İkizler Burcu 2019 Kariyer

İkizler Burcu 2019 Kariyer

İkizler Burcu 2019 Kariyer

İŞ VE PARA

2019 yılında işiniz ile ilgili edineceğiniz bilgiler kariyerinizi olumlu yönde etkileyecek bu durumda kazancınıza olumlu yansıyacaktır. Bu yıl karşınıza çıkan fırsatları değerlendirerek kariyer aşamasında yeni adımlar atabilir ve yüksek kazançlı işler yapabilirsiniz. Şansı ithalat ve ihracata yönelik işlerde, basın yayın, reklamcılık, halkla ilişkiler, ulaşım, eğitim ve hukukla ilgili iş alanlarında aramalısınız.

Jüpiter’in olumlu etkisi ile size ışık tutacak kişiler ile temasa geçebilir ve kazançlı ticari işler yapabilirsiniz. Uranüs ve Satürn’ün konumu 3. on günlük dönemde doğanları işte zorlayabilir. İşte ortaya çıkan yeni koşullar nedeniyle yeni arayışların içine itilebilir ve işlerini değiştirmek zorunda kalabilirler. Bu durum özel yaşamlarını ve para durumlarını olumsuz etkileyebilir. Açığa çıkan kozmik enerji 1. ve 2. on günlük dönemde doğanları fazla etkilemeyecektir.

1-11 Ocak arası iş açısından hareketli bir dönem. Alınan yeni kararlar, uygulamaya konulan yeni projeler ve hızlı hareket etmenizi gerektiren durumlar söz konusu... 11 - 31 Ocak arası Merkür’ün ters hareketi işte belirsizliklere ve aksamalara neden olabilir. Bu dönemde yurtdışı bağlantılı ve uzun yol gerektiren işlerde beklenmedik aksilikler ve hukuksal konularda göz ardı edilen bir durumdan dolayı kaynaklanan sorunlar önünüzü kesebilir. Şubat ayında sosyal çevrenizden aldığınız destek ile sorunları aşabilir ve güç sahibi kişiler ile işbirliğine gidebilirsiniz.

1-14 Şubat arası para ile ilgili işlere fazla zaman ayırabilir ve ortak işlere ilgi duyabilirsiniz. 14 Şubat - 15 Mart arası işinizin gereği yolculuklar yapabilir ve yabancılar ile kuracağınız ilişkilerden çok şey öğrenebilir ve yeni ticari anlaşmalar yapabilirsiniz. Yalnız Mars’ın etkisiyle çıkabilecek aksilikleri göz önünde bulundurmalı ve her şeyin alternatifini hazırlamalısınız. 8 Mart civarında Mars’ın Neptün ile oluşturacağı birleşim hayal kırıklıklarına ve beklenmedik aksiliklere neden olabilir. 9-26 Mart arası işte alman yeni kararlar, uygulamaya konulan yeni projeler ve hızlı hareket etmenizi gerektiren durumlar söz konusu...

5 Mart - 22 Nisan arası Mars’ın konumu işte zorlayıcı koşullara dikkat çekiyor. Beklenmedik anda ortaya çıkan aksilikler ve rekabetten kaynaklanan sorunlar söz konusu... Bu dönemde çalışmalarınızla dikkat çekebileceğiniz gibi hatalarınızla da göze batabileceğinizi unutmamalısınız. 6 Mart - 17 Nisan arası Koç burcunda geri giden Venüs’ün etkisiyle sürüncemede kalmış ortak bir işi yeniden ele alabilir ve daha önce kaçırdığınız mesleki bir atılım fırsatını yeniden yakalayabilirsiniz. 26 Mart - 10 Nisan arası yeni mesleki projeler üretebilir ve iletişim gerektiren grup çalışmalarında başarılı olabilirsiniz.

