Oğlak Burcu 2019 Kariyer

Oğlak Burcu 2019 Kariyer

Oğlak Burcu 2019 Kariyer

İŞ VE PARA

Satürn 2019 yılında kariyer aşamasında sorumluluklarınızı arttırıyor. Jüpiter’in konumu ise size para konusunda güzel olanaklar sunuyor. Bu etki altında disiplinli çalışmalar ile işinizde yükselme olanağı bulabilir ve buna bağlı gelirinizi artırabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı ticari işlere yönelebilir ve yabancılar ile kurduğunuz ilişkiler ile kendinize yeni iş fırsatları yaratabilirsiniz. İnternet ya da değişik yayın araçlarını kullanarak işinizi büyütebilir ve amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. Parasal konularda kardeş ve komşu gibi yakınlarınızın sizi yanıltmasına izin vermemeli ve onlar ile olan maddi ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. 3. on günlük dönemde doğanlar Mars ile Neptün’ün birleşim oluşturacağı 8 Mart civarında parasal konularda dikkatli olmalılar. Yanıltıcı durumlar, belirsizlikler ve kontrol dışı kayıplar söz konusu... 27 Mayıs civarında Jüpiter’in Neptün ile oluşturacağı birleşim ise gerçekçi olmak koşulu ile para konusunda bir hayalinizin gerçekleşebileceğine işaret ediyor.

Ocak ayında yakın çevreniz ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilir ve para konusunda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. 10 Ocak'a kadar olan dönemde parasal konularda hareketlilik söz konusu... Bu dönemde kazancınızı artırmanın yollarını araştırabilir ve alışverişlere ilgi duyabilirsiniz.

11 - 21 Ocak arası Merkür un ters hareketi para ile ilgili konularda belirsizliklere ve gecikmelere neden olabilir. Bu etki altında harcamalarınızı kontrol altında tutmalı ve alışverişlerinizi ertelemelisiniz. Her şey zararınıza sonuçlanabilir. 21-31 Ocak arası yine Merkür’ün ters etkisi ile karar vermekte ve harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Bu durumda iş hayatınıza olumsuz yansıyabilir. 1-14 Şubat arası isabetli kararlar vererek harekete geçebilirsiniz. Şubat ayında Venüs size evde bolluk vaat ederken Mars’ın konumu giderlerinizde artışa neden olabilir. Ailenizden aldığınız destek ile işinizi büyütebilir ve geleceğe yönelik güven arttırıcı adımlar atabilirsiniz.

15 Şubat - 8 Mart arası kazancınızı artırmanın yollarını araştırabilir ve yeni parasal kaynaklardan yararlanabilirsiniz. 8-26 Mart arası iletişim ve ilişkiler açısından hareketli bir dönem. İletişim gerektiren işlerde başarılı olabilir, çok sayıda telefon görüşmesi ve ticari amaçlı kısa yolculuk yapabilirsiniz. 26 Mart - 10 Nisan arası özel yaşamınızdaki işler zamanınızı alırken bu durumdan iş hayatınız olumsuz etkilenebilir. 10-30 Nisan arası yaratıcılık isteyen işlerde başarılı olabilir ve yatırımlara ilgi duyabilirsiniz. Nisan ayında Mars’ın etkisi ile iletişim gerektiren işlerde aksilikler ile karşılaşabilir ve daha hızlı hareket etme zorunluluğu duyabilirsiniz. Mayıs ayında ailenizden aldığınız destek ile işte yeni atılımlar başlatabilir, eviniz ve aileniz için fazla harcama yapabilirsiniz.

1-7 Mayıs arası işinizde kendinizi geliştirebilir ve iş yerinize çeki düzen verebilirsiniz. 7-13 Mayıs arası Merkür’ün ters etkisiyle işte bazı pürüzler ile karşılaşabilir ve aksamalar nedeniyle sıkıntı duyabilirsiniz. Bu etki altında gözden kaçırılan bir ayrıntı sorunlara neden olabilir. Yeniden ele alınan ve düzeltilmesi gereken durumlar söz konusu... 13-31 Mayıs arası geri giden Merkür’ün etkisi ile işinize odaklanmakta güçlük çekebilir ve organizasyon gerektiren işlerde sorun yaşayabilirsiniz. Merkür tersken yatırım konusunda dikkatli olmalı ve riskli işlerden uzak durmalısınız. Kontrol dışı kayıplarınız olabilir.

