ve alacağınız kararlarda ailenizin fikrine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu dönemde özel yaşamınızdaki işler zamanınızı alırken, ev ve iş arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. 8 Kasım - 2 Aralık döneminde Venüs güven arttırıcı ve aileyi mutlu edici gelişmelere dikkat çekiyor. Bu dönem ailenizden aldığınız destek ile işinizi büyütme olanağı bulabilir ve emlak türü şeylere yatırım yapabilirsiniz. 2 - 25 Aralık döneminde yaratıcılık isteyen çalışmalarda başarılı olabilir ve işinizde kendinizi geliştirme olanağı bulabilirsiniz. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapabilir ve işten gelen gelirinizi artırabilirsiniz. Yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir ve koşulların daha iyi olduğu yeni bir işe geçebilirsiniz. İşe yönelik yatırımlar yapabilir ve yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Yeni yılı yeni umut ve genişleyen olanaklar ile karşılayabilirsiniz.

Aslan Burcu 2019 Kariyer - Aslan Burcu 2019 Kariyer İş Para Falı