Boğa Burcu 2019 Aşk Falı

Boğa Burcu 2019 Aşk Falı

Boğa Burcu 2019 Aşk Falı

AŞK

2019 yılında iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir. Düşünceleriniz iş başarı ve maddiyata yoğunlaşırken aşka zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz. Satürn’ün kısıtlayıcı etkisiyle ilişkilerinize sınır koyabilir ve zarar görmemek için etrafınıza duvar örebilirsiniz. İş çevrenizde ve iş toplantılarında karşılaşacağınız üstün biri ile ciddi anlamda ilişki başlatabilir ve ilerleyen dönemde ilişkinizi evliliğe götürebilirsiniz. Yalnız bu ilişkide aşktan çok çıkarların ön planda olacağını da bilmelisiniz.

3 Ocak - 3 Şubat arası aşk hayatınızı olumlu etkileyen enerjiler var. Eşiniz ya da sevgilinizle birlikte arkadaş toplantılarına ve sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Kalbiniz boşsa katıldığınız arkadaş gruplarında tanışacağınız biri ile ciddi anlamda ilişki başlatabilirsiniz. Bu dönemde arkadaşça sürdürdüğünüz bir ilişkinin aşka dönüştüğünü de görebilirsiniz.

3 Şubat - 6 Haziran arası Venüs’ün Koç burcundaki transiti ve ters hareketi duygularınızı artırarak sizi farklı arayışlar içine itebilir. Evliyseniz duygularınızın etkisinde gizli ilişkilere sürüklenebilir daha sonrada yaşadıklarınızın faturasını çok ağır ödeyebilirsiniz. Evli veya bekâr olun fark etmez bu dönemde hatalara açık olduğunuzu bilmeli ve duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.

Haziran ayında burcunuzda hareket eden Venüs ve Mars’ın etkisiyle çekici ve etkileyici olacaksınız. Aldığınız kozmik enerji ile süregelen ilişkinizde mutluluğu yakalayabilir ve yeni bir aşka kucak açabilirsiniz. Mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilir ve eşinizle olan ilişkinizde kontrolü elinizde tutabilirsiniz. Kabiniz boşsa bu dönemde sizinle ilgilenenler olacaktır içlerinden birini seçebilirsiniz. Temmuz ayında iş ve para konuları önem kazanırken aşka zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz. 2-26 Ağustos arası Venüs'ten olumlu etki alıyorsunuz. Birlikte gezecek eğlenecek ve mutlu olacaksınız. Kalbiniz boşsa kısa yollarda veya yakın çevrenizde tanışacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz. 26 Ağustos - 21 Eylül arası evinizde mutlu ve huzurlu bir hava esecek. Eşinizle iyi anlaşabilir, sevgilinizi ailenizle tanıştırabilir ve mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilirsiniz. Yalnız bu dönemde yapacağınız evlilik için fazla para harcayacağınızı da bilmelisiniz.

21 Eylül - 15 Ekim arası yaşamdan zevk alacağınız ve mutlu olacağınız bir zaman dilimi. Kalbiniz boşsa aradığınız aşkı bulma şansınız fazla... Katılacağınız toplantılarda ve kalabalık ortamlarda tanışacağınız biri ile yeni bir aşka kucak açabilir, sevgilinizle birlikte gezip eğlenebilir ve mutlu olacağınız duygusal ilişkiler yaşayabilirsiniz. Evlilik aşamasındaysanız güzel bir düğünle mutlu bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Ekim sonunda iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir. 9 Kasım - 2 Aralık döneminde Venüs karşı cins ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Bu dönemde eşiniz ile iyi anlaşabilir, bekârsanız evlilik teklifleri alabilirsiniz. Mutlu olacağınız bir evlilik yapabilir ve süregelen ilişkinizde mutluluk verici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Evlilik aşamasındaysanız güzel bir düğünle mutlu bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Ekim sonunda iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir. 9 Kasım - 2 Aralık döneminde Venüs karşı cins ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Bu dönemde eşiniz ile iyi anlaşabilir, bekârsanız evlilik teklifleri alabilirsiniz. Mutlu olacağınız bir evlilik yapabilir ve süregelen ilişkinizde mutluluk verici gelişmeler yaşayabilirsiniz. 2-26 Aralık döneminde fiziksel ilişki arzusu ve isteklerinizde artış olurken Mars’ın konumu evli olanlar için risk oluşturuyor. Ev ve aile ile ilgili sorunlar söz konusu...

Bu dönemde sevgilinizi ailenizden uzak tutmalı, evliyseniz ailevi sorunlar nedeniyle eşinizi üzmemelisiniz. Bu dönemde aldığınız kozmik enerji ile farklı arayışlar içinde olabilirsiniz. Evliyseniz yaşanan kaçamakların ve yasak duyguların evliliğinizi olumsuz etkileyeceğini bilmeli ve kendinizi kontrol altında tutmalısınız.

Boğa Burcu 2019 Aşk - Boğa Burcu 2019 Aşk Evlilik İlişkiler Falı