Koç Burcu 2019 Eğitim

Koç Burcu 2019 Eğitim

Koç Burcu 2019 Eğitim

EĞİTİM

Bu yıl Jüpiter’den aldığınız etki ile değişik konulara ilgi duyabilir ve kültürel alanda kendinizi geliştirme olanağı bulabilirsiniz. Bu etki altında mesleki alanda yeni eğitim fırsatlarından yararlanabilir ve evrensel amaçlar için çalışan gruplara katılabilirsiniz.

1-10 Ocak arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz, istediğiniz başarıyı elde edebilir ve yeni mesleki projeler üretebilirsiniz. 11 Ocak - 1 Şubat arası Merkür’ün ters hareketi mesleki projelerinizde aksilik ve gecikmelere neden olabilir. Her şeyi yeniden gözden geçirmenizde fayda var. 15 Şubat - 8 Mart arası takıldığınız konularda arkadaşlarınızın yardımını almanız ve istediğiniz başarıyı elde etmeniz kolay olacaktır.

8-25 Mart arası kendinizi engellenmiş hissedebilir ve geçmiş olayları fazlasıyla düşünebilirsiniz. Bu dönemde dağınık düşünceler ve kurulan hayaller başarı grafiğinizi aşağı çekebilir. 25 Mart - 10 Nisan arası Merkür’ün burcunuzdaki hareketi zihinsel faaliyetlerinizi arttırıyor ve sizin için başarıyı kolaylaştırıyor. 15 Haziran - 3 Temmuz arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebilir ve sınavlarda başarılı olabilirsiniz. 18 Temmuz - 3 Ağustos arası yaz okullarından yararlanabilir, yaratıcı düşünce gücü gerektiren çalışmalarda ve sanatsal faaliyetlerde başarılı olabilirsiniz.

3 - 26 Ağustos arası mesleki alanda kendinizi geliştirebilir, kurs ve seminerlere katılarak bilginizi artırabilirsiniz. 26 Ağustos -28 Ekim arası Merkür’ün karşıt konumu ve ters hareketi konsantrasyonunuzu azaltabilir. Bu dönemde başarılı olmak için dikkatinizi toplamak ve daha çok çalışmak zorundasınız. 17 Kasım - 5 Aralık döneminde Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Karşınıza çıkan yeni eğitim fırsatlarını değerlendirebilir, yurtdışı eğitim olanaklarından yararlanabilir ve akademik alanda önemli adımlar atabilirsiniz.

Koç Burcu 2019 Eğitim - Koç Burcu 2019 Eğitim Falı