10 Nisan - 1 Mayıs arası içinizdeki kuşku ve endişelerin sizi hataya düşürmesine izin vermemelisiniz. Şansınızı fazla zorlamamalı ve harekete geçmek için acele etmemelisiniz. 1 - 6 Mayıs arası isabetli kararlar alarak yeni başlangıçlar için harekete geçebilirsiniz. 7-31 Mayıs arası kendinizden çok başkaları için çalışabilir ve düşüncelerinizdeki karışıklık nedeniyle girişimlerinizde engellenebilirsiniz. Haziran ayında gizlilik gerektiren işlerin ve ilişkilerin hayatınızda önemli bir yeri var. Bu dönemde Venüs size gizlilik gerektiren işlerde başarı vaat ederken, Mars’ın konumu gizli düşmanlıkları açığa çıkarabilir ve engelleyici faktörler oluşturabilir. Bu etki altında attığınız adımlara dikkat etmeli ve önemli işlerinizden herkese söz etmemelisiniz.

Her şey sizin düşündüğünüz gibi olmayabilir. Temmuz ayında burcunuzda hareket eden Venüs ve Mars çekiciliğinizi ve de enerjinizi arttırıyor. Bu etki altında başlattığınız girişimlerden olumlu sonuç alabilir ve işiniz ile ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. İsabetli kararlar vererek harekete geçebilir, gelirinizi artırmanın yollarını araştırabilir ve yeni parasal kaynaklardan yararlanabilirsiniz. 18 Temmuz i 2 Ağustos arası ticari amaçlı kısa yolculuklar yapabilir ve iletişim gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Etrafınız ile kuracağınız ilişkiler ile kendinize yeni kazanç kaynakları yaratabilirsiniz. 2-28 Ağustos arası gelirinizde belirgin bir artış söz konusu...

Parasal bolluktan yararlanarak istediklerinizi alabilir ve kendinizi güven içinde hissedebilirsiniz. 2-25 Ağustos arası bazı şeyleri geride bırakarak geleceğe yönelik yeni kararlar alabilir ve alacağınız kararlarda ailenizin fikrine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu dönemde özel yaşamınızdaki işler zamanınızı alırken iş hayatınız bu durumdan olumsuz etkilenebilir. 25 Ağustos - 6 Eylül arası yaratıcılık ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilir ve yatırımlara ilgi duyabilirsiniz. Bu dönemde yakın çevrenizde bulunanlar ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilirsiniz.

Kardeş veya komşularınızdan aldığınız destek ile yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. 6-29 Eylül arası Merkür’ün ters hareketi yatırımlar ve iş açısından risk oluşturuyor. Bu dönemde gözden kaçan ufak ayrıntıların büyük sorunlara neden olabileceğini unutmamalı ve işte sorumluluklarınızı aksatmamalısınız. Sonu belli olmayan yatırımlardan, şans oyunlarından ve riskli işlerden uzak durmalısınız. Kontrol dışı kayıplarınız olabilir. 21 Eylül - 15 Ekim arası Venüs size evde bolluk vaat ediyor ve işte güven arttırıcı gelişmelere dikkat çekiyor. Bu dönem ailenizin desteğini alabilir ve işinizi genişletme olanağı bulabilirsiniz.

15 Ekim - 8 Kasım arası toplumsal işlerde ve sanatsal faaliyetlerde başarılı olabilir, şansınızı deneyebilir ve kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Kasım başında fırsatları değerlendirerek yeni çıkış yolları bulabilir ve yurtdışı bağlantılı işlerden iyi para kazanabilirsiniz. 1-17 Kasım arası iş açısından son derece hareketli bir dönem. Aldığınız kozmik enerji ile detay gerektiren çalışmalara zaman ayırabilir ve işinizde kendinizi geliştirebilirsiniz. Daha çok çalışmak durumunda olduğunuz bu dönemde iletişimde yaşanan aksilikler ve yakın çevre ilişkilerinde yaşanan gerginlikler yıpratıcı olabilir.

17 Kasım - 5 Aralık döneminde tek başınıza hareket etmekte ve karar vermekte zorlanabilir, eşinizin veya ortağınızın desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu dönemde Merkür’ün karşıt etkisiyle motivasyon eksikliği ve kararsızlık fırsat kaçırmanıza neden olabilir. Aralık ayında yeni ortaklık teklifleri alabilir ve kazançlı ortak işler yapabilirsiniz. Aldığınız kozmik enerji ile ortak kazançlar ilginizi çekerken, birikimlerinizi değerlendirmenin yollarını arayabilir ve para ile ilgili işlere fazla zaman ayırabilirsiniz.

İkizler Burcu 2019 Kariyer - İkizler Burcu 2019 Kariyer İş Para Falı