Koç Burcu 2019 Kariyer

Koç Burcu 2019 Kariyer

Koç Burcu 2019 Kariyer

İŞ VE PARA

2019 yılında sosyal çevreniz ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilir ve mesleki projelerinizi destekleyecek kişiler ile tanışabilirsiniz. İşinizde yeni atılımlar başlatabilir ve buna bağlı olarak ta gelirinizi artırabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz için fazla para harcayabilir ve katılacağınız toplantılarda işiniz ile ilgili yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Satürn’ün etkisiyle iş yükünüzde artış söz konusu... Daha çok çalışmak durumundasınız. Çalışma temposu içinde yeni teknik beceriler edinebilir ve işinizin geleceği için sağlam temeller kurabilirsiniz. İşiniz ile ilgili seminerlere katılabilir ve ortak çalışmalara sıcak bakabilirsiniz. Ocak iş açısından son derece aktif olacağınız bir ay. Aldığınız kozmik enerji ile hislerinize güvenerek hareket edebilir ve yeni iş bağlantıları kurabilirsiniz. Şubat ayında burcunuzda hareket eden Venüs her konuda şansınızı açıyor ve size yeni girişimlerde başarı vaat ediyor. Kazançlı anlaşmalar yapabilir ve yeni projelerinizi uygulama alanı bulabilirsiniz.

10-25 Mart arası içinizdeki kuşku ve endişelerin sizi hayata düşürmesine izin vermemeli ve ilişki içinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. 10-30 Nisan arası yeni kazanç yollarını araştırabilir ve alışverişlere ilgi duyabilirsiniz. Mayıs ayında yeni girişim fırsatları yakalayabilir, para konusunda ise engellere takılabilirsiniz. Mayıs ayında burcunuzda hareket eden Venüs ve Mars çekiciliğinizi ve enerjinizi arttırıyor. Bu etki altında başlattığınız girişimlerden olumlu sonuç alabilir ve işiniz ile ilgili yeni adımlar atabilirsiniz.

1-15 Haziran döneminde gelirinizi artırmanın yollarını araştırabilir ve yeni parasal kaynaklardan yararlanabilirsiniz. 16 Haziran - 3 Temmuz arası ticari amaçlı yolculuklar yapabilir ve iletişim gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Etrafınız ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilir ve kendinize yeni kazanç kaynakları yaratabilirsiniz. 4-17 Temmuz arası bazı şeyleri geride bırakarak geleceğe yönelik yeni kararlar alabilirsiniz. 18 Temmuz - 2 Ağustos arası yaratıcılık ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilir ve yatırımlara ilgi duyabilirsiniz.

2-26 Ağustos arası, iletişim, ilişkiler ve iş açısından son derece hareketli bir dönem. Aldığınız kozmik etki ile işinizde kendinizi geliştirme olanağı bulabilir ve güven arttırıcı adımlar atabilirsiniz. 27 Ağustos - 27 Eylül arası şansınızı deneyebilir, kazançlı yatırımlar yapabilir ve işinizde yeni atılım fırsatları yakalayabilirsiniz. 21 Eylül - 15 Ekim arası yeni iş olanaklarını değerlendirebilir ve işten gelen gelirinizi artırabilirsiniz. Bu dönemde çalışma arkadaşlarınızın ve yakın akrabalarınızın desteğini alarak işinizi genişletebilirsiniz. 15 Ekim - 8 Kasım arası ortak çalışmalar gündeme gelebilir. Yeni ortaklık tekliflerini değerlendirebilir ve kazançlı ortak işler yapabilirsiniz. 9 Kasım - 1 Aralık döneminde para konusunda sevindirici gelişmeler yaşayabilir ve güven arttırıcı yatırımlar yapabilirsiniz. Bu dönemde ortak bir kazançtan pay alabilir, ödemelerinizi yaparak rahatlayabilir ve kredi olanaklarından yararlanabilirsiniz. 2-25 Aralık döneminde dış bağlantılı ticari işlerde başarılı olabilir ve yabancılardan alacağınız destek ile işinizde önünüze yeni kapılar açabilirsiniz.

Koç Burcu 2019 Kariyer - Koç Burcu 2019 Kariyer İş Para Falı