Kova Burcu 2019 Aşk Falı

Kova Burcu 2019 Aşk Falı

Kova Burcu 2019 Aşk Falı

AŞK

2019 yılında burcunuzda hareket eden Jüpiter her konuda olduğu gibi aşkta da şansınızı açıyor. Aldığınız kozmik enerji ile herkesin dikkatini çekebilir ve yeni birlikteliklere adım atabilirsiniz. İyimser yaklaşımlarınızla süregelen ilişkinizde mutluluğu yakalayabilir ve bekârsanız mutlu olacağınız bir evlilik yapabilirsiniz. Yılın son aylarında Mars’ın etkisi ile evlilik ilişkinizde zorlanabilirsiniz. Tartışmalar, eleştiriler ve gerilim oluşturan durumlar söz konusu...

Ocak ayında içinizde açıklanması zor duygular ve düşüncelerinizdeki karışıklık nedeni ile ilişkinizde zorlanabilirsiniz. Gizli düşmanlık konusunda dikkatli olmalı ve sevgilinizle aranızı açmaya çalışan kişilerin oyununa gelmemelisiniz. Evliyseniz gizli ilişkiye heves etmemelisiniz. 3 Şubat - 5 Mart arası aşk hayatınızı olumlu etkileyen kozmik enerjiler var. Sevgilinizle iyi anlaşabilir ve aranızdaki sorunlara konuşarak çözüm bulabilirsiniz. Kalbiniz boşsa bu dönemde yakın çevrenizde tanışacağınız biri ile yeni bir ilişki başlatabilirsiniz.

5 Şubat - 15 Mart arası burcunuzda hareket eden Mars çekiciliğinizi arttırıyor ve üzerinizde gerilim oluşturuyor. Karşı cins üzerinde etkili olacağınız bu dönemde konuşma ve davranışlarınıza dikkat etmeli, eşinizin ya da sevgilinizin kıskanmasına neden olacak davranışlarda bulunmamalı ve tartışmalardan uzak durmalısınız. İstemeden kalp kırabilir ve tartışma sonucu ilişkinizde sorun yaşayabilirsiniz. Nisan ayında ilginiz başka alanlara kayarken aşka zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz. Mayıs ayında sevgilinizle birlikte gezecek, eğlenecek ve çok mutlu olacaksınız. Kalbiniz boşsa yakın çevrenizde tanışacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz.

1 Haziran - 5 Temmuz arası evinizde mutlu bir hava esiyor. Yalnız Mars'ın konumu evli olanları zorlayabilir. Bu dönemde ailenizin etkisinde kalarak veya evdeki sorunlar nedeniyle eşinizi üzmemeli ve yuvanızdaki huzuru korumalısınız. 5 Temmuz - 2 Ağustos arası Venüs un konumu aşk hayatınızı olumlu etkiliyor. Bu dönemde gezecek eğlenecek, güzel duygusal ilişkiler yaşayacaksınız. Kalbiniz boşsa aradığınız aşkı bulma şansınız fazla. Gideceğiniz eğlence yerlerinde ve kalabalık ortamlarda tanışacağınız birine gönlünüzü kaptırabilirsiniz.

26 Ağustos - 20 Eylül arası Venüs'ün konumu karşı cins ilişkilerinizde size mutluluk vaat ediyor. Bekârsanız mutlu olacağınız bir evlilik yapabilir, evliyseniz eşinizle iyi anlaşabilir ve her konuda desteğini alabilirsiniz. 20 Eylül - 14 Ekim arası tutkulu aşklar yaşayabilir, aşırı bağımlılık ve kıskançlık duyabilirsiniz. Bu dönemde duygu ve isteklerinizdeki artış sizi farklı arayışlar içine itebilir. Evliyseniz gizli ilişkiye heves etmemelisiniz. Yaşanan yasak duygular ve kaçamaklar evliliğinizi olumsuz etkileyebilir.

15 Ekim - 8 Kasım arası eşiniz ya da sevgiliniz ile birlikte tatil ve gezi fırsatlarını değerlendirebilir ve ilişkinizi renklendirecek olanaklardan yararlanabilirsiniz. Bu dönemde kalbiniz boşsa uzun yolculuklarda, tatil ve gezi yerlerinde, fuar seminer gibi yerlerde tanışacağınız üstün ve deneyimli biriyle ilişki başlatabilir, hatta bu kişinin ikinci eşi de olabilirsiniz.

2-26 Aralık döneminde Venüs'ten olumlu etki alıyorsunuz. Bu dönemde eşiniz ya da sevgiliniz ile iyi anlaşabilir ve katıldığınız arkadaş toplantılarında hoşça vakit geçirebilirsiniz. Kalbiniz boşsa arkadaş ortamında tanışacağınız biri ile ciddi anlamda ilişki başlatabilir ve bu ilişkiyi ilerdeki aylarda evliliğe götürebilirsiniz.

Kova Burcu 2019 Aşk - Kova Burcu 2019 Aşk Evlilik İlişkiler Falı