Terazi Burcu 2019 Aşk Falı

Terazi Burcu 2019 Aşk Falı

Terazi Burcu 2019 Aşk Falı

AŞK

2019 yılında Kova burcunda hareket eden Jüpiter size aşk konusunda mutluluk vaat ediyor. Aldığınız kozmik enerji ile aradığınız aşkı bulabilir ve mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilirsiniz. Geçtiğimiz yıllarda Neptün’ün etkisi ile duygusal ilişkilerde gerçekleri görmekte zorlanmış ve hayal kırıklığı yaşamış olabilirsiniz. Neptün’ün konumu hala 3. on günlük dönemde doğanları bu konuda etkilemeye devam ediyor. Satürn’ün etkisi ile ilişkilere kuşku ile yaklaşıyor olabilirsiniz. İçinizdeki kuşku ve endişelerden kurtulmalı ve de kollarınızı açarak yeni aşklara hazır olmalısınız.

Ocak ayında iş hayatınız ve özel yaşamınız ile ilgili sorunlar aşk hayatınızın önüne geçebilir. 3 Şubat - 3 Mart arası yıldızınız Venüs’ün konumu karşı cins ile ilişkilerinizde size mutluluk vaat ediyor. Bu dönemde eşinizle iyi anlaşabilir ve süregelen ilişkinizi mutlu olacağınız bir evliliğe götürebilirsiniz. Yeni evlilik teklifleri alabilirsiniz. 5 Şubat - 15 Mart arası Mars’ın etkisi ile hatalara açık olduğunuzu unutmamalı, davranışlarınıza ve konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz.

Evliyseniz gizli ilişkiye heves etmemelisiniz. Mars ile Neptün’ün birleşeceği 8 Mart civarında aşkta hayal kırıklıkları yaşayabilir ve yanılgı içinde olabilirsiniz. Mart ve Nisan ayında geri giden Venüs’ün etkisi ile karşı cins ilişkilerinde daha önce kaçırmış olduğunuz bir fırsatı yeniden yakalayabilirsiniz. Bu etki altında süregelen ilişkinizde sorun varsa altındaki gerçek nedeni öğrenebilir ve sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Ayrıldığınız eşinize, nişanlınıza veya sevgilinize geri dönebilirsiniz. Mayıs ayında Venüs ve Mars’ın konumu karşı cins ilişkilerinde hareketli bir dönemin göstergesi. Bu dönem Venüs size mutluluk vaat ederken, Mars’ın konumu ilişkiler açısından risk oluşturuyor. Bu etki altında şiddetli tartışmalar ve güçlü barışmalar yaşanabilir.

Haziran ayında fiziksel ilişki arzunuz ve isteklerinizde artış söz konusu... Aldığınız kozmik enerji ile tutkulu aşklar yaşayabilir ve farklı arayışlar içinde olabilirsiniz. Evli olanlar gizli ilişkiye heves etmemeliler. Yaşanan kaçamaklar ve yasak duygular bu dönemde ilişkilere zarar verebilir. Bu etki altında kalbiniz boşsa gezip eğlenmeli, ciddi ilişki düşünmemelisiniz. Uygun kişiyi seçmekte zorlanabilir ve pişman olacağınız deneyimler yaşayabilirsiniz. 5 Temmuz - 2 Ağustos arası eşinizle veya sevgilinizle ilişkinizi renklendirecek olanaklarından yararlanabilir ve birlikte tatile gidebilirsiniz. Evlilik aşamasındaysanız mutlu olacağınız bir beraberliğe adım atabilir ve balayına gidebilirsiniz.

Kalbiniz boşsa uzun yolculuklarda, tatil ve gezi yerlerinde, fuar ve seminer gibi yerlerde tanışacağınız üstün deneyimli biriyle ilişki başlatabilir, hatta ilerde bu kişinin ikinci eşi de olabilirsiniz. Ağustos ayında iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir. 26 Ağustos - 20 Eylül arası mutlu olacağınız bir dönem. Kalbiniz boşsa arkadaş çevrenizde tanışacağınız hoş ve çekici biri ile geleceğe yönelik ciddi anlamda ilişki başlatabilirsiniz. Eşiniz ya da sevgilinizle katılacağınız kültürel etkinliklerde hoşça vakit geçirebilirsiniz. 20 Eylül - 15 Ekim arası içinizde açıklayamadığınız duygular, aşk hayatınızda ise gizlilik içeren ilişkiler söz konusu...

Evliyseniz gizli ilişkiye heves etmemelisiniz. Faturasını ağır ödeyebilirsiniz. 15 Ekim - 8 Kasım arası burcunuzda hareket eden Venüs çekiciliğinizi arttırıyor ve aşk konusunda şansınızı açıyor. Kalbiniz boşsa etrafınızda sizinle ilgilenenler olacak, içlerinden biri ile anlaşabilirsiniz. Yeni ilişki başlatmanın ve evlenmenin tam zamanı... 2-25 Aralık döneminde seviyor ve seviliyorsanız birlikte gezecek, eğlenecek ve çok mutlu olacaksınız. Kalbiniz boşsa kısa yollarda veya yakın çevrenizde tanışacağınız birine gönlünüzü kaptırabilirsiniz. Aralık ayının son haftasında yıldızınız Venüs evli olanlara mutluluk vaat ediyor. Bu dönemde eşiniz ile iyi anlaşabilir ve yeni yılı mutluluk içinde karşılayabilirsiniz.

Terazi Burcu 2019 Aşk - Terazi Burcu 2019 Aşk Evlilik İlişkiler Falı