İkizler Burcu 2019 Sağlık

İkizler Burcu 2019 Sağlık

İkizler Burcu 2019 Sağlık

SAĞLIK

2019 yılında önemli bir sağlık sorununuz yok. Yalnız Satürn’ün etkisiyle ev ve aile ilgili yaşanan sorunlar nedeni ile kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Artan sorumluluklar ve yoğun iş temposu nedeni ile yorulabilir ve sinirsel yönden gergin olabilirsiniz. Jüpiter’in etkisiyle hayatınıza yenilikler katabilir ve sıkıcı koşullardan kurtulma olanağı bulabilirsiniz.

Ocak ayında Mars’ın konumu jinekolojik sorunlara ve operasyon gerektiren durumlara neden olabilir. 14 Şubat - 8 Mart arası yapılan yolculuklar ve kariyer aşamasında alman sorumluluklar yorucu olabilir. 8-26 Mart arası işteki koşuşturma nedeni ile yorgun düşebilirsiniz. 15 Mart - 22 Nisan arası artan iş yükü ve yaşanan sorunlar yorgunluk nedeni olabilir ve stres oluşturabilir. 6 Mayıs 14 Haziran arası düşüncelerinizdeki karışıklık ve engellenmişlik hissi ruhsal yönden sarsıcı olabilir.

1 Haziran - 12 Temmuz arası Mars’ın konumu isteklerinizi artırarak içsel sıkıtılar oluşturabilir. Bu dönemde moralinizi yüksek tutmalı ve her şeyi zamanın akışına bırakmalısınız. 12 Temmuz - 26 Ağustos arasında burcunuzda hareket eden Mars fiziksel enerjinizi artırarak gerilim oluşturabilir. Mars’ın etkisi altında kaza ve enfeksiyonlara karşı açık olduğunuzu unutmamalı, cildinize iyi bakmalı ve daha önlemci olmalısınız. Elektrikli, yakıcı ve kesici aletler ile uğraşırken dikkatli olmalı, başınızdaki organları iyi korumalı ve ani hareketlerde bulunmamalısınız.

Eylül ayında eve ait yorucu işler ve ailevi sorunlar yorgunluk nedeni olabilir ve stres oluşturabilir. 15 Ekim’den yılsonuna kadar olan dönemde iletişim gerektiren işler ve yakın çevre ilişkileri nedeni ile yorgun düşebilirsiniz. Bu dönemde yolculuklarınızda daha dikkatli olmalısınız. Ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz. 8 Kasım - 1 Aralık döneminde sağlığınız Venüs’ün koruması altında. Bu dönemde süregelen sorunlarınızda iyileşme gözlemlenirken, çıkabilecek sorunlara çözüm bulmanız da kolay olacaktır. Yine bu dönemde kilo sorununuz varsa uygun rejim ve egzersiz uygulayarak sonuç alabilirsiniz.

Sağlığınızı korumak için yıl boyunca dengeli ve yeterli beslenme uygulamalı, yemekleri vaktinde yemelisiniz. Uyku düzeninize dikkat etmeli ve geriliminizi azaltacak uğraşılar edinmelisiniz. Hafif sportif faaliyet ve yürüyüşler ile kaslarınızı güçlendirmeli ve vücudunuzu canlı tutmalısınız.

Sağlığınızı korumak için dengeli ve yeterli beslenme uygulamalı, uyku düzeninize dikkat etmelisiniz. Sportif faaliyet ve yürüyüşlerle vücudunuzu canlı tutmalı ve hareketli olmalısınız. Omuzlarınızı ve sırtınızı rüzgârdan iyi korumalı, kirli ortamlardan uzak ise durmalısınız.

İkizler Burcu 2019 Sağlık - İkizler Burcu 2019 Sağlık Falı