Boğa Burcu 2019 Eğitim

Boğa Burcu 2019 Eğitim

Boğa Burcu 2019 Eğitim

EĞİTİM

2019 yılında aldığınız kozmik enerji ile işiniz ile ilgili yeni eğitim programlarına katılabilir ve bilimsel çalışmalara ilgi duyabilirsiniz.

Ocak ayında Merkür’ün konumu ve ters hareketi sizi eğitim konusunda zorlayabilir ve aksiliklere neden olabilir. 1-15 Şubat arası yüksek eğitimde başarılı olabilir ve akademik alanda önemli adımlar atabilirsiniz. Takıldığınız konularda arkadaşlarınızın yardımınız alabilirsiniz. 9-26 Mart arası mesleki projelerinizle ilgilenebilir ve atılımda bulunarak istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. 26 Mart - 17 Nisan arası geçmişe ait olaylar zihninizi fazlasıyla meşgul ederken, düşüncelerinizde karışıklık söz konusu...

Bu dönemde hayale kapılmadan gerçekleri görmeli, düşüncelerinizin başarınızı engellemesine izin vermemelisiniz. 18 Nisan - 1 Mayıs arası Merkür’ün burcunuzdaki transiti zihinsel faaliyetlerinizi arttırıyor ve size başarı vaat ediyor. Mayıs ayında ilginizin dağılması ve düşüncelerinizdeki karışıklık başarı grafiğinizi aşağı çekebilir. Bu dönemde kendinizi toplamalı, daha çok çalışmalı ve hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız 1-14 Haziran arası burcunuzda hareket eden Merkür sizin için başarıyı kolaylaştırıyor. Ayın ikinci yarısında ilginiz başka alanlara kayarken başarı grafiğinizde düşüş gözlemlenebilir.

4-18 Temmuz arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Bu dönemde düşüncelerinizi kolaylıkla ifade edebilir, başarılı sunumlar yapabilir ve yaz okullarından yararlanabilirsiniz. 18 Temmuz - 2 Ağustos arası zorlanmalar söz konusu... En iyisi dinlenmeli ve yeni dönem için hazırlık yapmalısınız. 2-26 Ağustos arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Yaratıcılık isteyen sanatsal çalışmalarda başarılı olabilir ve bütünlemeye kalmış derslerinize çalışabilirsiniz. Yaz okullarına gidebilir, kurs ve seminerlere katılabilirsiniz. 26 Ağustos - 6 Eylül arası detay gerektiren çalışmalarda başarılı olabilir, mesleki konularda kendinizi geliştirme olanağı bulabilirsiniz.

6-29 Eylül arası Merkür’ün ters hareketi bazı aksiliklere neden olabilir. İşiniz ile ilgili konularda bazı şeyleri yeniden ele almak zorunda kalabilir gözden kaçırdığınız ayrıntılar nedeni ile başarısız olabilirsiniz. Ekim ayında mesleki alanda kendinizi geliştirebilir, kurs ve seminerlere katılarak bilgi ve becerilerinizi geliştirebilirsiniz. 29 Ekim 17 Kasım arası Merkür’ün karşıt konumu motivasyonunuzu azaltarak başarı grafiğinizi aşağı çekebilir. Başarılı olmak için dikkatinizi toplamalı ve ipin ucunu kaçırmamaya gayret etmelisiniz. 6-26 Aralık döneminde Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Yüksek eğitimde başarılı olabilir, ufkunuzu aydınlatacak olanaklardan yararlanabilir ve akademik alanda başarılı adımlar atabilirsiniz.

Boğa Burcu 2019 Eğitim - Boğa Burcu 2019 Eğitim Falı