Kova Burcu 2019 Kariyer

Kova Burcu 2019 Kariyer

Kova Burcu 2019 Kariyer

İŞ VE PARA

2019 yılında burcunuzda hareket eden Jüpiter size her alanda olduğu gibi para konusunda da yeni olanaklar sunarken, Satürn’ün konumu ortak paylaşımlar ve ödemeler konusunda sizi zorluyor. Bu etki altında 2. ve 3. on günlük dönemde doğanlar bir şeylere sahip olmak amacı ile borçlanma ve kredi kullanımı konusunda dikkatli olmalılar. 15 Eylül civarında Satürn ile Uranüs’ün oluşturacağı karşıt açı kontrol dışı parasal kayıplara ve sıkıntı verici durumlara neden olabilir. Bahar aylarında yakın çevreniz ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilir, kardeş veya komşularınızla işbirliğine gidebilirsiniz. Bu dönemde şansı iletişim gerektiren işlerde aramalısınız. Yılın ilk yarısında internet ya da değişik yayın araçlarını kullanarak işinizi büyütebilir ve amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. 27 Mayıs civarında Jüpiter’in Neptün ile oluşturacağı birleşim ise gerçekleri görmenizi zorlaştırabilir. Bu etki altında aşırı iyimser düşünceler ile zararınıza sonuçlanabilecek girişimlerde bulunabilirsiniz.

4 Ocak - 3 Şubat arası para açısından şanslı olduğunuz bir dönem. Kişisel gelirinizi arttırabilir ve yeni parasal kaynaklardan yararlanabilirsiniz. Ocak ayında Mars’ın etkisiyle bazı girişimlerinizde engeller ile karşılaşabilirsiniz. Atacağınız adımlarda ve gizlilik gerektiren işlerde dikkatli olmalısınız. Her şey sizin düşündüğünüz gibi olmayabilir. 11 Ocak-1 Şubat arası Merkür’ün konumu ve ters hareketi karar vermenizi ve harekete geçmenizi zorlaştırabilir. Yeni girişimlerde engelleyici faktörler oluşturabilir. Bu dönemde hiçbir şey için acele etmemeli ve şartların olgunlaşmasını beklemelisiniz.

4 Şubat - 5 Mart arası ticari amaçlı kısa yolculuklar yapabilir, iletişim gerektiren işlerde başarılı olabilir ve yakın çevreniz ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilirsiniz. 15 Şubat-8 Mart arası burcunuzda hareket eden Merkür’ün etkisi ile isabetli kararlar vererek harekete geçebilir ve başlattığınız girişimlerden olumlu sonuç alabilirsiniz. 8-26 Mart arası kazancınızı artırmanın yollarını araştırabilir ve yeni parasal kaynaklardan yararlanabilirsiniz.

15 Mart-22 Nisan arası Mars’ın etkisi ile giderlerinizde artış söz konusu... Bu dönemde hesapsız yapılan harcamalar nedeni ile bütçenizin dengesi bozulabilir ve sıkıntı verici durumlar ortaya çıkabilir. 26 Mart - 10 Nisan arası iletişim gerektiren işlerde başarılı olabilir ve ticari amaçlı kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Bahar aylarında yakın çevreniz ile kuracağınız ilişkiler ve yapacağınız kısa yolculuklar size çok şey kazandırabilir. 10-30 Nisan arası ev ve iş arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Bu dönemde özel hayatınızı ilgilendiren işler fazla zamanınızı alırken, iş hayatınız bu durumdan olumsuz etkilenebilir. Mayıs yakın çevre ilişkileri ve iletişim gerektiren işler açısından hareketli bir ay.

7 - 31 Mayıs arası Merkür’ün geri hareketi iletişim gerektiren işlerde aksamalara neden olabilir ve özel yaşamınızla ilgili göz ardı ettiğiniz bir durumu ortaya çıkararak işte performansınızı aşağı çekebilir. Eve ait işler ve aile fertleri ile ilgili sorunlar söz konusu... 1-14 Haziran arası her şeyin değerlendirmesini yaparak bazı şeyleri geride bırakabilir ve alacağınız kararlarda ailenizin fikrine ihtiyaç duyabilirsiniz. 7 Haziran - 5 Temmuz arası evinizde bolluk ve huzur var. Bu dönemde eviniz için istediklerinizi alabilir ve ailenizden aldığınız destek ile işinizde yeni adımlar atabilirsiniz. Yaratıcılık isteyen çalışmalarda başarılı olabilir ve yatırımlara ilgi duyabilirsiniz. Haziran - 12 Temmuz arası enerjiniz ve ilginiz özel yaşamınıza yoğunlaşırken bu durumdan iş hayatınız olumsuz etkilenebilir.

4-17 Temmuz arası işinizde kendinizi geliştirebilir ve iş yerinizde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. 6 Temmuz - 2 Ağustos arası loto, toto ve piyango gibi oyunlarda şansınızı deneyebilir ve yeni çıkış yollan bulabilirsiniz. Ağustos ayında riskli işlerden ve şans oyunlarından uzak durmalısınız. Kontrol dışı kayıplarınız olabilir. 17 Temmuz - 2 Ağustos arası Merkür’ün karşıt etkisi ile karar vermekte zorlanabilir ve başkalarının onayına ihtiyaç duyabilirsiniz. 2 — 26 Ağustos arası işte motive edici gelişmeler yaşayabilir ve para ile ilgili işlere fazla zaman ayırabilirsiniz. Yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir ve yatırımlara ilgi duyabilirsiniz. 26 Ağustos - 20 Eylül arası yeni ortaklık teklifleri alabilir ve işinizin gereği yolculuklar yapabilirsiniz.

7-19 Eylül arası Merkür’ün ters hareketi iletişim gerektiren işlerde ve yabancılar ile ilişkilerde aksiliklere neden olabilir. Bu etki altında sorun yaşamamak için her şeyin alternatifini hazırlamalı ve hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız. 19-29 Eylül arası geri giden Merkür’ün etkisiyle parasal konularda aksilikler ile karşılaşabilirsiniz. Geciken ödemeler ve paylaşımlarda yaşanan sorunlar söz konusu...

22 Eylül - 14 Ekim arası başkalarının para ve olanaklarından yararlanabilir, ödemelerinizi yaparak rahatlayabilir ve kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Para ile ilgili işler fazla zaman ayırabilir ve birikimlerinizi değerlendirmenin yollarını araştırabilirsiniz. 11 Ekim - 8 Kasım arası yabancılar ile kurduğunuz ilişkilerden çok şey kazanabilir ve uzun yol gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. İşinizin gereği yolculuklar yapabilir ve kariyer aşamasında önemli adımlar atabilirsiniz. Uzaklardaki kısmetlerinize ulaşmaya çalışmalısınız.

28 Ekim - 17 Kasım arası iş açısından hareketli bir zaman dilimi. Yeni kurulan iş bağlantıları ve hızlı hareket etmenizi gerektiren durumlar söz konusu. Yılın son aylarında karşıt burcunuzda hareket eden Mars’ın etkisi ile ortak işlerde zorlanabilir ve daha çok sorumluluk alma durumunda olabilirsiniz. Karşı taraftan kaynaklanan sorunlar ile uğraşabilir ve yaşanan sorunların etkisiyle ilişkinizi yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Aralık ayında sosyal çevrenizden aldığınız destek ile işinizde atılımda bulunabilir ve sosyoekonomik yönden tatmin edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yılın son günlerinde hislerinize güvenerek hareket edebilir ve gizlilik gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz.

Kova Burcu 2019 Kariyer - Kova Burcu 2019 Kariyer İş Para Falı