İkizler Burcu 2019 Aşk Falı

İkizler Burcu 2019 Aşk Falı

İkizler Burcu 2019 Aşk Falı

AŞK

2019 yılında Jüpiter size hayatınızı renklendirecek olanaklar sunuyor ve aşk hayatınızı olumlu etkiliyor. Bu etki altında süregelen ilişkinizde mutluluğu yakalayabilir eşiniz ya da sevgilinizle yaşamın farklı zevklerini paylaşabilirsiniz. Kalbiniz boşsa gideceğiniz tatillerde, katılacağınız fuar ve seminer gibi yerlerde, eğitim kurumlarında tanışacağınız biri ile yeni bir aşka kucak açabilirsiniz. Satürn’ün etkisi ile ailevi konularda zorlanabilir ve ev ile ilgili sıkıntı verici durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Bu konuda yeni sorumluluklar alabilir ve hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz. 2019 yılında kozmik enerjiler dul olanlar için ikinci bir evlilik şansına işaret ediyor.

Ocak ayında iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir. Yalnız artan cinsel isteklerinizin etkisiyle farklı arayışlar içinde olabilirsiniz. Evliyseniz yasal olmayan ilişkilerden uzak durmalısınız. 3 Şubat - 6 Haziran arası Venüs’ün enerjisi aşk hayatınızı olumlu etkiliyor. Bu dönemde eşiniz veya sevgilinizle katılacağınız arkadaş toplantılarında hoşça vakit geçirebilirsiniz. Kalbiniz boşsa bu dönemde arkadaş çevrenizde tanışacağınız birinden çok etkilenebilirsiniz. Yine bu dönemde geri giden Venüs’ün etkisiyle geçmişte kalmış bir arkadaşlık ilişkisinin aşka dönüştüğünü de görebilirsiniz. Nisan ayında işteki yoğunluk nedeni ile aşka zaman ayırmakta zorlanabilir ve içinizdeki kuşkular nedeni ile rahatsız olabilirsiniz.

6 Haziran - 7 Temmuz arası içinizde açıklanması zor duygular, hayatınızda ise gizlilik içeren ilişkiler yer alıyor. Evliyseniz eşinizin kuşkulanmasına neden olacak davranışlarda bulunmamalı ve gizli ilişkiye heves etmemelisiniz. Faturasını ağır ödeyebilirsiniz. Temmuz ayında burcunuzda hareket eden Venüs ve Mars’ın etkisiyle çekici ve etkileyici olacaksınız. Aldığınız kozmik enerji ile süregelen ilişkinizde mutluluğu yakalayabilir ve yeni bir aşka kucak açabilirsiniz. Mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilir ve eşinizle olan ilişkinizde kontrolü elinizde tutabilirsiniz. Kabiniz boşsa bu dönemde sizinle ilgilenenler olacaktır içlerinden birini seçebilirsiniz. Ağustos ayında iş ve para konuları önem kazanırken aşka zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz.

26 Ağustos - 21 Eylül arası Venüs’ten olumlu etki alıyorsunuz. Birlikte gezecek eğlenecek ve mutlu olacaksınız. Kalbiniz boşsa kısa yollarda veya yakın çevrenizde tanışacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz. 21 Eylül - 15 Ekim arası evinizde mutlu ve huzurlu bir hava esecek. Eşinizle iyi anlaşabilir, sevgilinizi ailenizle tanıştırabilir ve mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilirsiniz. Yalnız bu dönemde yapacağınız evlilik için fazla para harcayacağınızı da bilmelisiniz.

15 Ekim - 8 Kasım arası yaşamdan zevk alacağınız ve mutlu olacağınız bir zaman dilimi. Kalbiniz boşsa aradığınız aşkı bulma şansınız fazla... Katılacağınız toplantılarda ve kalabalık ortamlarda tanışacağınız biri ile yeni bir aşka kucak açabilir, sevgilinizle birlikte gezip eğlenebilir ve mutlu olacağınız duygusal ilişkiler yaşayabilirsiniz. Evlilik aşamasındaysanız güzel bir düğünle mutlu bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Yalnız bu dönemde yakın çevrenizde bulunanların ilişkinizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Kasım sonunda iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir.

2-25 Aralık döneminde Venüs karşı cins ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Bu dönemde eşiniz ile iyi anlaşabilir, bekârsanız evlilik teklifleri alabilirsiniz. Mutlu olacağınız bir evlilik yapabilir ve süregelen ilişkinizde mutluluk verici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu 2019 Aşk - İkizler Burcu 2019 Aşk Evlilik İlişkiler Falı