Oğlak Burcu 2019 Sağlık

Oğlak Burcu 2019 Sağlık

Oğlak Burcu 2019 Sağlık

SAĞLIK

2019 yılında önemli bir sağlık sorununuz yok. Yalnız sonbahar aylarında Mars’ın etkisi ile operasyon gerektiren durumlar ortaya çıkabilir.

Ocak ayında Mars’ın burcunuzdaki transiti enerjinizi arttırıyor ve sinirsel gerilim oluşturuyor. Bu etki altında kaza ve enfeksiyonlara karşı açık olacağınızı unutmamalı ve gerekli önlemleri almalısınız. Kesici, yakıcı ve elektrikli aletler ile uğraşırken dikkatli olmalı, başınızdaki organları iyi korumalısınız. 9 Mart - 25 Nisan arası ilişkilerdeki hareketlilik ve yapacağınız yolculuklar yorucu olabilir. 25 Nisan - 31 Mayıs arası eve ait işler ve ailevi sorunlar nedeni ile yorgun düşebilir ve gergin olabilirsiniz.

1 Haziran - 12 Temmuz arası aşırı zevk düşkünlüğü bazı sağlık sorunlarını ortaya çıkarabilir. Bu dönemde yerken içerken eğlenirken ölçüyü kaçırmamalı ve spor yaparken dikkatli olmalısınız. 12 Temmuz - 26 Ağustos arası Mars’ın konumu sağlığınız için risk oluşturuyor. Bu dönemde çıkabilecek sorunları dikkate almalı, vücudunuzu aşırı yormamalı, iş kazalarına karşı da dikkatli olmalısınız.

26 Ağustos - 14 Ekim arası Mars’ın karşıt konumu sinirsel gerilim oluşturabilir ve motivasyonunuzu aşağı çekebilir. Sonbahar aylarında operasyon gerektiren durumlar ortaya çıkarsa kaçınmanızda fayda var. Mars’ın konumu risk oluşturuyor. Sonuç iyi olmayabilir. Yıl boyunca sağlığınızı korumak için hareketli olmalı, sportif faaliyetler ve yürüyüşler ile vücudunuzu canlı tutmalısınız. Yemekleri vaktinde yemeli, sindirim sisteminizi yoracak ağır yağlı yiyeceklerden, kızartmalardan ve sert içkilerden uzak durmalısınız. Eklem ve kaslarınızı zorlamamalı, kemiklerinizi güçlendirecek kalsiyumdan zengin yiyecekler yemelisiniz.

Oğlak Burcu 2019 Sağlık - Oğlak Burcu 2019 Sağlık Falı