Koç Burcu 2018 Aşk Falı

Koç Burcu 2018 Aşk Falı

Koç Burcu 2018 Aşk Falı

Koç Burcu 2018 Aşk Hayatı

Sevgili Koç burcu, 2018 yılının ilk zamanlarından itibaren aşk ve ilişki hayatınızda geride bıraktığımız yıldan daha farklı bir süreç içerisine gireceksiniz. Geçen yıl karşılaştığınız durumları genel olarak yorumladığınızda pek memnun kaldığınız veya iyi ki dediğinizi söylemek güç olacak olsa da hepiniz için geliştirici bir süreci geride bıraktığınız da gözden kaçırılmamalı. Neyse ki, 2018 yılında aşk hayatınız heyecan verici olacak.

Geride bıraktığımız süreçte sevdiniz, karşılığını görmediniz. Sevildiniz, karşılık gösteremediniz. Bazılarınız sürekli olarak ters durumlar içerisindeydiniz. Hislerinizin sizi bu dönem içerisinde de yanlış yönlendirmesine izin verirseniz, tekrar aynı durumlar içerisine girebilirsiniz. Aslında 2018 yılında aşka mutlaka ulaşacaksınız ancak bu kolay yoldan mı, yoksa zor yoldan mı olacak. Çekingenliğiniz yılın ilk zamanlarında biraz daha artacak gibi duruyor.

Koç burcu, 2018 yılının ilk zamanlarına birliktelik içerisinde giriyorsanız kontrolcü yapınızı biraz olsun geride planda tutmalısınız. İstediklerinizin yerine gelmesini arzu ederken baskıcı bir rol ortaya koyabilirsiniz. İplerin tamamen elinizde olmasını isterken partnerinizin duygularını hiçe sayabilir ve kırgınlıkların biraz daha artmasına neden olabilirsiniz. Hisleriniz ve düşünceleriniz değişim gösterirken bu süreçte partnerinizle birlikte adım atmalısınız.

Uzun süredir devam eden birlikteliğinizin devamlılığı olsun istiyorsanız partnerinize her zamankinden daha fazla önem vermelisiniz. Herkesin hayatında olduğu gibi sizin de aşk ve ilişki hayatınızda mutlaka olumsuzluklar olacaktır. Hayatınıza girecek olan bir kişi kafanızın karışmasına neden olabilir. Sosyal hayatınızın, aşk hayatınıza bu düzeyde bir etkide bulunmasına izin vermemelisiniz. Sizinle yakınlaşmak isteyen kişiye müsaade ederseniz sorunlarınız devam edebilir.

Koç burcu, 2018 yılında birlikteliğinizden uzaklaşır ve duygularınızın azaldığını hissederseniz hem partnerinize hem de kendinize eziyet etmeyi bırakmalısınız. Bir ilişkinin bitmesi bazen kötü bazen de olumlu sonuçlar doğurabilir. Hislerinizden emin olmadan harekete geçmeniz, pişman olsanız da geri dönemeyeceğiniz anlamına geliyor. Sorulu ve sıkıntılı bir ilişkiye sahipseniz, önünüze bakmanız daha iyi olacaktır.

2018 yılı, yalnız olan Koç burcu insanları için bir hayli dikkat çekici olacak. Venüs sayesinde şimdiye kadar size bakmayacağını veya sizinle ilgilenmeyeceğini düşündüğünüz kişilerle bir araya gelmekte hiç zorluk çekmeyeceksiniz. 2018 yılında herhangi bir ilişkiye başlamadan önce kişiliğinizi doğrudan belli etmemelisiniz ancak hislerinizi belli etmeniz doğru olacaktır. Hisleriniz net olduğu sürece karşınızdaki kişiye güven verebilirsiniz.

Koç burcu, 2018 yılının sonlarına doğru çekingen tavırlarınızdan kurtulacaksınız. Böylelikle yakınlaşmak istediğiniz kişiyle aranızda herhangi bir engel olmayacak. Öncelikle bir ilişkiye başlamadan önce kendi beklentilerinizin ne olduğuna bir karar vermelisiniz. Henüz genç yaşlarda iseniz, flört üzerine kurulu bir ilişki kurabilirsiniz. Yaşı ilerlemiş Koç burcu insanları ise daha ciddi bir ilişkiye eğilim gösterecek.

Koç Burcu 2018 Aşk - Koç Burcu 2018 Aşk Evlilik İlişkiler Falı