Terazi Burcu 2019 Sağlık

Terazi Burcu 2019 Sağlık

Terazi Burcu 2019 Sağlık

SAĞLIK

2019 yılında Uranüs ve Satürn’ün konumu sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Bu etki altında işte ortaya çıkan değişiklikler ve artan sorumluluklar nedeniyle yorgun düşebilir ve sinirsel yönden gergin olabilirsiniz. Karamsar düşünceler eşliğinde korku ve endişelere kapılabilir, içsel sıkıntılar duyabilirsiniz. 15 Eylül civarında oluşturacakları karşıt açı sağlık sorunlarını ortaya çıkarabilir. Jüpiter’in Kova burcundaki transiti ise yaşamdan zevk alacağınız ve mutlu olacağınız bir dönemin göstergesi. Bu durum size çelişkili gelebilir. Tüm bu etkenler altında aşırı zevk düşkünlüğü ve aşırı yapılan her şey sağlığınızı olumsuz etkileyebileceğini bilmelisiniz. Yerken, içerken, eğlenirken ölçülü olmalı, kaslarınızı ve eklemlerinizi fazla zorlamamalısınız.

1 Ocak - 15 Şubat arası eve ait işler ve işte yaşanan sorunlar yorgunluk ve stres oluşturabilir. 5 Şubat - 15 Mart arası Mars’ın etkisi ile aşırı zevk düşkünlüğü sağlık sorunlarını ortaya çıkarabilir. 15 Mart - 22 Nisan arası Mars’ın konumu sağlığınız için risk oluşturuyor. Bu dönemde kendinizi fazla yormamalı ve çıkabilecek sağlık sorunlarını ciddiye almalısınız. Enerjinizin düşük olduğu bu dönemde kendinize iyi bakmalı ve direncinizi artıracak yiyecekler yemelisiniz. 26 Mart - 8 Nisan arası Merkür’ün karşıt konumu motivasyon eksikliğine ve sinirsel gerilime neden olabilir. 22 Nisan - 30 Mayıs arası Mars’ın karşıt konumu sinirsel gerilim oluşturabilir ve ani baş ağrılarını ortaya çıkarabilir.

13 Temmuz - 26 Ağustos arası yapacağınız yolculukların ve katılacağınız toplantıların uyku ve yemek düzeninizi bozmasına izin vermemeli, mikrobik durumlara karşı ise dikkatli olmalısınız. 15 Eylül civarında Satürn ile Uranüs etkileşimi psikolojik kökenli sağlık sorunlarına neden olabilir. Etkisini hafifletmek için karamsar düşüncelerden uzak durmalı ve zevk alacağınız uğraşılar ile kafanızdaki düşünceleri dağıtmalısınız. Etkinin geçici olduğunu bilmeli ve hiçbir şey için fazla üzülmemelisiniz. 26 Ağustos - 15 Ekim arası Mars’ın konumu iş yükünüzü artırarak sizi zorlayabilir. Bu dönemde işte yaşanan aksilikler sinirlerinizi bozabilir.

15 Ekim - 8 Kasım arası enerjinizin arttığı ve iyimser olduğunuz bir dönem. Güzelliğe yönelik uygulamalar yapabilirsiniz. Aralık ayında ev ve aile ile ilgili işler yorucu olabilir. Görünen o ki 2019 yılında yıldızların konumu sağlık açısından sizi bir hayli zorluyor.

Sağlığınızı korumak için her şeyden önce kendinize güvenmeli, moralinizi yüksek tutmalısınız. Hayatın güzel yanlarını görmeye çalışmalı ve her şeyi kendinize dert etmemelisiniz. Uyku ve yemek düzeninize dikkat etmeli, dinlenmek için kendinize zaman ayırmalısınız. Çıkabilecek sağlık sorunlarını ciddiye almalı ve ne gerekiyorsa yapmalısınız. Bol su içerek boşaltım sisteminize yardım etmeli, sportif faaliyet ve aktivitelerle vücudunuzu canlı tutmalısınız.

Terazi Burcu 2019 Sağlık - Terazi Burcu 2019 Sağlık Falı