İkizler Burcu 2019 Eğitim

İkizler Burcu 2019 Eğitim

İkizler Burcu 2019 Eğitim

EĞİTİM

2019 yılında Jüpiter size ufkunuzu genişletecek olanaklar sunuyor ve yüksek eğitimde başarı vaat ediyor. Aldığınız kozmik enerji ile işiniz ile ilgili yeni eğitim programlarına katılabilir, felsefi ve bilimsel çalışmalara ilgi duyabilirsiniz. Akademik alanda başarılı olabilir, yüksek lisans ve doktora eğitimi yapabilir ve yurtdışı eğitim olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sanatsal çalışmalarda adınızı duyurabilir ve bu konu ile ilgili bir hayalinizi gerçekleştirme olanağı bulabilirsiniz. Bu yıl hayatınıza tanışacağınız yeni kişiler ve karşılaştığınız olaylar eğitsel anlamda sizin için sıçrama taşı olacaktır.

Ocak ayında ilginiz başka alanlara kayarken, başarı grafiğinizde düşüş gözlemlenebilir. 15 Şubat - 8 Mart arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Yurtdışı eğitim olanaklarından yararlanabilir ve yüksek eğitimde başarılı olabilirsiniz. 9-25 Mart arası Merkür’ün konumu sizi zorluyor. Başarı için daha çok çalışmak durumundasınız. 26 Mart - 10 Nisan arası mesleki projelerinize odaklanabilir ve sorunlarınızın çözümü için arkadaşlarınızın yardımını alabilirsiniz. 11 Nisan - 1 Mayıs arası düşüncelerinizdeki karışıklık başarı grafiğinizi aşağı çekebilir. Bu dönemde fazla hayale kapılmamalı, zamanınızı iyi değerlendirmeli ve daha gerçekçi olmalısınız. Mayıs ve Haziran aylarında yıldızınız Merkür’ün konumu ve ters hareketi düşüncelerinizde karışıklığa neden olabilir ve sizi hayal dünyasına sürükleyebilir.

15 Haziran - 4 Temmuz arası burcunuzda hareket eden yıldızınız Merkür zihinsel faaliyetlerinizi arttırıyor ve istediğiniz başarıyı elde etmenizi kolaylaştırıyor. 18 Temmuz - 2 Ağustos arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Bu dönemde düşüncelerinizi kolaylıkla ifade edebilir, başarılı sunumlar yapabilir ve yaz okullarından yararlanabilirsiniz. 2-26 Ağustos arası zorlanmalar söz konusu... En iyisi dinlenmeli ve yeni dönem için hazırlık yapmalısınız.

26 Ağustos - 6 Eylül arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Yaratıcılık isteyen sanatsal çalışmalarda başarılı olabilir ve bütünlemeye kalmış derslerinize çalışabilirsiniz. Yaz okullarına gidebilir, kurs ve seminerlere katılabilirsiniz. 6 Eylül - 11 Ekim arası Merkür’ün konumu ve ters hareketi sizi zorlayabilir. Bu dönemde daha çok çalışmalı ve başka şeyler ile ilgilenmemelisiniz. 11 - 28 Ekim arası yine çok başarılı olacağınız bir dönem. Kendinizi çok iyi ifade edebilir ve yaratıcılık isteyen çalışmalarda başarılı olabilirsiniz.

28 Ekim - 17 Kasım arası detay gerektiren çalışmalarda başarılı olabilir, mesleki konularda kendinizi geliştirme olanağı bulabilirsiniz. 17 Kasım - 5 Aralık döneminde Merkür’ün karşıt konumu motivasyonunuzu azaltarak başarı grafiğinizi aşağı çekebilir. Başarılı olmak için dikkatinizi toplamalı ve ipin ucunu kaçırmamaya gayret etmelisiniz. Aralık ayında ilginiz başka alanlara kayabilir. Başarılı olmak için dikkatinizi toplamalı ve düzenli çalışmalısınız.

İkizler Burcu 2019 Eğitim - İkizler Burcu 2019 Eğitim Falı