Akrep Burcu 2019 Aşk Falı

Akrep Burcu 2019 Aşk Falı

Akrep Burcu 2019 Aşk Falı

AŞK

2019 yılında Kova burcunda hareket eden Jüpiter size aile ile ilişkilerde ve aşk konusunda mutluluk vaat ediyor. Aldığınız kozmik enerji ile mutlu olacağınız bir evlilik yapabilir, evliyseniz eşiniz ile iyi anlaşabilirsiniz. Geçtiğimiz yıllarda Neptün’ün etkisi alevi konularda gerçekleri görmekte zorlanmış ve hayal kırıklığı yaşamış olabilirsiniz. Neptün’ün konumu hala 3. on günlük dönemde doğanları bu konuda etkilemeye devam ediyor. Balık burcunda hareket eden Uranüs ise sizi farklı arayışlar içine itiyor. 3. on günlük dönemde doğanlar aldıkları etki ile değişik heyecanlar peşinde koşabilir ve maceralara sürüklenebilirler.

3 Ocak - 3 Şubat arası aşk hayatınızı olumlu etkileyen kozmik enerjiler var. Sevecek sevilecek ve çok mutlu olacaksınız. Kalbiniz boşsa bu dönemde aradığınız aşkı bulma şansınız fazla. Kalabalık ortamlarda ya da eğlence yerlerinde tanışacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz. 24 Ocak civarında transit Uranüs ile transit Venüs’ün oluşturacağı birleşim sizi arayışlar içine itebilir. Evli olanlar bu etki altında gizli maceralara heves etmemeliler. 4 Şubat - 15 Mart arası Mars’ın konumu evli olanlar için risk oluşturuyor. Eve ait yorucu işler ve aile içi anlaşmazlıklar ilişkilere olumsuz yansıyabilir. Mart, Nisan, Mayıs aylarında iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir.

7 Haziran - 5 Temmuz arası Venüs’ün konumu karşı cins ilişkilerinizde mutluluk vaat ediyor. Evlenmeyi düşünüyorsanız bu dönem mutlu bir beraberliğe adım atabilir ve evliyseniz eşinizle iyi anlaşabilirsiniz. Temmuz ve Ağustos aylarında fiziksel ilişki arzunuz ve isteklerinizde artış söz konusu... Bu dönemde Venüs aşk hayatınıza renk katacak olanaklar sunarken, Mars’ın konumu ilişkiler açısından risk oluşturuyor. Aldığınız etki ile yasal olmayan ilişkiler içine sürüklenebilir ve macera peşinde koşabilirsiniz. Evliyseniz gizli ilişkiye heves etmemelisiniz. Yaşanan kaçamaklar evliliğinizi olumsuz etkileyebilir. Kalbiniz boşsa ciddi ilişki düşünmemelisiniz, duygularınız yanıltıcı olabilir. Fiziksel ilişkinin ön planda olduğu kısa süreli macera yaşamanızda sakınca yok.

2-26 Ağustos arası eşiniz veya sevgilinizle gezi ve tatil olanaklarından yararlanabilir, güzel duygusal ilişkiler yaşayabilirsiniz. Kalbiniz boşsa gezi ve uzun yolculuklarda ya da fuar ve seminer gibi yerlerde tanışacağınız deneyimli ve çekici biriyle anlaşabilirsiniz. Bu kişinin ikinci eşi de olabilirsiniz. Eylül ayında iş sizin için aşktan daha önemli olacaktır. 22 Eylül - 15 Ekim arası Venüs’ün enerjisi ilişkilere olumlu yansıyor. Sevgilinizle birlikte kültürel etkinliklere katılabilir ve mutlu olacağınız birliktelikler yaşayabilirsiniz. Kalbi boş olanlar arkadaş çevrelerinde tanışacakları biri ile ileriye yönelik ilişki başlatabilirler.

15 Ekim - 8 Kasım arası içinizde açıklayamadığınız duygular, aşk hayatınızda ise gizlilik içeren ilişkiler söz konusu... Evliyseniz gizli ilişkiye heves etmemelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız ilişkinizi korumalı, gizli düşmanlık konusunda dikkatli olmalı, kuşkucu davranışlar ve anlamsız düşünceler ile sevgilinizi üzmemelisiniz. 8 Kasım - 2 Aralık döneminde burcunuzda hareket eden Venüs çekiciliğinizi arttırıyor ve aşk konusunda şansınızı açıyor. Aldığınız kozmik enerji ile herkesin dikkatini çekebilir ve süregelen ilişkinizde mutluluğu yakalayabilirsiniz. Kalbiniz boşsa bu dönemde sizinle ilgilenenler olacaktır, içlerinden biri ile anlaşabilirsiniz. Aralık ayında ilginiz başka alanlara kayarken aşka zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz.

Akrep Burcu 2019 Aşk - Akrep Burcu 2019 Aşk Evlilik İlişkiler Falı