Başak Burcu 2019 Kariyer

Başak Burcu 2019 Kariyer

Başak Burcu 2019 Kariyer

İŞ VE PARA

2019 yılında kozmik enerjiler iş ve para konusunda sizi destekliyor. Jüpiter’in konumu işte motive edici gelişmelere işaret ederken, bahar aylarında Venüs’ün konumu parasal konularda olumlu gelişmelerin habercisi olabilir. Bu yıl işinizde kendinizi geliştirebilir ve yeni iş olanaklarından yararlanabilirsiniz. İşten gelen gelirinizi artırabilir ya da olanakların daha iyi olduğu bir işe geçiş yapabilirsiniz. Geleceğinizi garanti altına alacak yatırımlar yapabilir ve parasal bolluktan yararlanarak yeni bir mülke sahip olabilirsiniz.

Yine parasal bolluktan yararlanarak borçlarınızı ve sigorta primlerinizi ödeyebilir ve geleceğe daha güvenle bakabilirsiniz. İş ortamında uyum içinde çalışabilir ve iş arkadaşlarınızın her konuda desteğini alabilirsiniz. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapabilir ve işiniz için gerekli finansmanı kolaylıkla bulabilirsiniz. Şansı ve çıkış yolunu organizasyon isteyen ve üretime dayalı işlerde aramalısınız. 3. on günlük dönemde doğanlar Mars ile Neptün’ün birleşim oluşturacağı 8 Mart civarında iş ilişkilerinde ve yatırımlar konusunda dikkatli olmalılar. Yanıltıcı durumlar ile karşılaşmaları söz konusu... 27 Mayıs civarında Jüpiter’in Neptün ile oluşturacağı birleşim ise işle ilgili bir hayalinizin gerçek olabileceğine işaret ediyor.

Ocak ayında yeni ortaklık teklifleri alabilir ve risk alma eğiliminde olabilirsiniz. Her şeyin hesabını iyi yapmalısınız. 11-31 Ocak arası Merkür’ün ters hareketi işte aksamalara ve belirsizliklere neden olabilir. Bu dönemde gözden kaçan bir ayrıntı nedeniyle sorunlar yaşayabilir, yeniden ele alman ve düzeltilmesi gereken işler nedeniyle sıkıntı duyabilirsiniz.

1-14 Şubat arası yatırımlara ilgi duyabilir, yaratıcılık isteyen ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Şubat ayında işinizde kendinizi geliştirebilir ve detay gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Para konusunda sevindirici gelişmeler yaşayabilir ve işe yönelik yatırımlar yapabilirsiniz. İşte daha aktif hareket edebilir ve daha çok çalışmak zorunda olabilirsiniz. Ödemelerinizi yaparak rahatlayabilir, başkalarından finansal destek alabilir ve kredi olanaklarından yararlanabilirsiniz.

8-26 Mart arası tek başınıza hareket etmekte ve karar vermekte zorlanabilir, eşinizin veya ortağınızın desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Mart ayında ortak işler ve yatırımlar sizin için dikkat çekici olabilir ve para ile ilgili işler fazla zamanınızı alabilir. 5 Mart - 16 Nisan arası Venüs’ün ters hareketi para konusunda daha önce kaçırdığınız bir fırsatı yeniden size geri verebilir. Bu durum ödenmesinden ümit kestiğiniz bir alacak, bir yerde unutulan bir para veya ortak kazançla ilgili olabilir. Bu etki altında sigorta ve miras işerlerindeki pürüzleri kolaylıkla halledebilir ve kaçırdığınız bir yatırım fırsatını yeniden yakalayabilirsiniz.

26 Mart - 10 Nisan arası para ile ilgili işlere fazla zaman ayırabilir ve ortak yatırımlara ilgi duyabilirsiniz. 10-30 Nisan arası yabancılar ile kuracağınız ilişkilerden çok şey öğrenebilir ve hayatınıza yenilikler katabilirsiniz 1 - 6 Mayıs arası iş açısından hareketli bir dönem. Yeni kurulan iş bağlantıları ve yapılan yenilikler söz konusu...

