Terazi Burcu 2019 Kariyer

Terazi Burcu 2019 Kariyer

Terazi Burcu 2019 Kariyer

İŞ VE PARA

2019 yılında kozmik enerjiler iş ve para konusunda sizi destekliyor. Jüpiter’in konumu size hayatınızı değiştirebilecek fırsatlar sunuyor. Aldığınız kozmik enerji ile yaratıcılık ve organizasyon gerektiren işlerden ve sanatsal çalışmalardan iyi para kazanabilirsiniz. Kazançlı yatırımlar yapabilir ve işinizde yeni atılım fırsatları yaratabilirsiniz. Şansınızı loto, toto ve piyango gibi oyunlarda deneyebilir ve ortak bir kazançtan pay alabilirsiniz. Bahar aylarında Yine çocuklara yönelik bir işten iyi para kazanabilirsiniz. Çocuklara yönelik kıyafetler, oyuncak üretimi, kreş ve okul faaliyetleri gibi konulara yönelmelisiniz. Halkla ilişkiler ve reklâm gibi tanıtım işleri yine başarılı olacağınız alanlar. Spor dallarına ve eğlence sektörüne yönelebilirsiniz. 3. on günlük dönemde doğanlar Mars ile Neptün’ün birleşim oluşturacağı 8 Mart civarında yatırımlar konusunda dikkatli olmalılar. Yanıltıcı durumlar ile karşılaşmaları söz konusu... 27 Mayıs civarında Jüpiter’in Neptün ile oluşturacağı birleşim ise para ile ilgili hayalinizin gerçek olabileceğine işaret ediyor.

11-31 Ocak arası Merkür’ün ters hareketi daha önce ev ve aile ile ilgili göz ardı edilen bir durumu açığa çıkararak sorunlara neden olabilir. Bu durumdan iş hayatınız da olumsuz etkilenebilir. 3 Ocak - 3 Şubat arası işten gelen gelirinizi artırabilir ve yeni iş olanaklarını değerlendirebilirsiniz. Cazip iş teklifleri alabilir ve olanakların daha iyi olduğu yeni bir işe geçebilirsiniz. Yalnız bu dönemde özel yaşamınızdaki sorunların ayağınıza dolanmasına izin vermemelisiniz. 1-14 Şubat arası ev ve iş arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilir, vereceğiniz kararlarda ailenizin fikrine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu dönemde zihinsel ve fiziksel enerjinizin özel yaşamınıza yoğunlaşması işte performansınızı aşağı çekebilir.

4 Şubat - 5 Mart arası kazançlı ortak işler yapabilir ve yeni birlikteliklere adım atabilirsiniz. 15 Şubat - 8 Mart arası yaratıcılık isteyen çalışmalarda başarılı olabilir ve yatırımlara ilgi duyabilirsiniz. 8-25 Mart arası işinizde kendinizi geliştirme olanağı bulabilir ve iş yerinizde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Mart ayında Venüs’ün ters etkisi ile daha önce önemsemediğiniz bir ortaklık teklifini yeniden değerlendirebilirsiniz. 16 Mart - 22 Nisan arası Mars’ın etkisi ile işte daha çok çalışmanızı gerektiren durumlar ve hiç beklenmedik anda ortaya çıkan sorunlar söz konusu...

26 Mart - 10 Nisan arası karar vermekte ve harekete geçmekte zorlanabilir, onaylanma ihtiyacı duyabilirsiniz. 10-30 Nisan arası para ile ilgili işlerle fazla zaman ayırabilir ve yatırımlara ilgi duyabilirsiniz. Mayıs ayında yeni ortaklık teklifleri alabilir ve ortak çalışmalarda daha aktif hareket edebilirsiniz. 6-29 Mayıs arası Merkür’ün ters etkisi ile parasal konularda sorun yaşayabilirsiniz. Bu dönemde ortak kazançlar, ödemeler ve paylaşımlar konusunda dikkatli olmalısınız. Gözden kaçan ayrıntılar kayıplara neden olabilir. Ayrıca bu dönemde gözden çıkardığınız bir değeri yeniden elde edebilirsiniz. Bu durum ödenmesinden ümit kesilen bir alacak, bir yerde unutulan para, ortak kazanç ve miras ile ilgili çözülemeyen bir sorunla ilgili olabilir. Haziran ayında parasal konularda hareketlilik söz konusu...

