Yengeç Burcu 2019 Eğitim

Yengeç Burcu 2019 Eğitim

Yengeç Burcu 2019 Eğitim

EĞİTİM

2019 yılında Uranüs size yüksek eğitimde yeni olanaklar sunarken, Satürn’ün konumu engeller oluşturabilir. Satürn’ün etkisiyle yakın çevrenizden kaynaklanan engellere takılabilir ya da zihinsel olarak sizi fazlasıyla yoracak çalışmalar içinde olabilirsiniz. Bu etki altında disiplinli çalışmalar ile büyük başarılar elde edebilir ve karşınıza çıkan fırsatları değerlendirerek akademik alanda önemli adımlar atabilirsiniz. Başarılı olmak için ilginizi dağıtmadan çalışmalı, vaktinizi çalabilecek kardeş komşu, arkadaş gibi kişilere karşı da dikkatli olmalısınız. Arkadaş etkisinde değişik amaçlar peşinde koşmanız başarı grafiğinizi aşağı çekebilir. Başarılı olmak için daha çok çalışmalı ve hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

Ocak ayında Merkür’ün konumu ve ters hareketi sizi eğitim konusunda bir hayli zorluyor. Daha dikkatli ve düzenli çalışmalı ve de hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız. 1-15 Şubat Merkür’ün karşıt konumu motivasyon eksikliğine ve sinirsel gerginliğe neden olurken, başarı grafiğinizde düşüş gözlemlenebilir. 9-25 Mart arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Bu dönemde ufkunuzu genişletecek olanaklardan yararlanabilir, akademik alanda önemli adımlar atabilir ve yükseköğrenim de istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.

25 Mart - 9 Nisan arası Merkür’ün konumu sizi zorlayabilir. 10 Nisan - 1 Mayıs arası yeni mesleki projeler üretebilir, arkadaşlarınızın yardımını alarak sorunlarınıza çözüm bulabilir ve atılımda bulunarak istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Mayıs ayında Merkür’ün ters hareketi ve düşüncelerinizdeki karışıklık eğitimde sizi zorlayabilir. 1-15 Haziran Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Kendinizi toparlayabilir ve istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. 15 Haziran - 3 Temmuz arası Merkür sizi hayal dünyasına çekiyor. Bu dönemde arkadaşlarınızın yardımını alarak sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

4-17 Temmuz arası burcunuzda hareket eden Merkür zihinsel faaliyetlerinizi arttırıyor ve başarıyı sizin için kolaylaştırıyor. Yaz okullarından yararlanabilir, kurslara katılabilir ve bütünlemeye kalan derslerinize çalışabilirsiniz. 2-26 Ağustos arası düşüncelerinizi kolaylıkla ifade edebilir ve eğitimde başarılı olabilirsiniz. Yaz okullarından yararlanabilir ve kurslara katılarak bilginizi artırabilirsiniz. 26 Ağustos - 29 Eylül arası Merkür’ün konumu ve ters hareketi zorlayıcı olabilir. Bu dönemde derslerinize gereken zamanı ayırmalı ve başarıyı şansa bırakmamalısınız. 29 Eylül - 11 Ekim arası başarılı olacağınız bir döneme kendinizi çok iyi ifade edebilir ve sınavlarda başarılı olabilirsiniz.

11 - 29 Ekim ilginiz başka alanlara kayarken eğitim konusunda zorlanabilirsiniz. Bu dönemde arkadaş çevrenize dikkat etmeli ve başarıyı şansa bırakmamalısınız. 29 Ekim - 17 Kasım arası yaratıcı düşünce gücü gerektiren çalışmalarda ve sanatsal faaliyetlerde başarılı olabilirsiniz. 17 Kasım - 5 Aralık döneminde mesleki alanda kendinizi geliştirme olanağı bulabilir, kurs ve seminerlere katılarak bilgi ve becerilerinizi artırabilirsiniz. 6 Aralık’tan sonra Merkür’ün karşıt konumu motivasyon eksikliği oluşturarak başarı grafiğinizi aşağı çekebilir.

Görünen o ki 2019 yılında Merkür ve Satürn’ün konumu eğitim konusunda sizi bir hayli zorluyor. Başarılı olmak için daha çok çalışmalı ve hiç bir şeyi şansa bırakmamalısınız.

Yengeç Burcu 2019 Eğitim - Yengeç Burcu 2019 Eğitim Falı