Aslan Burcu 2019 Eğitim

Aslan Burcu 2019 Eğitim

Aslan Burcu 2019 Eğitim

EĞİTİM

2019 Jüpiter’in karşıt konumu motivasyon eksikliği oluşturarak başarı grafiğinizi aşağı çekebilir. Merkür’ün ters hareketi ise eğitim konusunda sizi zorlayabilir ve aksiliklere neden olabilir. Bunca olumsuzluğa rağmen geri giden Venüs’ün etkisiyle kaçırdığınız bir eğitim fırsatını yeniden yakalama şansınız var. Venüs’ün olumlu etkisi ile yurtdışı eğitim olanaklarından yararlanabilir ve akademik alanda yeni adımlar atabilirsiniz. Yüksek eğitim amaçlı başka bir şehre gidebilir ve değişik kültürlere ilgi duyabilirsiniz. Edindiğiniz deneyimler ile hayata daha farklı gözler ile bakabilir ve inançlarınızı güçlendirebilir-siniz. Başarılı olmak için daha çok çalışmalı, bu günün ödevini yarına bırakmamalı ve daha disiplinli olmalısınız.

2-22 Ocak arası Merkür’ün karşıt konumu ve ters hareketi motivasyon eksikliği oluşturarak başarı grafiğinizi aşağı çekebilir. 22 Ocak - 15 Şubat arası kurslara katılarak bilginizi artırabilir ve yeni teknik beceriler kazanabilirsiniz. 16 Şubat - 8 Mart arası Merkür’ün karşıt etkisiyle dikkatinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Mart ayında geri giden Venüs’ün etkisi ile yüksek eğitimde daha önce kaçırmış olduğunuz bir fırsatı yeniden yakalayabilirsiniz. 27 Mart - 10 Nisan arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Akademik alanda önemli adımlar atabilir ve istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. 10-30 Nisan arası yine zorlanmalar söz konusu... 1 - 7 Mayıs arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Atılımda bulunarak başarılı olabilir, sorunlarınızın çözümü için arkadaşlarınızın yardımını alabilir ve yarım kalmış ödevlerinizi tamamlayabilirsiniz.

7 Mayıs - 15 Haziran arası Merkür’ün konumu ve ters hareketi sizi yine zorlayacaktır. Bu dönemde başarılı olmak için daha çok çalışmalı ve hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız. 15 Haziran - 3 Temmuz arası başarılı olacağınız bir zaman dilimi. Mesleki projelerinize zaman ayırabilir ve grup çalışmalarında başarılı olabilirsiniz. 3-17 Temmuz arası Merkür’ün konumu düşüncelerinizde karışıklığa neden olarak sizi hayal dünyasına çekebilir. Bu etki altında başarılı olmanız zor görünüyor. En iyisi dinlenmelisiniz. 18 Temmuz - 2 Ağustos arası burcunuzda hareket eden Merkür zihinsel faaliyetlerinizi arttırıyor ve başarıyı sizin için kolaylaştırıyor. Bu dönemde yaz okullarından yararlanabilir ve bütünlemeye kalmış derslerinize çalışabilirsiniz. 3-25 Ağustos arası ilginiz başka alanlara kayarken başarı grafiğinizde düşüş gözlemlenebilir. Bu dönemde iyice dinlenmeli ve gelecek dönem için hazırlık yapmalısınız. 26 Ağustos - 6 Eylül arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Başarılı sunumlar yapabilir ve sınavlardan olumlu sonuç alabilirsiniz.

7-19 Eylül arası Merkür’ün konumu ve ters hareketi zorlayıcı olabilir. Bu dönemde derslerinize gereken zamanı ayırmalı ve başarıyı şansa bırakmamalısınız. 11 - 29 Ekim arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebilir ve zihinsel faaliyet gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. 29 Ekim - 17 Kasım arası ilginiz başka alanlara kayarken eğitim konusunda zorlanabilirsiniz. Bu dönemde başarılı olmak için derslerinize gereken zamanı ayırmalı ve boş şeyler ile ilgilenmemelisiniz.

17 Kasım - 5 Aralık döneminde yaratıcı düşünce gücü gerektiren çalışmalarda ve sanatsal faaliyetlerde başarılı olabilirsiniz. Kendinizi çok iyi ifade edebilir ve hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. 5-25 Aralık döneminde mesleki alanda kendinizi geliştirme olanağı bulabilir, kurs ve seminerlere katılarak bilgi ve becerilerinizi artırabilirsiniz.

Görünen o ki 2019 yılında Merkür’ün konumu sizi bir hayli zorluyor. Jüpiter ise kaşıt konumu ile sizi fazlasıyla rahatlatarak başarı grafiğinizi aşağı çekiyor. Başarılı olmak için daha çok çalışmalı ve hiç bir şeyi şansa bırakmamalısınız.

Aslan Burcu 2019 Eğitim - Aslan Burcu 2019 Eğitim Falı