Akrep Burcu 2019 Kariyer

Akrep Burcu 2019 Kariyer

Akrep Burcu 2019 Kariyer

İŞ VE PARA

2019 yılında kozmik enerjiler iş ve para konusunda sizi destekliyor. Jüpiter’in konumu size hayatınızı değiştirecek olanaklar sunuyor. Ailenizden aldığınız destek ile işinizde yeni adımlar atabilir ve işinizi genişletme olanağı bulabilirsiniz. Emlak türü kalıcı değerlere yatırım yapabilir ve evinizde konforunuzu artıracak yenilikler yapabilirsiniz. 3. on günlük dönemde doğanlar Mars ile Neptün’ün birleşim oluşturacağı 8 Mart civarında işte dikkatli olmalılar. Yanıltıcı durumlar ve belirsizlikler söz konusu... 27 Mayıs civarında Jüpiter’in Neptün ile oluşturacağı birleşim ise ev ve işle ilgili bir hayalinizin gerçek olabileceğine işaret ediyor.

Ocak ayında ev ve iş arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. 11 - 22 Ocak arası Merkür’ün ters etkisiyle evde yaşanan sorunların işte ayağınıza dolanmasına izin vermemeli ve enerjinizi dağıtmamalısınız. 4 Ocak - 3 Şubat arası şansınızı deneyebilir ve kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. 1-14 Şubat arası iletişim gerektiren işlerde başarılı olabilir ve ticari amaçlı kısa yolculuklar yapabilirsiniz. 4 Şubat - 5 Mart arası işte motive edici gelişmeler yaşayabilir ve önemli kararlar alabilirsiniz. Alacağınız kararlarda ailenizin fikrine ihtiyaç duyabilir ve işinizde yeni adımlar atabilirsiniz. Bu dönemde eve ait işlerin ve ailevi sorunların işte performansınızı aşağı çekmesine izin vermemelisiniz.

10-26 Mart arası yatırımlara ilgi duyabilir, yaratıcı düşünce gücü gerektiren çalışmalarda ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. 26 Mart - 10 Nisan arası iş açısından hareketli bir dönem. Bu dönemde Venüs’ün ters hareketi daha önce kaçırdığınız bir iş fırsatım size geri getirebilir. Planlı hareket etmeniz, zamanı iyi değerlendirmeniz ve işinize odaklanmanız size çok şey kazandırabilir. 10-30 Nisan arası Merkür’ün karşıt konumu karar vermenizi ve tek başınıza hareket etmenizi zorlaştırabilir. 26 Nisan - 6 Haziran arası her konuda iş arkadaşlarınızın desteğini alabilir ve güzel iş fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Aldığınız kozmik enerji ile olanakların daha iyi olduğu bir işe geçebilir ve işten gelen gelirinizi artırabilirsiniz. Mayıs ayında çok çalışacak çok yorulacak ama karşılığını da alacaksınız.

7 Haziran - 5 Temmuz arası eşinizin ya da ortağınızın her konuda desteğini alabilir, kazançlı ortak projelere imza atabilirsiniz. 3 Temmuz - 2 Ağustos arası para konusunda şanslı olduğunuz bir dönem. Ödemeler konusunda rahat olacağınız bu dönemde başkalarının para ve olanaklarından yararlanabilir ve birikimlerinizi kazançlı yatırımlara çevirebilirsiniz. Ortak bir kazançtan pay alabilir ve miras türü şeylerden yararlanabilirsiniz. Bu dönemde aldığınız kozmik etki ile uzun yol gerektiren işlerde ve ticari ilişkilerde başarılı olabilir, uzaklardan para ve kısmet alabilir ve de işinizin gereği yolculuklar yapabilirsiniz. Uzaklardaki kısmetlerinize ulaşmaya çalışmalısınız. 18 Temmuz - 2 Ağustos arası iş açısından hareketli bir dönem. İşte hızla alınan kararlar, uygulamaya koyulan yeni projeler ve yeni kurulan iş bağlantıları söz konusu...

2-28 Ağustos arası ortak çalışmalarda başarılı olabilir ve yabancılar ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilirsiniz. Aynı dönemde Mars’ın etkisi ile ortak kazançlar ve ödemeler konusunda zorlanmalar söz konusu... Bu dönemde birikimlerinizi iyi korumalı, yatırımlar ve ortak paylaşımlar konusunda dikkatli olmalısınız. 28 Ağustos - 22 Eylül arası işte başarılı olabilir ve çalışmalarınızın karşılığını alarak istediğiniz konuma gelebilirsiniz. 7-29 Eylül arası Merkür’ün ters etkisiyle bazı işlerinizde engellenebilir ve mesleki projelerinizi yeniden gözden geçirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu dönemde eski bir dostunuzdan aldığınız destek ile sorunları aşmanız mümkün. 22 Eylül - 14 Ekim arası grup çalışmalarında başarılı olabilir, sizi destekleyecek kişiler ile tanışabilir ve yeni projelerinizi uygulama alanı bulabilirsiniz.

11 Ekim - 9 Kasım arası duygu ve hisleriniz sizin için iyi bir yol gösterici olabilir. Yalnız bu dönemde bazı işlerinizde elinizde olmayan nedenler ile engellenebilirsiniz. Kasım ayında Mars’ın konumu sizi işte zorluyor. Rekabetten kaynaklanan sorunlar ve daha çok çalışmanızı gerektiren durumlar söz konusu... Ayın ikinci yarısında Venüs her konuda şansınızı açarken Merkür para konusunda yeni gelişmelere işaret ediyor. Bu etki altında kazancınızı artırmanın yollarını araştırabilir ve yeni parasal kaynaklardan yararlanabilirsiniz. 2-26 Aralık döneminde Venüs size bolluk vaat ediyor. Kazancınızda belirgin bir artışın olacağı bu dönemde istediklerinizi alabilir, kendinizi güven içinde hissedebilir ve yeni yılı bolluk içinde karşılayabilirsiniz.

Akrep Burcu 2019 Kariyer - Akrep Burcu 2019 Kariyer İş Para Falı