1-14 Haziran arası yaratıcılık ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilir ve yatırımlara ilgi duyabilirsiniz. Haziran ayında zevkiniz için aşırı para harcayabilir, her konuda risk alma eğiliminde olabilirsiniz. 15 Haziran - 3 Temmuz arası işinizde kendinizi geliştirebilir ve detay gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. 3-17 Temmuz arası tek başınıza hareket etmekte ve karar vermekte zorlanabilir, eşiniz ya da ortağınız tarafından onaylanma ihtiyacı duyabilirsiniz.

6 Temmuz - 1 Ağustos arası cazip iş teklifleri alabilir ve işinizden gelen gelirinizi artırabilirsiniz. 17 Temmuz - 2 Ağustos arası ortaklaşa kazançlar ve yatırımlar ilginizi çekerken, birikimlerinizi değerlendirmenin yollarını araştırabilir ve para ile ilgili işlere fazla zaman ayırabilirsiniz. Ağustos ayında yeni ortaklık teklifleri alabilir ve kazançlı ortak işler yapabilirsiniz. 3-26 Ağustos arası işinizin gereği yolculuklar yapabilir ve yurtdışı bağlantılı ticari işlere ilgi duyabilirsiniz. 26 Ağustos - 20 Eylül arası Venüs para konusunda sevindirici gelişmeler yaşayabilir ve güven arttırıcı yatırımlar yapabilirsiniz. Ödemelerinizi yaparak rahatlayabilir ve ortak bir kazançtan pay alabilirsiniz.

1 - 7 Eylül arası iş açısından hareketli bir dönem. Yeni kurulan iş bağlantıları ve uygulamaya konulan yeni projeler söz konusu... Eylül ayında Mars’ın etkisi altında ortak çalışmalarda zorlanabilir ve muhalif durumlar ile karşılaşabilirsiniz. 7-28 Eylül arası Merkür’ün ters hareketi iletişim gerektiren işlerde, yolculuklarda ve yabancılar ile ilişkilerde sorunlara ve bazı aksamalara neden olabilir. Bu dönemde yaşanan belirsizlikler ve gerçekleşmeyen beklentiler can sıkıcı olabilir. Sorun yaşamamak için her şeyin alternatifini hazırlamalı ve işinizi şansa bırakmamalısınız.

20 Eylül - 14 Ekim arası Venüs ufkunuzu aydınlatacak olanaklara ve yeşeren yeni umutlara işaret ediyor. Bu dönem yabancılar ile kurduğunuz ilişkilerden çok şey kazanabilir ve uzun yol gerektiren yurtdışı bağlantılı işlerde ve ticari konularda başarılı olabilirsiniz. Yabancılardan destek alabilir ve kariyer aşamasında önemli adımlar atabilirsiniz. Uzaklardaki kısmetlerinize ulaşmaya çalışmalısınız. 11 - 28 Ekim arası iş açısından hareketli bir dönem. Hızlı hareket etmenizi gerektiren durumlar ve yeni kurulan iş bağlantıları söz konusu...

15 Ekim - 8 Kasım arası Venüs size işte başarı vaat ediyor. Bu dönemde yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir ve üslerinizden aldığınız destek ile işte istediğiniz konuma gelebilirsiniz Kendinizi göstermenin tam zamanı. Kasım ve Aralık aylarında Mars’ın konumu ortak kazançlar, yatırımlar ve ödemeler konusunda risk oluşturuyor. Bu etki altında birikimlerinizi iyi korumalı, ödemeler ve borçlanma konusunda dikkatli olmalısınız. Kontrol dışı kayıplarınız olabilir.

28 Ekim - 16 Kasım arası arkadaş çevrenizden yapıcı öneriler alabilir, iletişim gerektiren grup çalışmalarında başarılı olabilir ve işe yönelik yeni projeler üretebilirsiniz. 8 Kasım - 2 Aralık döneminde sosyal çevrenizden ve dostlarınızdan aldığınız destek ile işte yeni atılımlar başlatabilir ve başarılarınızı sosyal çevrenize kabul ettirebilirsiniz. Sizi işinizde destekleyecek kişiler ile tanışabilir ve sosyoekonomik yönden mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

17 Kasım - 5 Aralık döneminde düşüncelerinizdeki karışıklığın sizi engellemesine izin vermemelisiniz. Aralık ayında hislerinize güvenerek hareket edebilir ve gizlilik gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz.

Oğlak Burcu 2019 Kariyer - Oğlak Burcu 2019 Kariyer İş Para Falı