Kova Burcu 2018 Aşk Falı

Kova Burcu 2018 Aşk Falı

Kova Burcu 2018 Aşk Falı

Kova Burcu 2018 Aşk Hayatı

Sevgili Kova burcu, 2018 yılında iletişim yeteneğiniz sayesinde aşk ve ilişki hayatınızda çok dikkat çekici yakınlaşmalar içerisine girebilirsiniz. Çekiciliğiniz, geride bıraktığımız yıldan çok daha fazla olacak ve bu da yakınlaşmaların bolca olabileceğine dikkat çekmekte. Küçük bir yaramaza dönüşme ihtimaliniz var Kova burcu ve bu da hem kendi hem de karşınızdaki kişinin duygularını kırabilirsiniz anlamına geliyor.

Halihazırda devam eden bir ilişkiniz varsa sizin davranışlarınızdan ve çevreden alacağınız etkiden dolayı partnerinizle sıkıntı yaşama ihtimaliniz var. Siz, bu süreç içerisinde partneriniz olan kişiyle anlaşmazlık yaşadığınızda geriye çekilmeyecek ve haklı olduğunuzu düşündüğünüz konularda ne olursa olsun üzerine gideceksiniz. İlişkinizin devamlılığı açısından davranışlarınızı kontrolünüz altına almalısınız.

2018 yılında duygusal ve düşünce açısından değişim içerisine gireceğiniz için ani iniş ve çıkışların yaşanma ihtimali yüksek. Sosyal hayatınızın bir hayli hareketleneceği bu süreçte elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Özellikle burcun yalnız olan üyelerinin karşılarına çıkacak olan şansları en iyi şekilde değerlendirmeleri gerekiyor. Arkadaşlığın bu süreçte aşk dönüşme ihtimali de var.

Kova burcu, 2018 yılının ortalarına doğru sosyal hayatınızda ve girişkenliğinizde biraz olsun gerileme yaşanacak ve bu da yakınlaşmalarda biraz çekingen davranabileceğiniz anlamına geliyor. 2018 yılının ortalarında ise yeni bir ilişkiye başlama olasılığınız diğer aylara oranla daha düşük olacak. Özellikle de burcun olgun bireyleri bu konuda daha çok çekebilir. Duygusal açıdan yoğun sürece gireceksiniz.

2018 yılının ikinci yarısından itibaren de devam eden ilişkinizle ilgili sorgulamalar içerisine gireceksiniz ve bu da bazılarınızın aşk hayatlarında sonlanmalar olabileceği anlamına gelmekte. Alacağınız kararlarda aceleci davranmamanız gerekiyor. Doğru karar aldığınızdan emin olmadığınız sürece harekete geçmeyin. Sonrasında pişman olsanız da düzeltemeyeceğiniz yıkılmalar gerçekleştirmiş olabilirsiniz.

Yeni bir ilişkiye başlamadan önce karşınızdaki kişiyi tam olarak tanımaya çalışın. Hem kendinize hem de karşınızdaki kişiye zaman ayırmak daha doğru olacaktır. Acele davranışlar sonucunda hiç beklemeden bir ilişkiye başlarsanız sonrasında pişmanlık hissedebilirsiniz. Belki siz belki de karşınızdaki kişi duygularında eksiklik yaşayabilir. Bu nedenle ağırdan almak hem sizin hem de karşınızdaki kişinin duyguları açısından önemli.

Kova burcu, 2018 yılı uzun süredir birliktelik içerisinde olanların ciddi adımlar atacağı bir süreç. Birlikteliğinizi onaylamayan veya sizin ayrılmanız için elinden geleni yapan kişiler olabilir. Aslında siz de bu kişilerin farkındasınız ancak elinizden pek bir şey gelmiyor. Siz konuşsanız yer yerinden oynar Kova burcu. Şimdiye kadar birlikteliğinize nasıl sahip çıktıysanız, şimdiden sonra da en iyi şekilde sahip çıkmalısınız.

Kova Burcu 2018 Aşk - Kova Burcu 2018 Aşk Evlilik İlişkiler Falı