Venüs para konusunda sevindirici gelişmelere dikkat çekerken, Mars’ın konumu risk oluşturuyor. Bu dönemde başkalarının parasından ve ortaklaşa kazançlardan yararlanabilir, hisseli paralar ve miras gibi konulardan kazanç elde edebilir, hiç ummadığınız yerlerden para alabilirsiniz. Ödemelerinizi yaparken dikkatli olmalı, birikimlerinizi ve şahsi eşyalarınızı iyi korumalısınız. Kontrol dışı kayıplarınız olabilir.

15 Haziran - 3 Temmuz arası yabancılar ile kuracağınız iletişim ve yapacağınız uzun yolculuklar size iş hayatınızda yeni kapılar açabilir. 4-18 Temmuz arası iş açısından hareketli bir dönem. Yeni kurulan iş bağlantıları ve uygulamaya konulan yeni projeler söz konusu... 6 Temmuz - 1 Ağustos arası dış bağlantılı ticari işlerden iyi para kazanabilir ve yabancılardan aldığınız destek ile işinizde yeni adımlar atabilirsiniz. İşinizin gereği yolculuklar yapabilir ve kariyer aşamasında yeni sorumluluklar alabilirsiniz. 18 Temmuz - 2 Ağustos arası yeni mesleki projeler geliştirebilir ve iletişim gerektiren grup çalışmalarında başarılı olabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan yapıcı öneriler alabilir ve geleceğe yönelik yeni planlar yapabilirsiniz.

2-26 Ağustos arası işte başarılı olabilir ve çalışmalarınızın karşılığını alarak istediğiniz yere gelebilirsiniz. Yalnız bu dönemde bilinçaltı düşüncelerinizin sizi engellemesine izin vermemeli ve daha cesur olmalısınız. 26 Ağustos - 20 Eylül arası sosyal çevrenizin desteğini alarak işte başarılı olabilir ve mesleki projelerinizi uygulama alanı bulabilirsiniz 7-11 Eylül arası burcunuzda ters hareket eden Merkür motivasyonunuzu aşağı çekebilir ve harekete geçmenizi zorlaştırabilir. 11 Eylül - 11 Ekim arası düşüncelerinizdeki karışıklığın sizi engellemesine izin vermemeli ve daha gerçekçi olmalısınız. 21 Eylül - 15 Ekim arası hislerinize güvenerek hareket edebilir ve gizli yardımlar alabilirsiniz. Eylül ve Ekim aylarında Mars’ın etkisi ile işte daha çok çalışma zorunluluğu duyabilir ve rekabetten kaynaklanan sorunlar ile karşılaşabilirsiniz.

Marsın etkisi altında çalışmalarınızla öne çıkabileceğiniz gibi hatalarınızla da göze batabileceğinizi unutmamalısınız. Bu dönemde işte sorumluluklarınızı aksatmamalı, risk faktörünü göz önünde bulundurmalı, üstleriniz ile olan ilişkinizde ise daha dikkatli olmalısınız. 11- 28 Ekim arası isabetli kararlar vererek yeni başlangıçlar için harekete geçebilir ve kişisel girişimlerinizden olumlu sonuç alabilirsiniz. 29 Ekim - 17 Kasım arası kazancınızı artırmanın yollarını araştırabilir ve alışverişlere ilgi duyabilirsiniz.

8 Kasım - 2 Aralık dönemini arası gelirinizde artış söz konusu... İstediklerinizi alabilir ve kendinizi güven içinde hissedebilirsiniz. 17 Kasım - 5 Aralık dönemi ilişkiler ve iletişim açısından hareketli bir dönem. Bu dönemde konuşmalarınızla etkili olabilir ve düşüncelerinizi etrafınızda bulunanlar ile paylaşma gereği duyabilirsiniz. Aralık ayında çevreniz ile kurduğunuz ilişkilerden çok şey kazanabilir ve iletişim gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. 5 Aralık’tan sonra ev ve aile ile ilgili işler fazla zamanınızı alırken bu durum iş hayatınıza olumsuz yansıyabilir.

Terazi Burcu 2019 Kariyer - Terazi Burcu 2019 Kariyer İş Para Falı