Boğa Burcu 2018 Eğitim

Boğa Burcu 2018 Eğitim

Boğa Burcu 2018 Eğitim

Boğa Burcu Eğitim 2018

Sevgili Boğa burcu, eğitim hayatınız 2018 yılında gezegenlerden alacak olduğu etki sayesinde daha önceleri aklınızdan dahi geçmeyen ilerlemelere sahne olacak. Şimdiye kadar derslerde ve özellikle de not tutarken pek fazla ayrıntıya dikkat etmiyor ve muhtemelen kendi kendinize de bu pek işime yaramayacak diyordunuz. Yıl içerisinde araştırmaya ve geliştirmeye daha fazla eğilim göstereceğiniz için performansınız yükselecek ve emin olun bu da herkesi memnun edecek.

Sınav zamanlarında kendi kendinize şunu diyor olabilirsiniz Boğa burcu, eve kapanıp ders çalışmak çok sıkıcı. Haklısınız ancak zaten geri kalan dönemlerde o kadar rahat davranıyorsunuz ki dönemin geri kalan iki haftasında ders çalışmak da size yük olarak gelmemeli diye düşünülmeli. İlgi alanlarınız yılın ilk yarısında yani okul yılınızın ikinci döneminde büyük farklılıklar gösterecek. Sosyal yaşantınız ve eğitiminiz arasında hem denge hem de bağ kurabilirseniz başarıya ulaşırsınız.

Boğa burcu, burcunuzun özelliklerinden dolayı zaten inatçı bir kişiliğe sahipsiniz. Peki bu inatçı yapınızı neden eğitim hayatınızın başarı bölümünde kullanmıyorsunuz? Yılın ikinci yarısından sonra eğitim hayatınızın ilk dönemi başlayacak. Belki de geride kalan dönemde eğitim hayatınızda istediğiniz sonuçları alamayacaksınız ancak sorumluluklarınızın bilincine varabileceğiniz için yeni okul döneminde hiçbir şeyi şansa bırakmayacaksınız.

Lise çağından yüksek öğretim çağına geçiş yapacak olan Boğa burcu insanları, unutmayın lise zamanında ki başarılarınız sayesinde istediğiniz üniversiteye yerleşme şansınızı daha da artırırsınız. Dersleri sizden daha iyi olan arkadaşlarınızla birlikte hareket etmeye çalışın. 2018 yılında hem dersi hem de sosyal hayatınızı birlikte yönetmeyi başaracaksınız. Siz, en iyisini yapacak donanıma sahipsiniz.

Boğa Burcu 2018 Eğitim - Boğa Burcu 2018 Eğitim Falı