Aslan Burcu 2019 Sağlık

Aslan Burcu 2019 Sağlık

Aslan Burcu 2019 Sağlık

SAĞLIK

2019 yılında Jüpiter’in karşıt konumu sizi gereğinden fazla rahatlatarak motivasyonunuzu aşağı çekebilir ve kilo almanıza neden olabilir. Daha hareketli olmak ve kilonuzu kontrol altında tutmak zorundasınız. Bu etki altında aşırı uyku ve tembellik kilo almanıza neden olabilir.

22 Ocak - 14 Şubat arası Merkür’ün karşıt konumu ve ters hareketi baş ağrılarına neden olabilir ve daha önce önemsemediğiniz bir sağlık sorununu ortaya çıkararak sizi uğraştırabilir. 4 Şubata kadar olan dönemde Mars’ın konumu sağlığınız için risk oluşturuyor. Bu dönemde çıkabilecek sorunları ciddiye almalı ve kendinizi fazla yormamaksınız. 5 Şubat - 15 Mart arası Mars’ın karşıt etkisi ile sinirsel yönden gergin olabilirsiniz.

15 Mart - 22 Nisan arası Mars’ın konumu jinekolojik sorunlara ve operasyon gerektiren durumlara neden olabilir. Mayıs ayında yapılan yolculuklar ve kariyer aşamasında alman sorumluluklar yorucu olabilir. Merkür’ün ters etkisi ile işte yaşanan sorunlar ve aksamalar sinirlerinizi bozabilir. Bu dönemde uyku ve yemek düzeninize dikkat etmeli, mikrobik durumlara karşı daha önlemci olmalısınız. 1 Haziran - 12 Temmuz arası artan iş yükü yorgunluk nedeni olabilir ve stres oluşturabilir.

4-17 Temmuz arası düşüncelerinizdeki karışıklık ve engellenmişlik hissi ruhsal yönden sarsıcı olabilir. 12 Haziran - 26 Ağustos arası Mars sosyal yönden aktif olacağınız bir dönemi gösteriyor. Mars’ın etkisi altında katıldığınız toplantılarda yediğiniz içtiğiniz şevlere dikkat etmeli ve gerilim oluşturacak ortamlarda bulunmamalısınız.

26 Ağustos - 16 Ekim arası Mars'ın konumu isteklerinizi artırarak içsel sıkıntılar oluşturabilir. Bu dönemde moralinizi yüksek tutmalı ve her şeyi zamanın akışına bırakmalısınız. 16 Ekim’den sonra burcunuzda hareket eden Mars fiziksel enerjinizi artırarak gerilim oluşturabilir. Mars’ın etkisi altında kaza ve enfeksiyonlara karşı açık olduğunuzu unutmamalı, cildinize iyi bakmalı ve daha önlemci olmalısınız. Elektrikli, yakıcı ve kesici aletler ile uğraşırken dikkatli olmalı, başınızdaki organları iyi korumalı ve ani hareketlerde bulunmamalısınız.

29 Ekim - 17 Kasım arası eve ait işler yorgunluk nedeni olabilir ve stres oluşturabilir. Aralık ayında detay gerektiren çalışmalar ve iş yerine ait düzenlemeler yorucu olabilir. Bu dönemde aldığınız kozmik enerji ile sağlığınızla ilgilenme gereği duyabilirsiniz.

Sağlığınızı korumak için her zaman yemekleri vaktinde yemeli, uyku düzeninize dikkat etmeli ve dinlenmek için kendinize zaman ayırmalısınız. Kalbinizi yoracak ağır yağlı yiyeceklerden uzak durmalı, omurganızı, sırt kaslarınızı ve belinizi zorlamamalısınız. Açık havada yapacağınız yürüyüş ve sportif faaliyetler ile vücudunuzu canlı tutmalı ve kaslarınızı güçlendirmelisiniz. Önümüzdeki yıllarda Oğlak burcunda hareket edecek olan Plüton sağlığınızla ilgili yeni gelişmelere neden olabileceğini unutmamalı ve daha önlemci olmalısınız.

Aslan Burcu 2019 Sağlık - Aslan Burcu 2019 Sağlık Falı