Başak Burcu 2019 Aşk Falı

Başak Burcu 2019 Aşk Falı

Başak Burcu 2019 Aşk Falı

AŞK

Geçtiğimiz yıllarda burcunuzda bulunan Satürn ve karşıt burcunuzda hareket eden Uranüs’ün oluşturduğu kozmik enerji evli olanları bir hayli zorlandı. Satürn’ün yarattığı baskı, Uranüs’ün etkisi altında karşı tarafın anlaşılmaz davranışları ilişkileri zorlaştırdı. Ortaya çıkan yeni durumlar, inatlaşmalar ve anlaşmazlıklar ilişkilerin boyutunu değiştirmiş olabilir. 2019 yılında yine aynı etki altında sorunlar ile karşılaşmaları söz konusu...

Özellikle 3. on günlük dönemde doğanlar ilişkilerinde çok dikkatli olmalı ve yeni bir birlikteliğe adım atmak için acele etmemeliler. Etkinin geçici olduğunu bilmeli ve süregelen ilişkilerini korumalılar. 15 Eylül civarında Satürn ile Uranüs’ün oluşturduğu karşıt açı üzüntü verici olaylara ve ayrılıklara neden olabilir.

3 Ocak - 3 Şubat arası Venüs size ilişkinizde mutluluk vaat ediyor. Eşinizle iyi anlaşabilir ve süregelen ilişkinizi mutlu olacağınız bir evliliğe götürebilirsiniz. 3 Şubat i 7 Haziran arası Venüs’ün konumu ve ters hareketi ve de Mars’ın etkisiyle fiziksel ilişki arzunuz ve isteklerinizde artış söz konusu... Bu etki altında süregelen ilişkinizin değerlendirmesini yapabilir, farklı arayışlar içine girebilir ve yasal olmayan ilişkiler içine sürüklenebilirsiniz. Evliyseniz gizli ilişkiye heves etmemelisiniz. Yaşanan kaçamaklar ve yasak duygular evliliğinizi olumsuz etkileyebilir.

7 Haziran - 5 Temmuz arası eşiniz ya da sevgilinizle birlikte tatile gidebilir ve ilişkinize renk katacak olanakları değerlendirebilirsiniz. Kalbiniz boşsa bu dönemde gideceğiniz tatillerde, fuar ve seminer gibi yerlerde size uygun deneyimli biri ile anlaşabilir, hatta bu kişinin ikinci eşi de olabilirsiniz. Temmuz ayında iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir. 2-26 Ağustos arası mutlu olacağınız bir dönem. Kalbiniz boşsa arkadaş çevrenizde tanışacağınız hoş ve çekici biri ile ilişki başlatabilir ve eşinizle birlikte katılacağınız sosyal etkinliklerde hoşça vakit geçirebilirsiniz. 26 Ağustos - 20 Eylül arası duygu ve hislerinizde artış olurken, hayatınızda gizlilik içeren ilişkiler yer alabilir.

Evliyseniz eşinizin kıskanmasına neden olacak davranışlarda bulunmamalısınız. Bu dönem kalbiniz boşsa duygularınızın etkisiyle yanlış ilişkiler içine çekilebilir sonra da üzülebilirsiniz. 20 Eylül -15 Ekim arası Venüs’ün burcunuzdaki transiti çekiciliğinizi arttırıyor ve aşk konusunda şansınızı açıyor. Süregelen ilişkinizde mutluluğu yakalayabilir ve duygularınızı derinden etkileyen ilişkiler yaşayabilirsiniz. Kalbiniz boşsa etrafınızda bulunanların ilgisini çekebilir ve sizinle ilgilenenlerin arasından birini seçebilirsiniz.

8 Kasım - 2 Aralık döneminde Venüs’ten olumlu etki alıyorsunuz. Kalbiniz boşsa yakın çevrenizde tanışacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz. Sevgilinizle baş başa kalacağınız yerlere gidebilir ve aranızdaki sorunlara konuşarak çözüm bulabilirsiniz. Yalnız gizli düşmanlık konusunda dikkatli olmalı, içinizdeki kuşkuların sizi hataya düşürmesine izin vermemelisiniz. İlişkinizi kıskanan ve sizi ayırmaya çalışan kişilerin konuşmalarına aldırmamalı ve sevdiğiniz kişiye güven aşılamalısınız. 2-25 Aralık döneminde evliyseniz eşinizle iyi anlaşabilir ve yuvanızda mutlu olabilirsiniz. Süregelen ilişkinizi mutlu olacağınız bir evliliğe götürebilir ve aileyi mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kalbiniz boşsa bu dönemde ailenizin beğeneceği ya da aile dostlarınızın tavsiye edeceği biri ile ilişki başlatabilirsiniz.

Yılın son günlerinde Venüs aşk hayatınızı olumlu etkiliyor. Sevgiliniz ile birlikte gezip eğlenebilir ve mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilirsiniz. Kalbiniz boşsa aradığınız aşkı bulma şansınız fazla. Gideceğiniz eğlence yerlerinde hoş ve çekici biri ile ilişki başlatabilirsiniz.

Başak Burcu 2019 Aşk - Başak Burcu 2019 Aşk Evlilik İlişkiler Falı