Yengeç Burcu 2019 Sağlık

Yengeç Burcu 2019 Sağlık

Yengeç Burcu 2019 Sağlık

SAĞLIK

2019 yılında önemli bir sağlık sorununuz yok. Hatta Jüpiter’in olumlu etkisiyle zararlı alışkanlıklarınızdan kurtulma şansınız var. Yine bu etki altında operasyon gerektiren sorunlarınızdan da rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Hem bedensel hem de ruhsal arınma yoluna gidebilirsiniz.

4 Şubat'a kadar olan dönemde Mars’ın karşıt etkisi ile sinirsel yönden gergin olabilirsiniz. 22 Ocak - 14 Şubat arası Merkür’ün karşıt konumu ve ters hareketi motivasyon eksikliği oluşturarak baş ağrılarını ortaya çıkarabilir. Şubat ayında Mars’ın konumu jinekolojik sorunlara ve operasyon gerektiren durumlara neden olabilir. 8 Mart - 23 Nisan arası yapılan yolculuklar ve kariyer aşamasında alman sorumluluklar yorucu olabilir. Bu dönemde uyku ve yemek düzeninize dikkat etmeli, mikrobik durumlara karşı daha önlemci olmalısınız.

23 Nisan - 1 Haziran arası artan iş yükü yorgunluk nedeni olabilir ve stres oluşturabilir. 15 Haziran - 4 Temmuz arası düşüncelerinizdeki karışıklık ve engellenmişlik hissi ruhsal yönden sarsıcı olabilir. 12 Haziran - 26 Ağustos arası Mars’ın konumu isteklerinizi artırarak içsel sıkıtılar oluşturabilir. Bu dönemde moralinizi yüksek tutmalı ve her şeyi zamanın akışına bırakmalısınız. 26 Ağustos - 16 Ekim arasında burcunuzda hareket eden Mars fiziksel enerjinizi artırarak gerilim oluşturabilir. Marsın etkisi altında kaza ve enfeksiyonlara karşı açık olduğunuzu unutmamalı, cildinize iyi bakmalı ve daha önlemci olmalısınız.

Elektrikli, yakıcı ve kesici aletler ile uğraşırken dikkatli olmalı, başınızdaki organları iyi korumalı ve ani hareketlerde bulunmamalısınız. Eylül ayında ailevi konularda ve yakın çevre ilişkilerinde yaşananlar sinirlerinizi bozabilir. Ekim ayında yakın çevre ilişkilerindeki hareketlilik ve eve ait işler yorgunluk nedeni olabilir ve stres oluşturabilir. 17 Kasım - 5 Aralık döneminde detay gerektiren çalışmalar ve iş yerine ait düzenlemeler yorucu olabilir. Bu dönemde aldığınız kozmik enerji ile sağlığınızla ilgilenme gereği duyabilirsiniz. 1-26 Aralık döneminde sağlığınız Venüs’ün koruması altında. Bu dönemde süregelen sorunlarınızda iyileşme gözlemlenirken, çıkabilecek sorunlara çözüm bulmanız da kolay olacaktır. Yine bu dönemde kilo sorununuz varsa uygun rejim ve egzersiz uygulayarak sonuç alabilirsiniz.

Sağlığınızı korumak için yıl boyunca dengeli ve yeterli beslenme uygulamalı, sindirim sistemini zorlayacak ağır yağlı yiyeceklerden, kızartmalardan ve sert içkilerden uzak durmalısınız. Bol vitamin ve mineral içeren sebze meyve ağırlıklı beslenmeli, yemekleri vaktinde yemeli, bol su içmeli ve uyku düzeninize dikkat etmelisiniz. Sportif aktivite ve yürüyüşler ile vücudunuzu canlı tutmalı, kaslarınızı güçlendirmelisiniz. 2019 yılının arınma yılı olduğunu unutmamalı, sizi zorlayan sağlık sorunlarından ve fazla kilolarınızdan kurtulmaya çalışmalısınız.

Yengeç Burcu 2019 Sağlık - Yengeç Burcu 2019 Sağlık Falı