Yay Burcu 2018 Aşk Falı

Yay Burcu 2018 Aşk Falı

Yay Burcu 2018 Aşk Falı

Yay Burcu 2018 Aşk Hayatı

Sevgili Yay burcu, 2018 yılında aşk hayatınızı ısıtacak, hislerinizin yeniden canlanmasını sağlayacak ve sizi heyecandan heyecana sürükleyecek olan etkiler alacaksınız. Gelişmelerin bu yönde olmasını aslında uzun süredir arzuluyorsunuz ancak burcunuzun aldığı etkilerden dolayı beklentileriniz karşılık bulamıyordu. Geride bıraktığımız yıl içerisinde aşk ve ilişki açısından can sıkıntısı çektiğinizi inkar etmemek gerek.

Geçmişte kalması gereken etkiler sayesinde artık aşk ve ilişki hayatınızda nasıl davranacağınızı çok iyi biliyorsunuz. Şanssızlıklar bir kenara, aşk ve ilişki konularında artık fazlasıyla olgunluk gösterebiliyorsunuz Yay burcu. 2018 yılının neredeyse tamamında aşk hayatınızda tutku sizinle olacak. Kırılmış duygularınızı onarma imkanı elde edeceksiniz. Hislerinizi önemsemelisiniz. Aşk hayatınız hızla olmasa da düzene girebilecek.

2018 yılında birliktelik içerisinde giriyor ve partnerinizle aranızda anlam veremediğiniz bir gerginlik yaşanıyorsa kafanızın karışması gayet normal. Birlikte olduğunuz kişi sizin veya siz birlikte olduğunuz kişinin hoşuna gitmeyecek şeyler yapıyor olabilirsiniz Yay burcu. Gezegenlerden alacağınız etki de bu yönden size fayda sağlayabilir. Söylemek isteyip de söyleyemediğiniz her ne varsa partnerinizle rahatça konuşabileceksiniz.

Yay burcu, 2018 yılının ortalarına doğru içinizdeki gurur tavan yapacağından dolayı partnerinizin gurur kırıcı davranışlarda bulunduğunu düşünerek mutluluğu ve sevgiyi bir kenara bırakıp ayrılığa yönelebilirsiniz. Sizin bu noktada yapmanız gereken tek şey aşk hayatınıza sahip çıkmak olmalı. Birlikteliğiniz uzun süredir devam ediyorsa karşınızdaki kişinin sizin anlayabilecek kapasiteye sahip olduğunu da görmelisiniz.

Zaman zaman partneriniz olan kişi sizi baskı altına alabilir. Özgürlüğünüzün kısıtlandığını düşünebilirsiniz ki aslında haklılık payınız da var. Bunun nedeni ise, yılın ortalarından sonra karşı cinsin çok daha fazla dikkatini çekecek olmanız. Şöyle bir şey de var, birlikteliği olan kişiler karşı cinsin ilgisini daha fazla çekmekte. Daha güven verici olduklarından kaynaklanıyor olabilir. Canınız biraz sıkılacak gibi Yay burcu.

2018 yılında hislerinizin sizi yanlış yönlendirme ihtimali var. Süreç içerisinde hayatınızın herhangi bir alanında yaşantınıza dahil olan bir kişiyle yakınlaşacaksınız ancak bu yakınlaşmayı yanlış değerlendirme ihtimaliniz var. Karşınızdaki kişinin size olan ilgisini en doğru şekilde analiz etmeye ihtiyacınız var. Siz tutku ile yakınlaşmak isterken karşınızdaki kişi sizden her geçen dakika uzaklaşabilir.

Yay burcu, 2018 yılının tamamında iletişim yeteneğiniz ve duygularınız sayesinde birçok gelişmeyi kendi lehinize çevirme imkanı elde edeceksiniz. Geçmişte kaldığını düşündüğünüz birlikteliğin yeniden sizi meşgul etme ihtimali var. Beklenmeyen gelişmelere karşın kendinizi koruma altına almalısınız. Son olarak, partneriniz olan kişinin isteklerine olabildiğince cevap vermeye çalışın. Amacınız, aşk hayatınızda düzeni sağlamak olmalı.

Yay Burcu 2018 Aşk - Yay Burcu 2018 Aşk Evlilik İlişkiler Falı