Akrep Burcu 2019 Sağlık

Akrep Burcu 2019 Sağlık

Akrep Burcu 2019 Sağlık

SAĞLIK

2019 yılında önemli bir sağlık sorununuz yok. Yalnız yılın son aylarında artan iş yükü ve işte ortaya çıkan sorunlar bir hayli yorucu olabilir.

Ocak ayında ilişkilerdeki hareketlilik ve yapacağınız yolculuklar yorucu olabilir. 4 Şubat - 15 Mart arası eve ait işler ve ailevi sorunlar nedeni ile yorgun düşebilir ve gergin olabilirsiniz. 15 Mart - 22 Nisan arası aşırı zevk düşkünlüğü bazı sağlık sorunlarını ortaya çıkarabilir. 22 Nisan - 31 Mayıs arası Mars'ın konumu sağlığınız için risk oluşturuyor. Bu dönemde çıkabilecek sorunları dikkate almalı, vücudunuzu aşırı yormamalı, iş kazalarına karşı da dikkatli olmalısınız. 1 Haziran - 12 Temmuz arası Mars’ın karşıt konumu sinirsel gerilim oluşturabilir ve motivasyonunuzu aşağı çekebilir. 12 Temmuz - 26 Ağustos arası Mars’ın konumu arzu ve isteklerinizi arttırıyor. Ayrıca bu etki altında jinekolojik rahatsızlıklarınız da olabilir.

26 Ağustos - 15 Ekim arası yapacağınız yolculuklar yorucu olabilir. Dinlenmek için kendinize zaman ayırmalı ve mikrobik durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Yılın son aylarında işte ortaya çıkan sorunlar ve artan iş yükü nedeni ile yorgun düşebilir ve sinirsel yönden gergin olabilirsiniz. Sağlığınızı korumak için uyku ve yemek düzeninize dikkat etmeli, dinlenmek için kendinize zaman ayırmalısınız. Yıl boyunca hareketli olmalı, sportif faaliyetler ile eklem ve kaslarınızı güçlendirmeli ve vücudunuzu canlı tutmalısınız.

Akrep Burcu 2019 Sağlık - Akrep Burcu 2019 Sağlık Falı