Koç Burcu 2019 Aşk Falı

Koç Burcu 2019 Aşk Falı

Koç Burcu 2019 Aşk Falı

AŞK

2019 yılında sağlam ve geleceğe yönelik bir ilişki arayışı içinde olabilirsiniz. Katıldığınız sosyal etkinliklerde ve arkadaş toplantılarında böyle biri ile karşılaşma olasılığınız fazla. Bahar aylarında burcunuzda geri giden Venüs’ün etkisi ile daha önce kaçırdığınız bir evlilik fırsatını yeniden yakalamanız ve eski sevgilinize yeniden dönmeniz söz konusu... Bu yıl uzun süredir arkadaş olarak sürdürdüğünüz bir ilişki de aşka dönüşebilir. Yine arkadaşlarınızın tanıştıracağı biri ile anlaşmanız da mümkün. Evliyseniz eşiniz ile iyi anlaşabilir ve mutluluğunuzu sosyal çevreniz ile paylaşabilirsiniz.

4 Ocak - 3 Şubat arası aşk hayatınızda gizlilik içeren ve duygularınızı derinden etkileyen ilişkiler söz konusu... Bu dönem iş veya başka bir nedenle sevgilinizle ilişkinizde engellenebilir, yalnızlık ve hüzün gibi duygulara yenik düşebilirsiniz. Hayallerinizde mutlu olmayı seçebilir ve her şeyi içinizde yaşayabilirsiniz. Duygularınızın etkisiyle yanlış ilişkiler içine çekilebilir sonra da üzülebilirsiniz.

4 Şubat - 4 Mart arası burcunuzda hareket eden Venüs’ün etkisiyle karşı cinsin ilgisini çekebilir ve süregelen ilişkinizde mutlu olabilirsiniz. Kalbiniz boşsa etrafınızda sizinle ilgilenenler olacak içlerinden biri ile anlaşabilirsiniz. 5 Mart - 12 Nisan arası Venüs’ün ters hareketi fiziksel görünümünüzde dağınıklığa neden olurken ilişkinizde kendinizi ifade etmenizi zorlaştırabilir. 25 Nisan - 6 Haziran arası burcunuzda hareket eden Venüs çekiciliğinizi arttırıyor ve aşk konusunda şansınızı açıyor. Kalbiniz boşsa herkesin dikkatini çekeceğiniz bu dönemde sizinle ilgilenenlerin arasından biri ile yeni bir aşka kucak açabilirsiniz. Yeni ilişki başlatmanın ve evlenmenin tam zamanı. 6 Temmuz - 1 Ağustos arası seviyor ve seviliyorsanız birlikte gezecek, eğlenecek çok mutlu olacaksınız. Bu dönemde aranızdaki sorunlara konuşarak çözüm bulabilirsiniz. Kalbiniz boşsa yakın çevrenizde tanıyacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz.

2-26 Ağustos arası Venüs evli olanlara mutluluk vaat ediyor. Bu dönemde eşinizle iyi anlaşabilir ve aileyi mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevgilinizi ailenizle tanıştırabilir ve süregelen ilişkinizi mutlu olacağınız bir evliliğe götürebilirsiniz. 27 Ağustos - 21 Eylül arası gezecek eğlenecek, güzel duygusal ilişkiler yaşayacaksınız. Kalbiniz boşsa bu dönemde aradığınız aşkı bulma şansınız fazla. Gideceğiniz eğlence yerlerinde hoş ve çekici biri ile ilişki başlatabilirsiniz. Yalnız bu dönemde evli olanlar ev ve aile ile ilgili sorunlar nedeni ile zorlanabilirler. Ekim ayında iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir. Sevgilinize ya da eşinize gereken zamanı ayırmalı ve aranızdaki ilişkiyi sıcak tutmalısınız.

14 Ekim - 8 Kasım arası Venüs size mutluluk vaat ediyor. Bu dönemde kalbiniz boşsa yeni teklifler alabilir ve süregelen ilişkinizi mutlu olacağınız bir beraberliğe götürebilirsiniz. 9 Kasım - 25 Aralık döneminde cinsel arzu ve isteklerinizde artış söz konusu... Bu etki altında farklı arayışlar içine girebilir ve macera peşinde koşabilirsiniz. Mars’ın etkisiyle hatalara açık olacağınız bu dönemde evliyseniz gizli ilişkiye heves etmemelisiniz. Yaşanan kaçamaklar ve yasak duygular evliliğinizi olumsuz etkileyebilir. Sosyal konumunuzu olumsuz etkileyebilecek durumlar söz konusu...

Aralık ayında eşiniz ya da sevgilinizle birlikte tatile gidebilir ve ilişkinize renk katacak olanakları değerlendirebilirsiniz. Kalbiniz boşsa bu dönemde gideceğiniz tatillerde, fuar ve seminer gibi yerlerde size uygun deneyimli biri ile anlaşabilir, hatta bu kişinin ikinci eşi de olabilirsiniz.

Koç Burcu 2019 Aşk - Koç Burcu 2019 Aşk Evlilik İlişkiler Falı