Oğlak Burcu 2019 Aşk Falı

Oğlak Burcu 2019 Aşk Falı

Oğlak Burcu 2019 Aşk Falı

AŞK

2019 yılında iş hayatı ve parasal konular aşk hayatınızın önüne geçebilir. 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 Ocak doğumlu olanlar 2019 yılında Uranüs’ün etkisi ile yakın çevrelerinde bulunan biri ile macera yaşayabilirler. 2. ve 3. on günlük dönemde doğan evliler eşlerinin aileleri ile olan ilişkilerinde dikkatli olmalılar. Engelleyici ve baskı unsuru oluşturan gelişmeler ve sorunlar söz konusu... Yılın son aylarında artan duygu ve hisleriniz sizi farklı arayışlar içine itebilir. Bu dönemde Mars’ın etkisi altında hatalara açık olduğunuzu unutmamalı ve gizli ilişkilerden uzak durmalısınız. Sonradan pişman olacağınız deneyimler yaşayabilirsiniz.

Bahar aylarında eşiniz ile çok iyi anlaşacak ve yuvanızda mutlu olacaksınız. Bu etki altında ailenizden aldığınız destek ile mutlu olacağınız bir evlilik yapabilirsiniz. Ocak ayında Venüs’ün enerjisi ilişkilere olumlu yansırken, burcunuzda hareket eden Mars çekiciliğinizi ve enerjinizi arttırıyor. Kalbiniz boşsa bu etki altında artan cesaretinizle kısa yollarda veya yakın çevrenizde tanıyacağınız biri ile yeni bir aşka kucak açabilirsiniz. Süregelen ilişkinizde mutluluğu yakalayabilir ve birlikte kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Şubat ayında evliyseniz eşinizle iyi anlaşabilir ve yuvanızda mutlu olabilirsiniz. Sevgiliniz varsa ailenizle tanıştırmanın ve evlenmenin tam zamanı...

5 Mart - 12 Nisan arası geri giden Venüs’ün etkisi ile aileniz eşiniz veya sevgiliniz ile olan ilişkinizin değerlendirmesini yapabilir ve farkında olmadığınız durumların farkına varabilirsiniz. 15 Mart - 22 Nisan arası yakın çevrenizde bulunan kardeş ve komşu gibi kişilerin etkisinde kalarak eşinizi ya da sevgilinizi üzmemelisiniz. Konuşmalarınıza dikkat etmeli ve tartışmalardan uzak durmalısınız. 15 Nisan civarında oluşan kozmik enerjiler bu konuda risk oluşturuyor.

15-25 Nisan arası sevgilinizle baş başa kalacağınız yerlere gidebilir ve aranızdaki sorunlara konuşarak çözüm bulabilirsiniz. 25 Nisan - 7 Haziran arası yine çok mutlu olacağınız bir dönem. Evliyseniz eşiniz ile iyi anlaşabilir, bekarsanız mutlu olacağınız bir evlilik yapabilirsiniz. Bu dönemde her konuda ailenizin desteğini alabilir ve güven içinde olabilirsiniz. 7 Haziran - 5 Temmuz arası Venüs size aşkta mutluluk vaat ederken Mars’ın konumu ilişkiler açısından risk oluşturuyor. Bu dönemde gezecek eğlenecek, güzel duygusal ilişkiler yaşayacaksınız. Kalbiniz boşsa aradığınız aşkı bulma şansınız fazla. Gideceğiniz eğlence yerlerinde ve kalabalık ortamlarda tanışacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz.

Evlenmeyi düşünüyorsanız çok güzel bir düğünle mutlu olacağınız bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Yalnız Mars’ın etkisi ile macera peşinde koşabilir ve sosyal konumunuzu olumsuz etkileyebilecek ilişkilere sürüklenebilirsiniz. Bu konuda dikkatli olmalı, konuşma ve davranışlarınıza özen göstermelisiniz. Temmuz ayında iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir. 2-26 Ağustos arası Venüs size karşı cins ilişkilerinizde mutluluk vaat ediyor. Bekârsanız yeni teklifler alabilir ve mutlu olacağınız bir evlilik yapabilirsiniz. Evliyseniz eşinizle iyi anlaşabilirsiniz, yalnız işteki sorunları eşinize yansıtmamaya özen göstermelisiniz.

26 Ağustos - 15 Ekim arası Mars'ın karşıt konumu ilişkiler açısından risk oluşturuyor. Bu dönemde ifade edilmeyen kızgınlıklar ve birikmiş sorunlar açığa çıkarak sorunlara neden olabilir. Bu etki altında eleştirilerin hedefi haline gelebilir ve farkında olmadan kendinizi tartışmanın içinde bulabilirsiniz. Ilımlı ve sakin olmanız yararınıza olacaktır.

21 Eylül - 14 Ekim arası sevgiliniz ya da eşinizle tatil ve gezi programlarına katılabilir ve ilişkinizi renklendirecek olanaklardan yararlanabilirsiniz. Kalbiniz boşsa uzun yolculuklarda, tatil ve gezi yerlerinde, fuar seminer gibi yerlerde tanışacağınız üstün deneyimli biriyle macera yaşayabilirsiniz. 16 Ekim’den sonra fiziksel ilişki arzunuz ve isteklerinizde artış söz konusu... Mars’ın etkisiyle duygularınızı derinden etkileyen ilişkiler yaşayabilir ve farklı arayışlar içine girebilirsiniz. Evliyseniz gizli ilişkiye heves etmemelisiniz. Yaşanan kaçamaklar ve yasak duygular evliliğinizi olumsuz etkileyebilir.

9 Kasım - 2 Aralık döneminde Venüs’ten olumlu etki alıyorsunuz. Eşiniz ya da sevgilinizle katılacağınız kültürel etkinliklerde hoşça vakit geçirebilirsiniz. Kalbiniz boşsa arkadaş çevrenizde tanışacağınız birinden çok hoşlanabilirsiniz. Aralık ayında duygu ve hislerinizde artış, aşk hayatınızda ise gizlilik içeren ilişkiler söz konusu... Evliyseniz bu tür ilişkilerden uzak durmalı ve eşinize önem vermelisiniz. Aksi takdirde huzurunuz bozulabilir. Yılsonunda burcunuzda hareket eden Venüs çekiciliğinizi arttırıyor ve aşk konusunda şansınızı açıyor. Bu etki altında herkesin ilgisini çekebilir ve süregelen ilişkinizde mutlu olabilirsiniz. Kalbiniz boşsa sizinle ilgilenenler olacaktır. İçlerinden biri ile anlaşarak yeni bir aşka kucak açabilir ve yeni yıla mutlu girebilirsiniz.

Oğlak Burcu 2019 Aşk - Oğlak Burcu 2019 Aşk Evlilik İlişkiler Falı