Boğa Burcu 2019 Sağlık

Boğa Burcu 2019 Sağlık

Boğa Burcu 2019 Sağlık

SAĞLIK

Bu yılınızda önemli bir sağlık sorununuz yok. Yalnız Satürn’ün etkisiyle kendinizi keyifsiz ve mutsuz hissedebilirsiniz. Yoğun iş temposu nedeni ile yorulabilir, yılın son aylarında ev ve iş arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilir ve sinirsel yönden gergin olabilirsiniz.

Astrolojik takvime bakarsak, 4 Şubat - 14 Mart arası işteki koşuşturma nedeni ile yorgun düşebilir, yaşanan aksilikler nedeni ile gergin olabilirsiniz. 23 Nisan - 31 Mayıs arası Mars’ın konumu isteklerinizi artırarak içsel sıkıntılar oluşturabilir. Bu dönemde moralinizi yüksek tutmalı ve her şeyi zamanın akışına bırakmalısınız. 31 Mayıs - 12 Temmuz arasında burcunuzda hareket eden Mars fiziksel enerjinizi artırarak gerilim oluşturabilir. Mars’ın etkisi altında kaza ve enfeksiyonlara karşı açık olduğunuzu unutmamalı, cildinize iyi bakmalı ve daha önlemci olmalısınız. Elektrikli, yakıcı ve kesici aletler ile uğraşırken dikkatli olmalı, başınızdaki organları iyi korumalı ve ani hareketlerde bulunmamalısınız.

15 Ekim’den sonra eve ait yorucu işler ve ailevi sorunlar yorgunluk nedeni olabilir ve stres oluşturabilir. 15 Ekim - 8 Kasım arası sağlığınız yıldızınız Venüs’ün koruması altında. Bu dönemde süregelen sorunlar iyileşme yoluna girebilir ve çıkabilecek sorunlara çözüm bulunabilir. Yine bu dönemde kilo sorununuz varsa uygun rejim ve egzersiz uygulayarak sonuç alabilirsiniz. 15 Ekim’den yılsonuna kadar olan dönemde özel yaşamınızdaki sorunlar gerilim oluştururken, eve ait işler yorucu olabilir. Aralık ayında sizi zorlayan her şeyden ve zararlı alışkanlıklarınızda kurtulabilir ve yenilenme sürecine girebilirsiniz.

Sağlığınızı korumak için yıl boyunca dengeli ve yeterli beslenme uygulamalı, yemekleri vaktinde yemelisiniz. Uyku düzeninize dikkat etmeli ve geriliminizi azaltacak uğraşılar edinmelisiniz. Hafif sportif faaliyet ve yürüyüşler ile kaslarınızı güçlendirmeli ve vücudunuzu canlı tutmalısınız.

Boğa Burcu 2019 Sağlık - Boğa Burcu 2019 Sağlık Falı