Boğa Burcu 2018 Aşk Falı

Boğa Burcu 2018 Aşk Falı

Boğa Burcu 2018 Aşk Falı

Boğa Burcu 2018 Aşk Hayatı

Sevgili Boğa burcu, 2018 yılının hayatınıza girmesiyle beraber kendinizde de bir takım değişikliklere yöneleceksiniz. Bazılarınız eski birlikteliklerinin izlerini gereğinden fazla üzerinde taşımakta. Yılın ilk günlerinden itibaren önceliğiniz kendi duygu ve düşüncelerinizde bir takım değişikliğe yönelmek olmalı. Duygularınızın gidişatı kontrol edemiyorsanız da yeni bir ilişkiye başlama isteğiniz anlamsız olabilir.

Herhangi bir yakınlaşma sürecine kendinizi toparlamadan girerseniz o kişiden alacağınız olumsuz tepkiler sonucunda ipleri iyice elinizden kaçırabilir ve duygusal anlamda kırgınlıklar yaşayabilirsiniz. Süregelen bir ilişkiniz varsa, birlikteliğinize değer vermelisiniz. Aşk ve ilişki hayatınızda herhangi bir sorunla karşılaştığınızda bunun sadece sizden değil karşınızdaki kişiden veya sadece karşınızdaki kişiden değil sizden de kaynaklanabileceğini görmelisiniz.

Boğa burcu, 2018 yılında hayatınızın diğer alanlarına ayıracak olduğunuz zamandan dolayı aşk hayatınıza yeteri kadar ilgi gösteremeyebilirsiniz. Bu durum birlikteliğiniz açısından sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Birliktelik söz konusu ise iki tarafta partnerinden ilgi ve alaka ister. Beklentilerin bu yönde olması ise yadırganacak bir şey değildir. Atacağınız adımların hatalardan uzak olmasını sağlayın.

Herkesin olduğu gibi sizin de aşktan yana mutlaka beklentileriniz var. Beklentileriniz huzur, mutluluk, güven ve sadakat ise bunları elde etmek için acele etmemelisiniz. Acele kararlar almak ve hızlı adımlar atmak hislerinizin zarar görebileceği anlamına geliyor. Yılın ortalarına doğru hem birlikteliği olan hem de yalnız olan Boğa burcu insanlarının mutlaka aşk ile ilgili fırsatları olacaktır. Önemli olan bu fırsatları nasıl değerlendireceğiniz.

Boğa burcu, 2018 yılının hemen hemen tamamında mutlaka düşünceli bir karakter ortaya koymalısınız. Duygusal açıdan kırgın olacağınız zamanların içerisine gireceğiniz için beklentilerinizin karşılıksız kalması can sıkıcı olaylar yaşanmasına neden olabilir. 2018 yılının ikinci yarısından itibaren birlikteliğiniz sallantıda olacak. Bazılarınız bu süreci doğru yönetmekte başarılı olamayacağı için ayrılık gibi bir durumla karşılaşma ihtimalleri var.

Boğa burcu, burcunuzun özelliklerinden dolayı olumsuzlukları fazlasıyla içte yaşıyorsunuz. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaştığınızda o durumun etkilerinden kurtulmanız şart. Sizin belki de en büyük eksikliğiniz kendinize yeteri kadar güvenmiyor olmanız. Özgüven eksikliğinizi açık bir şekilde ortaya koyduğunuzda bunu karşınızdaki kişi de rahatlıkla fark ediyor. Yakınlaşmaların başlamadan bitmesi de bu durumdan kaynaklanıyor olabilir.

2018 yılının sonlarına doğru belki bu yıl belki de geçen yıllarda ayrıldığınız kişiyle tekrardan bir araya gelebilirsiniz. Eski sevgilinizin size hala ilgisi olup olmadığını bilmeden harekete geçmeniz mantık dışı olabilir. En azından ortak bir arkadaşınızla bu konu hakkında sohbet edebilirsiniz. 2018 yılının ilk yarısı istediğiniz gibi geçerken ikinci yarısında her şeyin iyi olması için uğraş verebilirsiniz.

Boğa Burcu 2018 Aşk - Boğa Burcu 2018 Aşk Evlilik İlişkiler Falı