Yengeç Burcu 2019 Aşk Falı

Yengeç Burcu 2019 Aşk Falı

Yengeç Burcu 2019 Aşk Falı

AŞK

2019 yılında Jüpiter’in etkisiyle duygularınızı derinden etkileyen ilişkiler yaşayabilir, sevgiliniz ya da eşiniz ile ortak geleceğini biçimlendirme çabası içinde olabilirsiniz. Tutkulu aşklar yaşayabilir, artan fiziksel ilişki arzunuz ve isteklerinizin etkisi ile değişik arayışlar içine girebilirsiniz. Süregelen ilişkinizde mutsuzsanız uygun bir şekilde ayrılabilir ve sizi zorlayan ilişkilerden kurtulabilirsiniz. Kalbiniz boşsa duygularınızın etkisinde yanlış seçim yapabileceğinizi unutmamalısınız.

3 Ocak - 4 Şubat arası Venüs aşk konusunda size mutluluk vaat ederken Mars’ın konumu evli olanları zorluyor. Mars’ın etkisi ile birikmiş sorunlar açığa çıkarak sorunlara neden olabilir. Şubat ayında iş ve para konusu sizi aşktan daha çok ilgilendiriyor. 4 Şubat - 15 Mart arası Mars’ın etkisi ile fiziksel ilişki arzunuz ve isteklerinizde artış söz konusu. Artan duygularınızın etkisiyle hatalı hareket edebilir ve farklı arayışlar içine girebilirsiniz. Evliyseniz gizli ilişkiye heves etmemelisiniz. Yaşadığınız olaylar evliliğinize zarar verebilir. Kalbiniz boşsa gezip eğlenmeli ciddi ilişki düşünmemelisiniz. Duygularınız yanıltıcı olabilir. Mart, Nisan ve Mayıs aylarında iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir.

7 Haziran - 5 Temmuz arası Venüs’ten olumlu etki alıyorsunuz. Kalbiniz boşsa arkadaş ve dost toplantılarında karşılaşacağınız hoş ve çekici biriyle ilişki başlatabilirsiniz. 5 Temmuz - 1 Ağustos arası içinizde açıklayamadığınız duygular aşk hayatınızda ise gizlilik içeren ilişkiler söz konusu... Evliyseniz gizli ilişkiye heves etmemelisiniz, faturasını ağır ödeyebilirsiniz.

2-25 Ağustos arası Venüs un burcunuzdaki transiti çekiciliğinizi arttırıyor ve aşk konusunda şansınızı açıyor. Süregelen ilişkinizde mutluluğu yakalayabilir ve duygularınızı derinden etkileyen ilişkiler yaşayabilirsiniz. Kalbiniz boşsa etrafınızda bulunanların ilgisini çekebilir ve sizinle ilgilenenlerin arasından birini seçebilirsiniz. Yeni ilişki başlatmanın ve evlenmenin tam zamanı. Yalnız gizli düşmanlık konusunda dikkatli olmalı, içinizdeki kuşkuların sizi hataya düşürmesine izin vermemelisiniz.

21 Eylül - 15 Ekim arası Venüs’ten olumlu etki alıyorsunuz. Kalbiniz boşsa yakın çevrenizde tanışacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz. Sevgilinizle baş başa kalacağınız yerlere gidebilir ve aranızdaki sorunlara konuşarak çözüm bulabilirsiniz. Yalnız Mars’ın etkisinde gergin olacağınız bu dönemde konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Kırıcı olabilirsiniz. 15 Ekim - 8 Kasım arası evliyseniz eşinizle iyi anlaşabilir ve yuvanızda mutlu olabilirsiniz. Süregelen ilişkinizi mutlu olacağınız bir evliliğe götürebilir ve aileyi mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kalbiniz boşsa bu dönemde ailenizin beğeneceği ya da aile dostlarınızın tavsiye edeceği bir ile ilişki başlatabilirsiniz.

9 Kasım - 2 Aralık döneminde Venüs aşk hayatınızı olumlu etkiliyor. Sevgiliniz ile birlikte gezip eğlenebilir ve mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilirsiniz. Kalbiniz boşsa aradığınız aşkı bulma şansınız fazla. Gideceğiniz eğlence yerlerinde hoş ve çekici biri ile ilişki başlatabilirsiniz. Evlilik aşamasındaysanız güzel bir düğünle mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilirsiniz.

2019 yılına girerken Venüs size mutluluk vaat ediyor. Eşinizle çok mutlu olabilir, kalbiniz boşsa yeni teklifler alabilirsiniz.

Yengeç Burcu 2019 Aşk - Yengeç Burcu 2019 Aşk Evlilik İlişkiler Falı