Aslan Burcu 2019 Aşk Falı

Aslan Burcu 2019 Aşk Falı

Aslan Burcu 2019 Aşk Falı

AŞK

Geçtiğimiz yıllarda burcunuzu ziyaret eden Satürn ve karşıt konumda hareket eden Uranüs ve Neptün’ün etkisiyle karşı cins ilişkilerinde çok zorlanmıştınız. Birçoğunuz üzücü ayrılıklar ve anlaşmazlıklar yaşamış olabilirsiniz. Artık mutluluk sizin de hakkınız. 2019 yılında Kova burcunda hareket eden Jüpiter evlilik konusunda şansınızı açıyor ve evli olanlara ilişkilerinde mutluluk vaat ediyor. Jüpiter’in etkisi altında mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilir ve eşinizin her konuda desteğini alabilirsiniz.

3 Ocak - 4 Şubat arası duygu ve isteklerinizde artış olurken fiziksel ilişkinin hayatınızda önemli bir yeri var. Duygularınızın etkisinde farklı arayışlar içine girebilir ve duygularınızı derinden etkileyen ilişkiler yaşayabilirsiniz. 4 Şubat - 15 Mart arası Mars’ın konumu evli olanlar için risk oluşturuyor. Bu dönemde birikmiş sorunlar ve ifade edilmeyen kızgınlıklar açığa çıkarak tartışmalara neden olabilir. 15 Mart - 22 Nisan arası Mars fiziksel ilişki isteklerinizi arttırıyor ve duygusal ilişkiler açısından risk oluşturuyor. Bu dönemde artan duygularınızın etkisi ile maceralara sürüklenebilirsiniz. Evliyseniz gizli ilişkiye heves etmemelisiniz. Yaşadığınız yasak duygu ve kaçamaklar evliliğinizi olumsuz etkileyebilir. Kalbiniz boşsa bu dönemde gezip eğlenmeli ciddi ilişki düşünmemelisiniz. Duygularınız yanıltıcı olabilir.

25 Nisan - 7 Haziran arası eşinizle veya sevgilinizle birlikte tatil ve gezi olanaklarından yararlanabilir, güzel duygusal ilişkiler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde kalbiniz boşsa uzun yolculuklarda, tatillerde, fuar ve seminer gibi yerlerde tanışacağınız üstün deneyimli biriyle macera yaşayabilir ve bu kişinin ikinci eşi olabilirsiniz. Haziran ayında iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir.

6 Temmuz - 2 Ağustos arası kalbiniz boşsa arkadaş çevrenizde tanışacağınız biri ilişki başlatabilir ve daha sonra bu ilişkiyi evlilikle noktalayabilirsiniz. 2-25 Ağustos döneminde içinizde açıklayamadığınız duygular, aşk hayatınızda ise gizlilik içeren ilişkiler söz konusu... 26 Ağustos - 20 Eylül arası Venüs’ün burcunuzdaki transiti çekiciliğinizi arttırıyor ve aşk konusunda şansınızı açıyor. Süregelen ilişkinizde mutluluğu yakalayabilir ve duygularınızı derinden etkileyen ilişkiler yaşayabilirsiniz. Kalbiniz boşsa etrafınızda bulunanların ilgisini çekebilir ve sizinle ilgilenenlerin arasından birini seçebilirsiniz. Yeni ilişki başlatmanın ve evlenmenin tam zamanı. Yalnız gizli düşmanlık konusunda dikkatli olmalı, içinizdeki kuşkuların sizi hataya düşürmesine izin vermemelisiniz.

5 Ekim - 8 Kasım arası Venüs’ten olumlu etki alıyorsunuz. Kalbiniz boşsa yakın çevrenizde tanışacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz. Sevgilinizle baş başa kalacağınız yerlere gidebilir ve aranızdaki sorunlara konuşarak çözüm bulabilirsiniz. Yalnız Mars’ın etkisinde gergin olacağınız bu dönemde konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Kırıcı olabilirsiniz.

8 Kasım - 2 Aralık arası evliyseniz eşinizle iyi anlaşabilir ve yuvanızda mutlu olabilirsiniz. Süregelen ilişkinizi mutlu olacağınız bir evliliğe götürebilir ve aileyi mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kalbiniz boşsa bu dönemde ailenizin beğeneceği ya da aile dostlarınızın tavsiye edeceği bir ile ilişki başlatabilirsiniz.

2 - 25 Aralık döneminde Venüs aşk hayatınızı olumlu etkiliyor. Sevgiliniz ile birlikte gezip eğlenebilir ve mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilirsiniz. Kalbiniz boşsa aradığınız aşkı bulma şansınız fazla. Gideceğiniz eğlence yerlerinde hoş ve çekici biri ile ilişki başlatabilirsiniz. Evlilik aşamasındaysanız güzel bir düğünle mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilirsiniz.

Aslan Burcu 2019 Aşk - Aslan Burcu 2019 Aşk Evlilik İlişkiler Falı