Başak Burcu 2019 Eğitim

Başak Burcu 2019 Eğitim

Başak Burcu 2019 Eğitim

EĞİTİM

2019 yılında işinizde kendinizi geliştirebilir ve işiniz ile ilgili staj yapabilirsiniz. Uzmanlık eğitimi alabilir, değişik kurs ve seminerlere katılarak bilgi ve becerilerinizi artırabilirsiniz. Disiplin ve sabır ile istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.

11-31 Ocak arası Merkür ün ters hareketi kendinizi ifade etmenizi zorlaştırabilir. Bu dönemde yarım kalmış konuları tamamlayabilir ve öğrendiklerinizi pekiştirebilirsiniz. 20 Ocak 115 Şubat arası kendinizi çok iyi ifade edebilir ve sanata yönelik işlerde başarılı olabilirsiniz. 15 Şubat - 8 Mart arası işinizde kendinizi geliştirebilir, kurs ve seminerlere katılarak bilginizi artırabilirsiniz. 9-26 Mart arası Merkür’ün karşıt konumu motivasyon eksikliği oluşturarak başarı grafiğinizi aşağı çekebilir. Bu dönemde dikkatinizi toplamalı, disiplinli düzenli çalışmalısınız. 10 - 30 Nisan arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Atılımda bulunarak istediğiniz başarıyı elde edebilir ve akademik alanda önemli adımlar atabilirsiniz.

7-31 Mayıs arası Merkür’ün konumu ve ters hareketi sizi zorlayabilir ve yüksek eğitimde aksiliklere neden olabilir. Bu etki altında önemsemediğiniz bir durum ya da gözden kaçırdığınız bir ayrıntı sorunların kaynağını oluşturabilir. Yeniden çalışılması gereken konular ve düzeltilmesi gereken ödevler söz konusu...

1 - 15 Haziran arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Yüksek eğitimde başarılı olabilir, sınavlardan olumlu sonuçlar alabilir ve akademik alanda önemli adımlar atabilirsiniz. 15 Haziran - 3 Temmuz arası Merkür’ün konumu sizi zorlayabilir. En iyisi dinlenmeli ve gelecek dönem için hazırlanmalısınız. 4-17 Temmuz arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Atılımda bulunarak istediğiniz başarıyı elde edebilir, sorunlarınızın çözümü için arkadaşlarınızın yardımını alabilirsiniz. Yaz okullarından yararlanabilir ve mesleki projelerinizi geliştirebilirsiniz.

17 Temmuz - 2 Ağustos arasında zihinsel faaliyetlerinizde karışıklık söz konusu... Bu dönemde geçmişe ait düşünceler zihninizi fazlasıyla meşgul edebilir ve sizi hayal dünyasına çekebilir. En iyisi dinlenmelisiniz. 2-25 Ağustos arası Merkür’ün burcunuzdaki transiti zihinsel faaliyetlerinizi artıyor ve başarıyı sizin için kolaylaştırıyor. Yaz okullarından yararlanabilir ve bütünlemeye kalmış derslerinize çalışabilirsiniz. Eylül ayında Merkür’ün konumu ve ters hareketi kendinizi ifade etmenizi zorlaştırabilir. Bu etki altında başarı grafiğinizde düşüş gözlemlenebilir.

29 Eylül - 10 Ekim arası burcunuzda hareket eden Merkür zihinsel faaliyetlerinizi arttırıyor. İstediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. 29 Ekim - 17 Kasım arası yine çok başarılı olacağınız bir dönem. Başarılı sunumlar yapabilir ve girdiğiniz sınavlardan olumlu sonuç alabilirsiniz. 17 Kasım - 5 Aralık döneminde başarılı olmak için derslerinize gereken zamanı ayırmalı ve başka şeyler ile ilgilenmemelisiniz. 5-25 Aralık yine başarılı olacağınız bir dönem. Aldığınız kozmik enerji ile yaratıcılık isteyen çalışmalarda başarılı olabilir, kendinizi çok iyi ifade edebilir ve hobilerinizle ilgilenebilirsiniz.

Başak Burcu 2019 Eğitim - Başak Burcu 2019 Eğitim Falı