Oğlak Burcu 2019 Eğitim

Oğlak Burcu 2019 Eğitim

Oğlak Burcu 2019 Eğitim

EĞİTİM

2019 yılında Uranüs’ün Balık burcundaki transiti eğitim konusunda yeni koşulları ortaya çıkarıyor ve size kendinizi geliştirebileceğiniz yeni olanaklar sunuyor. Uranüs’ün etkisiyle düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebilir ve yeni eğitim programlarına ilgi duyabilirsiniz. Satürn’ün etkisiyle yüksek eğitimde zorlansanız bile disiplinli çalışmalar ile başarılı olabilir ve akademik alanda yeni adımlar atabilirsiniz. Eylülde Satürn ve Uranüs’ün oluşturacağı karşıt açı eğitim konusunda bazı aksiliklere neden olabilir ve engelleyici faktörler oluşturabilir.

Ocak ayında ilginizin başka alanlara kayması ve düşüncelerinizdeki karışıklık başarı grafiğinizi aşağı çekebilir. Derslerinize gereken zamanı ayırmalı ve sorunların çözümü için yakın çevrenizin desteğini almaya çalışmalısınız. 1-14 Şubat arası Merkür zihinsel faaliyetlerinizi arttırıyor ve başarıyı sizin için kolaylaştırıyor. Zayıf derslerinize çalışabilir ve edindiğiniz bilgileri pekiştirebilirsiniz. 9-26 Mart Merkürden olumlu etki alıyorsunuz. Başarılı sunumla yapabilir ve sınavlardan iyi sonuç alabilirsiniz. 26 Mart - 10 Nisan arası zorlanmalar söz konusu... Bu dönemde derslerinize gereken zamanı ayırmalı ve başarıyı şansa bırakmamalısınız.

10-30 Nisan arası yaratıcı düşünce gücü gerektiren çalışmalarda ve sanatsal faaliyetlerde başarılı olabilir, atılımda bulunarak istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Yalnız bu dönemde başarılı olmak için sosyal ilişkilerinizi azaltmalı ve vaktinizi çalan arkadaşlarınıza karşı da dikkatli olmalısınız. Mayıs ayının ilk yarısında detay gerektiren çalışmalarda başarılı olabilir, mesleki alanda kendinizi geliştirme olanağı bulabilirsiniz. Kurs ve seminerlere katılarak bilgi ve becerilerinizi artırabilirsiniz. 1-14 Haziran arası yaratıcılık isteyen sanatsal çalışmalarda başarılı olabilir ve kendinizi çok iyi ifade edebilirsiniz.

15 Haziran - 4 Temmuz arası işe yönelik eğitimler alabilir ve staj yapabilirsiniz. 4-17 Temmuz arası Merkür’ün karşıt konumu gerilim oluşturarak motivasyonunuzu azaltabilir. Temmuz ayında dinlenmeli ve gelecek için hazırlık yapmalısınız. 2-26 Ağustos arası yaz okullarından ve yurtdışı eğitim olanaklarından yararlanabilir ve ufkunuzu aydınlatacak fırsatları değerlendirebilirsiniz. Mesleğiniz ile ilgili staj yapabilir, bilgi ve ruhsal aydınlanma amaçlı gezilere katılabilirsiniz. 26 Ağustos - 19 Eylül arası Merkür’ün konumu sizi zorlayabilir.

19-29 Eylül arası geri giden Merkür’ün etkisiyle yüksek eğitimde bir takım aksilikler ile karşılaşmanız söz konusu. .. Yarım kalmış konular, ortaya çıkan engeller ve düzeltilmesi gereken ödevler canınızı sıkabilir. 1-10 Ekim arası yüksek eğitimde başarılı olabilir ve akademik alanda önemli adımlar atabilirsiniz. 29 Ekim - 16 Kasım arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Bu dönemde evrensel konulara ilgi duyabilir, grup çalışmalarında başarılı olabilir ve mesleki alanda kendinizi geliştirme olanağı bulabilirsiniz. 16 Kasım - 5 Aralık döneminde düşüncelerinizde karışıklık söz konusu... Bu dönemde geçmişe ait olaylar zihninizi fazlasıyla meşgul ederken hayale kapılabilirsiniz. 6-25 Aralık döneminde Merkür’ün burcunuzdaki transiti zihinsel faaliyetlerinizi arttırıyor ve başarıyı sizin için kolaylaştırıyor.

Oğlak Burcu 2019 Eğitim - Oğlak Burcu 2019 Eğitim Falı