Kova Burcu 2019 Sağlık

Kova Burcu 2019 Sağlık

Kova Burcu 2019 Sağlık

SAĞLIK

2019 yılında Jüpiter’in etkisiyle fiziksel ve ruhsal yönden çok güçlü olacak ve hayata daha iyimser gözler ile bakacaksınız. Bu yıl burcunuzda hareket eden Jüpiter her şeyi sizin için kolaylaştıracağı için kilo almanıza neden olabilir. Bu etki altında yediğiniz içtiğiniz her şeye dikkat etmeli ve kilonuzu kontrol altında tutmalısınız. Satürn’den aldığınız etki ile aşırı istek ve bağımlılıklarınızı sonlandırarak arınma yoluna gidebilirsiniz.

Ocak ayında Mars’ın konumu içsel sıkıntılar oluşturarak uykunuzu kaçırabilir. 5 Şubat - 15 Mart arası Mars’ın burcunuzdaki transiti enerjinizi arttırıyor ve sinirsel gerilim oluşturuyor. Bu etki altında kaza ve enfeksiyonlara karşı açık olacağınızı unutmamalı ve gerekli önlemleri almalısınız. Kesici, yakıcı ve elektrikli aletler ile uğraşırken dikkatli olmalı, başınızdaki organları iyi korumalısınız. 22 Nisan - 31 Mayıs arası ilişkilerdeki hareketlilik ve yapacağınız yolculuklar yorucu olabilir. 1 Haziran - 12 Temmuz arası eve ait işler ve ailevi sorunlar nedeni ile yorgun düşebilir ve gergin olabilirsiniz.

12 Temmuz - 25 Ağustos arası aşırı zevk düşkünlüğü, fazla yapılan her şey bazı sağlık sorunlarını ortaya çıkarabilir. Bu dönemde yerken içerken eğlenirken ölçüyü kaçırmamalı ve spor yaparken dikkatli olmalısınız. 26 Ağustos - 16 Ekim arası Mars’ın konumu sağlığınız için risk oluşturuyor. Bu dönemde çıkabilecek sorunları dikkate almalı, vücudunuzu aşırı yormamalı, iş kazalarına karşı da dikkatli olmalısınız. Sonbahar aylarında Mars’ın karşıt konumu sinirsel gerilim oluşturabilir ve motivasyonunuzu aşağı çekebilir.

Sağlığınızı korumak için yıl boyunca hareketli olmalı, sportif faaliyetler ve yürüyüşler ile vücudunuzu canlı tutmalısınız. Yemekleri vaktinde yemeli, sindirim sisteminizi yoracak ağır yağlı yiyeceklerden, kızartmalardan ve sert içkilerden uzak durmalısınız. Kendinizi fazla yormamalı, diz ve bacak kaslarınızı zorlamamalısınız.

Kova Burcu 2019 Sağlık - Kova Burcu 2019 Sağlık Falı