Terazi Burcu 2019 Eğitim

Terazi Burcu 2019 Eğitim

Terazi Burcu 2019 Eğitim

EĞİTİM

2019 yılında Jüpiter ve Neptün’ün konumu size güzel sanatlar ve sanata yönelik eğitim alanlarında başarı vaat ediyor. Diğer taraftan karamsar düşünceler, ilişkilerdeki hareketlilik, kültürel faaliyetlere ve toplumsal ilişkilere duyulan ilgi başarı grafiğinizi aşağı çekebilir. Bu yıl başarılı olmak için soysal faaliyetlerinizi azaltmalı, başka şeyler ile ilgilenmemeli ve daha disiplinli olmalısınız. Yine de değişik kurs ve seminerlere katılarak bilginizi artırma olanağınız her zaman için var.

15 Şubata kadar olan dönemde zorlanabilirsiniz. Başarılı olmak için derslerinize gereken zamanı ayırmalı, boş şeyler ile ilgilenmemeli ve daha çok çalışmalısınız. 15 Şubat - 8 Mart arası yaratıcı düşünce gücü gerektiren çalışmalarda ve sanatsal faaliyetlerde başarılı olabilirsiniz. Yalnız bu dönemde başarılı olmak için sosyal faaliyetlerinizi azaltmalısınız. 8-26 Mart arası mesleki alanda kendinizi geliştirme olanağı bulabilir, kurs ve seminerlere katılarak bilginizi artırabilirsiniz.

26 Mart - 10 Nisan arası Merkür’ün karşıt konumu sinirsel gerilim oluştururken, motivasyon eksikliğine neden olabilir. Bu dönemde başarı için dikkatinizi toplamalı, düzenli disiplinli çalışmalısınız. 10 Nisan - 14 Haziran arası ilginiz başka alanlara kayarken eğitim konusunda zorlanabilirsiniz. 15 Haziran - 3 Temmuz arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Yüksek eğitimde yeni fırsatlar yakalayabilir ve atılımda bulunarak başarılı olabilirsiniz.

3- 17 Temmuz arası zorlanabilirsiniz. En iyisi dinlenmelisiniz. 12 Temmuz - 25 Ağustos arası Mars’ın konumu yüksek eğitimde sizi zorlayabilir ve beklenmedik aksiliklere neden olabilir. 18 Temmuz - 2 Ağustos arası mesleki projelerinizle ilgilenebilir ve bütünlemeye kalmış derslerinize çalışabilirsiniz. 2-26 Ağustos arası düşüncelerinizdeki karışıklık başarı grafiğinizi aşağı çekebilir. Bu dönemde dinlenmeli ve kendinizi gelecek dönem için hazırlamalısınız. 26 Ağustos - 7 Eylül arası Merkür’ün burcunuzdaki transiti zihinsel faaliyetlerinizi arttırıyor ve istediğiniz başarıyı elde etmenizi kolaylaştırıyor.

7 Eylül - 10 Ekim arası Merkür’ün konumu ve ters hareketi düşüncelerinizde karışıklığa neden olabilir ve başarı grafiğinizi aşağı çekebilir. 10-28 Ekim arası burcunuzda hareket eden Merkür zihinsel faaliyetlerinizi arttırıyor ve size başarının anahtarını sunuyor. 17 Kasım - 5 Aralık döneminde Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Eğitim alanında güzel fırsatlar yakalayabilir, başarılı sunumlar yapabilir ve sınavlardan olumlu sonuç alabilirsiniz. Daha sonra zorlanmalar söz konusu...

Görünen o ki 2019 yılında eğitim konusunda yıldızların konumu çokta olumlu bir tablo çizmiyor.

Terazi Burcu 2019 Eğitim - Terazi Burcu 2019 Eğitim Falı