6-31 Mayıs arası Merkür’ün ters hareketi bazı işlerinizde aksamalara neden olabilir. Bu dönemde her şeyin alternatifini hazırlamalı ve iletişim gerektiren işlerde daha dikkatli olmalısınız. Haziran ayında sıkıcı koşullardan kurtulabilir ve yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Yabancılar ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilir, dış bağlantılı ticari işlerde başarılı olabilir ve iş gereği yolculuklar yapabilirsiniz. Yeni iş bağlantıları kurabilir ve kariyer aşamasında yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Temmuz ayında işte başarılı olabilir ve sosyal çevrenizden aldığınız destek ile işinizde istediğiniz yere gelebilirsiniz.

6 Temmuz - 2 Ağustos arası Venüs size işte başarı vaat ederken Mars’ın konumu zorlayıcı koşullara dikkat çekiyor. Bu etki altında çok çalışabilir, çok yorulabilir ama çalışmalarınızın karşılığını da alarak istediğiniz yere gelebilirsiniz. 3-17 Temmuz arası yeni projeler geliştirebilir ve iletişim gerektiren grup çalışmalarında başarılı olabilirsiniz. 2-27 Ağustos arası mesleki projelerinizi uygulamaya koyabilir ve işinizde sizi destekleyecek kişiler ile tanışabilirsiniz. Katılacağınız toplantılarda işiniz ile ilgili yeni fırsatlar yaratabilir ve sosyal çevreniz ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilirsiniz. İsabetli kararlar vererek kişisel alanda yeni adımlar atabilirsiniz. Rekabete açık olduğunuz bu dönemde işte risk almamalı, üstlerinizle olan ilişkinizde ise dikkatli olmalısınız. Mars’ın etkisi ile bazı pürüzler ortaya çıkabilir.

27 Ağustos - 20 Eylül arası gizlilik gerektiren işlerde başarılı olabilir ve içinizden gelen sese kulak vererek yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Gizli yardımlar alabilir ve alış verişlere ilgi duyabilirsiniz. 7-29 Eylül arası Merkür’ün ters hareketi parasal konularda gecikmelere neden olabilir ve kişisel girişimlerinizde engeller oluşturabilir. 22 Eylül - 15 Ekim arası Venüs’ün burcunuzdaki transiti her konuda şansınızı açıyor. İkili ilişkilerde başarılı olabilir ve kazançlı çıkacağınız anlaşmalar yapabilirsiniz. Ekim ayının ilk yarısında isabetli kararlar vererek yeni başlangıçlar için harekete geçebilirsiniz. İkinci yarısında ise gelirinizi artırabilir ve yeni parasal kaynaklardan yararlanabilirsiniz.

15 Ekim - 8 Kasım arası parasal bolluktan yararlanarak istediklerinizi alabilir ve kendinizi güven içinde hissedebilirsiniz. 28 Ekim - 17 Kasım arası iletişim gerektiren işler ve ilişkiler açısından hareketli bir dönem. Yapılan kısa yolculuklar ve telefon görüşmeleri söz konusu... 8 Kasım - 2 Aralık döneminde yakın çevrenizin desteğini alarak yeni atılımlar başlatabilir ve çevreniz ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilirsiniz. Yakın çevrenizden biri ile işbirliğine gidebilir ve ticari amaçlı kısa yolculuklar yapabilirsiniz. 17 Kasım - 5 Aralık döneminde bazı şeyleri geride bırakarak geleceğe yönelik yeni kararlar alabilir ve alacağınız kararlarda ailenizin fikrine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu dönemde özel yaşamınızdaki işler zamanınızı alırken, ev ve iş arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz.

2-25 Aralık döneminde Venüs güven arttırıcı ve aileyi mutlu edici gelişmelere dikkat çekiyor. Bu dönem ailenizden aldığınız destek ile işinizi büyütme olanağı bulabilir ve emlak türü şeylere yatırım yapabilirsiniz. Yaratıcılık ve organizasyon gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz.

Başak Burcu 2019 Kariyer - Başak Burcu 2019 Kariyer İş Para Falı