Yengeç Burcu 2019 Kariyer

Yengeç Burcu 2019 Kariyer

Yengeç Burcu 2019 Kariyer

İŞ VE PARA

2019 yılında maddi durumunuzu güven altına almaya çalışabilir, kredi olanaklarından yararlanabilir ve aradığınız maddi desteği bulabilirsiniz. Ortak kazançlara ve yatırımlara ilgi duyabilir ve miras türü şeylerden ve ortak kazanımlardan pay alabilirsiniz. Şansı ortak işlerde ve yatırımlarda aramalısınız. Yine para yönetimi ile ilgili bir iş de size çok iyi para kazandırabilir. Prime dayalı işlerde başarılı olabilir, çalışansanız maaşınıza zam alabilir yaşınız gelmişse emekli olabilirsiniz. Birikimlerinizi yatırım fonlarında değerlendirebilir ya da değeri katlanarak artacak emlak türü taşınmaz bir mala yatırabilirsiniz. 3. on günlük dönemde doğanlar Mars ile Neptün’ün birleşim oluşturacağı 8 Mart civarında ortak kazançlar, ödemeler ve yatırım konularında dikkatli olmalılar. Yanıltıcı durumlar ile karşılaşmaları söz konusu... 27 Mayıs civarında Jüpiter’in Neptün ile oluşturacağı birleşim ise para konusunda bir hayalinizin gerçek olabileceğini gösteriyor.

4 Şubata kadar olan dönemde ortak çalışmalarda zorlanabilir ve para konusunda aksilikler ile karşılaşabilirsiniz. Sorun yaşamamak için her şeyin alternatifini hazırlamalı, borç alacak ilişkilerini önemsemeli ve ödemeler konusunda dikkatli olmalısınız. Bu dönemde şansı ve çıkış yolunu yabancılar ile kuracağınız ilişkilerde, uzun yol gerektiren yurtdışı bağlantılı ticari işlerde aramalısınız.

1-15 Şubat arası Merkür’ün karşıt etkisi ile karar vermekte ve tek başınıza hareket etmekte zorlanabilir, yapacağınız işlerde başkalarının onayına ihtiyaç duyabilirsiniz. 4 Şubat - 14 Mart arası para, ortak kazançlar, ödemeler ve yatırımlar konusunda zorlanmalar söz konusu... Bu dönemde birikimlerinizi iyi korumalı, ödemeler konusunda dikkatli olmalısınız. Mart ayında geri giden Venüs’ün etkisiyle daha önce kaçırmış olduğunuz bir iş fırsatını yeniden yakalayabilirsiniz.

8-25 Mart arası yabancılar ile kuracağınız ilişkilerden çok şey öğrenebilir ve işinizin gereği yolculuklar yapabilirsiniz. 25 Mart - 9 Nisan arası iş açısından hareketli bir dönem. Hızlı hareket etmenizi gerektiren durumlar ve yeni kurulan iş bağlantıları söz konusu... 10 Nisan - 1 Mayıs arası ortak çalışmalara ilgi duyabilir ve işiniz ile ilgili yeni projeler üretebilirsiniz. 25 Nisan - 7 Haziran arası çalışmalarınızın karşılığını alarak işte istediğiniz yere gelebilirsiniz.

7 Haziran - 5 Temmuz arası başarılarınızı sosyal çevrenize kabul ettirebilir, sosyal çevrenizin desteğini alarak mesleki atılımlarda bulunabilir ve ortak çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Bu dönemde sosyal ilişkileriniz için fazla para harcayabilir ve arkadaş etkisinde yanlış işler yapabilirsiniz. 15 Haziran - 4 Temmuz arası düşüncelerinizdeki karışıklık harekete geçmenizi zorlaştırabilir. Bu dönemde kendinizden çok başkalarının mutluluğu için çalışabilir ve gizli yardımlar alabilirsiniz.

4-17 Temmuz arası isabetli kararlar vererek yeni başlangıçlar için harekete geçebilirsiniz. Temmuz ayında hislerinize güvenerek hareket edebilir ve gizlilik gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. 17 Temmuz - 2 Ağustos arası yeni yollarını araştırabilir ve alışverişlere ilgi duyabilirsiniz.

Ağustos ayında Venüs’ün burcunuzdaki transiti yeni girişimlerinizde şansınızı açıyor ve ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Yalnız bu dönemde bilinçaltı düşüncelerinizin sizi engellemesine izin vermemeli ve gizli düşmanlık konusunda ise dikkatli olmalısınız. Hareketli ilişkiler içinde olacağınız bu ay iletişim içinde olduğunuz kişileri iyi seçmelisiniz. Ağustos ayında ticari amaçlı kısa yolculuklar yapabilir ve etrafınız ile kuracağınız ilişkiler ile kendinize yeni kazanç kapıları açabilirsiniz. 28 Ağustos - 22 Eylül arası gelirinizde belirgin bir artış söz konusu... Parasal bolluktan yararlanarak istediklerinizi alabilir ve kendinizi güven içinde hissedebilirsiniz.

6-29 Eylül arası Merkür’ün ters hareketi iletişim gerektiren işlerde aksamalara neden olabilir. 21 - Eylül - 15 Ekim arası yakın çevrenizin desteğini alarak yeni atılımlar başlatabilir ve kişisel girişimlerinizde başarılı olabilirsiniz. İletişim gerektiren işlerde başarılı olabilir ve ticari amaçlı kısa yolculuklar yapabilirsiniz. 11 - 28 Ekim arası bazı şeyleri geride bırakarak geleceğe yönelik yeni kararlar alabilir ve alacağınız kararlarda ailenizin fikrine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu dönemde özel yaşamınızdaki işler zamanınızı alırken, ev ve iş arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz.

15 Ekim - 8 Kasım arası Venüs güven arttırıcı ve aileyi mutlu edici gelişmelere dikkat çekiyor. Bu dönem ailenizden aldığınız destek ile işinizi büyütme olanağı bulabilir ve emlak türü şeylere yatırım yapabilirsiniz. 17 Ekim’den sonra Mars’ın konumu giderlerinizde artışa neden olabilir. Mars’ın etkisi altında fazla para harcama eğiliminde olabilir ve kontrolsüz yapılan harcamalar nedeni ile sıkıntı duyabilirsiniz.

8 Kasım - 2 Aralık döneminde yaratıcılık ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilir, şansınızı deneyebilir, ortak bir kazançtan pay alabilir ve kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapabilir ve işinizde kendinizi geliştirme olanağı bulabilirsiniz.

Yeni iş fırsatları ile karşılaşabilir ve Merkür’ün karşıt etkisi ile karar vermekte zorlanabilirsiniz. Kararsızlık ve motivasyon eksikliği fırsat kaçırmanıza neden olabilir. Özellikle burcunuzun ilk günlerinde doğanlar bu dönem aldıkları kozmik enerji ile yeni ortak çalışmalara sıcak bakabilir ve işlerinde köklü değişikliklere gidebilirler. Çalışma arkadaşlarının veya yakın akrabalarının desteğini alabilir ve işlerini genişletme olanağı bulabilirler. İşe yönelik yatırımlar yapabilir ya da olanakların daha iyi olduğu yeni bir işe geçebilirler.

Yengeç Burcu 2019 Kariyer - Yengeç Burcu 2019 Kariyer İş Para Falı