Başak Burcu 2019 Sağlık

Başak Burcu 2019 Sağlık

Başak Burcu 2019 Sağlık

SAĞLIK

2019 yılında Jüpiter’in Kova burcundaki transiti sağlığınızı olumlu etkiliyor. Jüpiter’in olumlu enerjisi ile süregelen rahatsızlıklarınızda iyileşme olurken, çıkabilecek sağlık sorunlarına da kolaylıkla çözüm bulabilirsiniz. Kilo sorununuz varsa uygun diyet ve egzersizle sonuç alabilirsiniz. Yalnız özel doğum haritanızda Kova burcunda olumsuz bir etkileşim varsa o zaman Jüpiter’in enerjisi sağlık sorunlarını tetikleyici etken de olabilir. Yine Kova burcunda hareket eden Neptün’ün etkisiyle sağlığınız için fazla endişe duyuyor da olabilirsiniz. Sonbaharda Aslan burcunda hareket eden Mars’ın etkisiyle içsel sıkıntılar duyabilir ve endişelere kapılabilirsiniz.

11 - 21 Ocak arası Merkür’ün ters hareketi daha önce önemsemediğiniz bir sağlık sorununu yeniden ortaya çıkarabilir. 4 Şubat'a kadar olan dönemde aşırı zevk düşkünlüğü sağlık sorunlarını ortaya çıkarabilir. 5 Şubat - 15 Mart arası Mars’ın konumu sağlığınız için risk oluşturuyor. Bu dönemde çıkabilecek sorunları ciddiye almalı ve kendinizi fazla yormamalısınız. Yalnız doğru teşhis ve doğru tedavi konusunda dikkatli olmalısınız. Yanıltıcı durumlar söz konusu...

9-26 Mart arası Merkür’ün karşıt konumu motivasyon eksikliği oluşturabilir. 15 Mart - 22 Nisan arası Mars’ın karşıt etkisi ile sinirsel yönden gergin olabilirsiniz. 15 Haziran - 3 Temmuz arası işteki hızlı gelişmeler yorucu olabilir. 18 Temmuz - 2 Ağustos arası düşüncelerinizdeki karışıklık ve engellenmişlik hissi ruhsal yönden sarsıcı olabilir. 30 Temmuz civarında Neptün ile Merkür’ün karşıt konumu psikolojik kökenli sağlık sorunlarını ortaya çıkarabilir.

26 Ağustos - 16 Ekim arası Mars sosyal yönden aktif olacağınız bir dönemi gösteriyor. Mars’ın etkisi altında katıldığınız toplantılarda yediğiniz içtiğiniz şeylere dikkat etmeli ve gerilim oluşturacak ortamlarda bulunmamalısınız. 16 Ekim’den sonra Mars’ın konumu isteklerinizi artırarak içsel sıkıntılar oluşturabilir. Bu dönemde moralinizi yüksek tutmalı ve her şeyi zamanın akışına bırakmalısınız.

Sağlığınızı korumak için her zaman yemekleri vaktinde yemeli, uyku düzeninize dikkat etmeli ve sinirsel gerilim oluşturacak ortamlarda bulunmamalısınız. Sindirim sistemine ağır gelecek ve bağırsak bozukluğuna neden olacak yiyeceklerden uzak durmalısınız. Sportif aktivite ve yürüyüşlerle vücudunuzu canlı tutmalısınız.

Başak Burcu 2019 Sağlık - Başak Burcu 2019 Sağlık Falı