Akrep Burcu 2019 Eğitim

Akrep Burcu 2019 Eğitim

Akrep Burcu 2019 Eğitim

EĞİTİM

2019 yılında Uranüs ve Satürn’ün enerjisi ile ciddi araştırma gerektiren konulara eğilebilirsiniz. Diğer taraftan kültürel faaliyetlere ve toplumsal ilişkilere duyulan ilgi başarı grafiğinizi aşağı çekebilir. 2019 yılının bahar aylarında işiniz ile ilgili daha önce kaçırmış olduğunuz bir eğitim olanağını yeniden yakalayabilirsiniz. Değişik kurs ve seminerlere katılarak bilgi ve becerilerinizi artırabilirsiniz.

2-31 Ocak arası Merkür’ün konumu ve ters hareketi sizi zorlayabilir. Bu dönemde daha çok çalışmalı, derslerinize gereken zamanı ayırmalı ve başarıyı şansa bırakmamalısınız. 1 - 14 Şubat arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. İstediğiniz başarıyı elde edebilir ve sınavlardan iyi sonuç alabilirsiniz.

15 Şubat - 8 Mart arası zorlanabilirsiniz. Derslerinize daha çok çalışmalı ve başka şeyler ile ilgilenmemelisiniz. 8-26 Mart arası kendinizi çok iyi ifade edebilir ve yaratıcılık isteyen çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. 26 Mart - 9 Nisan arası mesleki konularda kendinizi geliştirme olanağı bulabilir, kurs ve seminerlere katılarak bilginizi artırabilirsiniz. 10-30 Nisan arası Merkür’ün karşıt konumu sinirsel gerilim oluştururken, motivasyon eksikliğine neden olabilir. Bu dönemde başarılı olmak için dikkatinizi toplamalı, düzenli disiplinli çalışmalısınız. Mayıs ayında Merkür’ün konumu ve ters hareketi yüksek eğitim yapanları zorlayabilir. Beklenmedik aksilikler, tamamlanması gereken ödevler sıkıntı verici olabilir.

1-15 Haziran arası Merkür’ün karşıt etkisi sizde dikkat eksikliğine neden olabilir. 15 Haziran - 3 Temmuz arası ilginiz başka alanlara kayarken başarı grafiğinizde düşüş olabilir. 10-20 Temmuz arası Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Yüksek eğitimde yeni fırsatlar yakalayabilir ve akademik alanda önemli adımlar atabilirsiniz. 20 Temmuz - 2 Ağustos arası Merkür’ün konumu sizi zorlayabilir. Bu dönemde dinlenmeli ve gelecek dönem için hazırlanmalısınız. 2-26 Ağustos arası mesleki projelerinizle ilgilenebilir ve bütünlemeye kalmış derslerinize çalışabilirsiniz. Eylül ve Ekim aylarında Merkür’ün konumu ve ters hareketi düşüncelerinizde karışıklığa neden olabilir. Bu dönem geçmişi fazla düşünmeniz ve hayale kapılmanız başarınızı engelleyebilir.

29 Ekim 17 Kasım arası burcunuzda hareket eden Merkür başarıyı sizin için kolaylaştırıyor. 6-24 Aralık dönelinde Merkür’den olumlu etki alıyorsunuz. Başarılı sunumlar yapabilir ve yazılı sınavlardan iyi sonuç alabilirsiniz.

Akrep Burcu 2019 Eğitim - Akrep Burcu 2019 Eğitim Falı