Kova Burcu 2019 Eğitim

Kova Burcu 2019 Eğitim

Kova Burcu 2019 Eğitim

EĞİTİM

2019 yılında burcunuzda hareket eden Jüpiter’in olumlu enerjisi ile yeni eğitim olanaklarından yararlanabilir, artan enerjiniz ve anlayışınızla başarılı olabilirsiniz. Her şeye daha farklı açıdan bakabilir ve önünüze yeni yollar açabilirsiniz. Özellikle bahar aylarında uzun süre Koç burcunda hareket edecek olan Venüs’ün etkisi ile daha önce kaçırmış olduğunuz bir eğitim fırsatını yeniden yakalayabilir ve yarım kalmış eğitiminizi tamamlayabilirsiniz. Bu yıl kendinizi iyi disipline edebilirseniz eğitimde başarılı olabilir ve akademik alanda yeni adımlar atabilirsiniz.

2-10 Ocak arası Merkür’ün burcunuzdaki hareketi zihinsel faaliyetlerinizi arttırıyor ve başarıyı sizin için kolaylaştırıyor. 11 Ocak - 1 Şubat arası geri giden Merkür düşüncelerinizi ifade etmenizi zorlaştırabilir. Bu etki altında daha çok çalışmalı ve başarıyı şansa bırakmamalısınız. 1-14 Şubat arası düşüncelerinizde karışıklık söz konusu... Bu dönemde geçmişi içinizde sorgulayabilir ve derslerinize odaklanmakta güçlük çekebilirsiniz. 15 Şubat-8 Mart arası burcunuzda hareket eden Merkür başarıyı sizin için kolaylaştırıyor.

26 Mart-9 Nisan arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Bu dönemde başarılı sunumlar yapabilir ve atılımda bulunarak istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. 10-30 Nisan arası Merkür’ün konumu sizi zorlayabilir. Başarılı olmak için daha çok çalışmak ve derslerinize gerekli zamanı ayırmak zorundasınız. 1-7 Mayıs arası yine Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Bu dönemde sanatsal faaliyetlere ilgi duyabilir ve yaratıcılık isteyen çalışmalarda başarılı olabilirsiniz.

7 Mayıs-14 Haziran arası Merkür’ün ters hareketi kendinizi ifade etmenizi zorlaştırabilir. Bu dönemde başarılı olmak için sosyal faaliyetlerinizi azaltmalı ve başka şeyler ile ilgilenmemelisiniz. 15 Haziran-4 Temmuz arası yaratıcılık isteyen çalışmalarda başarılı olabilir ve sanatsal faaliyetlere ilgi duyabilirsiniz.

4 - 17 Temmuz arası detay gerektiren çalışmalarda başarılı olabilir ve mesleki konularda kendinizi geliştirme olanağı bulabilirsiniz. Kurs ve seminerlere katılarak bilgi ve becerilerinizi artırabilirsiniz. 17 Temmuz - 2 Ağustos arası Merkür’ün karşıt konumu gerilim oluştururken, konsantrasyonunuzu azaltabilir. Ağustos ayında ilginiz başka alanlara kayarken başarı grafiğinizde düşüş gözlemlenebilir. En iyisi Ağustos ayında dinlenmeli ve gelecek dönem için hazırlık yapmalısınız.

26 Ağustos-6 Eylül arası yüksek eğitimde başarılı olabilir ve ufkunuzu genişletecek olanaklardan yararlanabilirsiniz. Mesleğiniz ile ilgili staj yapabilir, bilgi ve ruhsal aydınlanma amacı ile gezilere katılabilirsiniz. 7-29 Eylül arası Merkür’ün ters hareketi ve konumu yüksek eğitimde belirsizliklere ve aksiliklere neden olabilir. Bu etki altında göz ardı ettiğiniz bir durum açığa çıkarak sizi uğraştırabilir. Yüksek lisans, doktora ve yurtdışı eğitim şansınızı sekteye uğratacak gelişmeler söz konusu...

11-29 Ekim arası yüksek eğitimde başarılı olabilir ve akademik alanda önemli adımlar atabilirsiniz. 29 Ekim-16 Kasım arası zorlanabilirsiniz. Bu dönemde derslerinize daha çok çalışmalı ve başarıyı şansa bırakmamalısınız. 16 Kasım-5 Aralık döneminde arkadaş çevrenizin yardımını alabilir ve mesleki alanda kendinizi geliştirebilirsiniz. Aralık ayında düşüncelerinizdeki karışıklık başarı grafiğinizi aşağı çekebilir. Bu dönemde fazla hayale kapılmamalı, derslerinize gereken zamanı ayırarak düzenli çalışmalı ve hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

Kova Burcu 2019 Eğitim - Kova Burcu 2019 Eğitim Falı